0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (2,929 puan) tarafından
Kızlar kızım 3 yaşında dil problemimiz var biraz gec knustu sürekli ara ara gülüyor bazen yatakda zıplayıp bazen koridorda koşup bazende sepesiz yere durduk yere aşırı kahkahalarla gülüyor sizce normalmi bu durum sorsam anlatamaz zaten knusması biraz geride oldugu için

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Neden normal olmasın ki 

Benim kızım da öyle yapar çoğu zaman 
(2,929 puan) tarafından
Yani kahkhalarla gülmesi normal sizlerin cocuklarının yapması inanki rahatlatıyor beni
tarafından
Yok cnm korkma çocuk bunlar sebebsiz yere ağlar da gulerde
(2,929 puan) tarafından
Cok saol canım ya
tarafından
Rica ederim ☺️
-Reklam-
0 oy
(12,052 puan) tarafından
Çocuk işte canım hayal dünyasında kurup şımarıyordur
(2,929 puan) tarafından
Bende korkuyordum mani oluyordum sürekli
0 oy
(447 puan) tarafından

Bu ilk çocuğunuz heralde

(2,929 puan) tarafından
Evet ilkim :)
0 oy
(973 puan) tarafından
Ooo benim kızımın gülmesini mahalle duyar abimin yanında gitmiş o kadar sesli gülmüş ki abimde aynı anası gibi demiş bende sesli gülerim insanlar bayılır kızımın gülmesine
(2,929 puan) tarafından
Peki sebesiz yerede gülüyormu
(973 puan) tarafından
Evet güler bizde güleriz çıldırdı diye
0 oy
(6,676 puan) tarafından

Normal tabi :)

(2,929 puan) tarafından
Çok sevindim buna :)
0 oy
(1,025 puan) tarafından

Benimki de çok güler hatta durduk yere anne sen çok komiksin der kendi kendine kahkaha atar :D

(2,929 puan) tarafından
Hahaha buna bnde güldüm bak :D
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Sebepsiz gulmeler dışında başka bir durum var mı tekrarlayan hareket. Etrafında dönme el çırpma veya sürekli koşma. Diyet yapabilirsiniz. Gluten ve kazein diyeti. Şeker ve paket isi vermeyin.
(2,929 puan) tarafından
Otizmden şüphelenmiştim ama doktor net bsey demedi varda demedi yokda demedi başka güne randevu verdi paketlerden sadece cips yer
(1,164 puan) tarafından
Cips de bu anlamsız gulmeleri arttırır. Evde tatlı yediğinde ekmek yediğinde süt ictiginde artar. Siz takipte olun eğer şüpheniz varsa mutlaka başka yerlere gidin.
(2,929 puan) tarafından
Teşekkür ederim uyarı şçin
0 oy
(11,474 puan) tarafından
Kardeşim var erkek 16 yaşında her şeye afedersiniz ota bokaa güler hep kahkahali annem ilk başta çocukken normal değil gerizekalıı mıdır niye korktu kızdı bağırdı gülme bu kdr diye yok aynı şimdi maşallah delikanlı olmuş eskisi kadar olmazsa da hep güler çok pozitif biri maşallah çokta akılı seside çok güzel sanat okuyo
(504 puan) tarafından
Yorumuna koptum yanliz :)))
(2,929 puan) tarafından
Bazen bnde simirleniyorum ama anne olumca insan ona bsey olacak korkusuyla sinirleniyor
(11,474 puan) tarafından
Paşa'nın annesi
Sen bide annemin onun diyalogunu gorseydin gülüyor diye annemin kızması korkmasini krize girerdin halada arada gülüyor annem kiziyo annecim annecim seni çok seviyorum diyip kedi gibi kafasını omzuna sürtüyor annemin tüm kızgınlığı gidiyo kiyamiyo artık :))
0 oy
tarafından
Benimki de bazen öyle yapıyor aklına garibime gidiyor benimde sonra bakıyorum bebeğine birşey anlatıyor anlıyorum ki hayali oyun oynuyor:))
(2,929 puan) tarafından
Evet biraz ilerledi canım yüzde 50 ilerledik baklım kaldı yüzde 50
tarafından
Eğitim mi alıyor yani
(2,929 puan) tarafından
Kreşe gtti işte 1 sene 6 aydır gtmiyor kreşe ben ilgileniyorum
tarafından
Hımm anladım bende kızımdan şüphe ediyorum bazen ne bilim burda otiizm postlarin gördükçe iyice takar oldum ondan soruyorum
(2,929 puan) tarafından
Valla 2 senesir bende kafaya cok taktım
0 oy
tarafından
Ahaha benim kızı anlatmışsın

Çok normal bunlar 
(2,929 puan) tarafından
Kaç yaşında senin kız :)
tarafından
Aralık'ta 3 yaşı bitiyor
0 oy
(504 puan) tarafından
E çocuk bu gülerde ağlarda bu arada benimde oğlum 3 yaşında konuşma dil geriliği var ne yapıyorsun terapi aldiriyormusun konuşması icjn neler yapiyorsun
(2,929 puan) tarafından
Kreşe gönderdim pek faydası olmadı aldım 1 sene gtti eşim tekrar verelim diyor ben kıyamıyorum hergün ağlayarak gidip geliyor bişeymi yapıyorlar diye tereddüt ediyorum bende memlekette gtti bu yaz 2-3 ay kaldım cok iyi geldi kızıma 1 sene kreşin yapamadıgını memlekette 2-3 ayda yaptı siz neler yapıyorsunuz
(504 puan) tarafından
Dil terapistine gidiyoruz biz memlekette kimsemiz yok bizim o yüzden evde bireyler yapiyorum kaç aylık şu an kaç kelimesi yada cümlesi var neler söylüyor
(2,929 puan) tarafından
Aynı durumdayız bzde burda kmse yok eşimin işinden dolayı burdayız 3 yaşında hala kendi başına cümle pek kuramaz
0 oy
(315 puan) tarafından
Yaa benim kızım 4 yaşında öyleydi  süpürge açılınca bile gülerdi bide kahkaha atardı hep böyle eşimle doktora götürmeyi düşündük sonra kendiliğinden geçti sor nedenini bence sen 
(2,929 puan) tarafından
Kime soruyum nedenini
(315 puan) tarafından
Kızına sor canım o güldüğünde sende gül kızım neye gülüyoruz de  niçin gülüyorsun banada söyle bende gülecem falan diye sor öğrenmeye calış benimki güya hareketlerime gülüyomuş
(2,929 puan) tarafından
Knusmuyor semiştim :)
(315 puan) tarafından
Yaa dikkat etmemişim pardon olsun gülsün sonra geçiyo
0 oy
tarafından
Normal cnm benimkide gece yatagina koyarim kendi kendine oynayip  guler yatakta bense ona gulerim 
(2,929 puan) tarafından
Kaç yaşında acaba :)
tarafından
28 aylik

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,065 göst.
10 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 308 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 541 göst.
12 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,638 soru

24,075,237 cevap

330,891 kullanıcı

...