0 oy
484 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (236 puan) tarafından
İkiisi ayni şey mi farklı farklı mi alınıyor 

2 Cevaplar

0 oy
(5,749 puan) tarafından
Farkli canim ikisinede ayri basvuru var
(16,778 puan) tarafından
Doğal gaz nerden başvuru oluo peki
(5,749 puan) tarafından
Aile destek basvuru yerinden ama aile destege basvuru yaptiysaniz dogalgaz basvurusu için 15 gun beklemeniz gerekecek
-Reklam-
0 oy
(878 puan) tarafından
Farklı ben aile destekten yararlanıyorum doğalgaz başvurusu yapmıştım muhtaç değil diye reddedilmiş bugün:) ama elektrik yardımı vermişler anlamadim gitti 
(3,192 puan) tarafından
Ayyy benim doğalgaz başvurum da muhtaç değil diye reddedilmiş çok korkuyorum aile destek paketini de iptal ederler diye inşallah etmezler ya. Elektrik için biyere başvurdunuz mu ?
tarafından
Elektrik için zaten başvuru yapmaya gerek yok derya yanık açıklama yapmıştı aile destek programı hak kazananlara elektrik ve çocuk yardımıda yapılacak DİE ama dogal gaz ayrı başvuru yapılıyor ikisi Bi bir alan var ama bende yaparsa digeir iptal olur DİE korkuyorum
(3,192 puan) tarafından
Ben aile destek paketi alıyorum ama elektrik yardımı bağlanmadı
tarafından
Eşinizin ki ni de kontrol edin çünkü bizim öyle oldu :) benm  hesapta görünmüyor ama eşimin hesabına baktım onda çıkmış :)
tarafından
Bana da elektrik yardımı çıkmış ama başvuru tarihinde evli değildim sorun olur mu acaba ya ama daha almadım sadece kabul edilmiş diyo
(3,192 puan) tarafından
Biz hanede annem ben eşim kardeşim bebeğim yaşıyoruz eşiminkine bakıyorum devamlı gözükmüyordu ama sen öyle diyince bide anneminkine bakayim dedim annemin adına bağlanmış 260 TL şok oldum aklıma gelmezdi. Ama PTT den yatan kurum ödemelerine bakıyorum orda adınıza yatan ödeme yok diyor anlamadım orayi
tarafından
İşte bende bilmiyorum biz 2020 de evlendk ama başvuru 2019 da yapılmış bende anlamadm bugün gittim kaymakamlığa transfer falan dedi
tarafından
Yeni mi bktnz bu arada
(3,192 puan) tarafından
Şimdi baktım bizimkinde de 2019 yazıyor o bence önemli bsiey değil
(569 puan) tarafından
Benimde 2019 yazıyor halbuki hıc basvurmamıstım
tarafından
Benimkide yatırılmış.173lira peki bunu sadece elektrik de kullanablrz dimi
(569 puan) tarafından
Herhalde faturayı alıp pttye veriyormussn yarısını dusuruyormus
(3,192 puan) tarafından
Faturayı alıp PTT ye gidicen diyelim faturan 300 TL 173 TL yi düşcekler gerisini sen para olarak vericen faturan ödenmiş olucak
tarafından
Kızlar benmde 2019 yazıyor @kubraumut iyi olmuş anneninjine baktın en azından habern oldu ::) kurum ödemelerinde görünmez faturayı alıp PTT ye giden orda kaç çıktıysa okadarını onlar ödicek digwrini sen ödicen
(3,192 puan) tarafından
Faturan çıkınca PTT ye git faturayı ver yardımın var de onlar yardımı düşüp geri kalan tutar kaç TL ise onu sizden istiyor ödüyorsunuz bu kadar
(3,192 puan) tarafından
@zeyna12.  Kuzu bı kendininkini kotnrol edermisin PTT kurum odemelrinde gözüküyor mu diye. Kaynanamın hesabına baktım şimdi onunki gözüküyor PTT kurum odemelrinde
tarafından
Ya benm adıma deil ya bende çıkmıyor eşimde uyudu bakayım brizdan bakabilirsem yazarım :)
(3,192 puan) tarafından
Ayy bakarsan yaz kuzu ya merak ettim valla
tarafından
Cnm şimdi baktım ama ödenecek kayıt bulunmadı yazıyor ama sosyal yardım bilgilerden baktogmda 178 TL ödemeniz hazırdır yazıyor
(3,192 puan) tarafından
Aynı benimde öyle canım demekki herkeste öyle yada ödenmemiş fatura yok ondan mı öyle guzkuyo bilmiyorum. Kaynanaminkinde gözüküyor tutar
tarafından
İyi en azından
tarafından
Vala bende anlamadım canm artk bKalım eşim ptt ye gidip ödick orda belli olur zaten herşey eşimin adına dogalgaza da başvurduk inşallah oda çıkar diyorm ama Bi yandan da bu ödememin kesilmesinden korkuyorum :)
tarafından
İnsan korkuyor valla inşallah kesilmez hepimizin bu devirde o kadar çok ihtiyacı oluyor ki
(3,192 puan) tarafından
Öyle canım inşallah kesilmez
tarafından
Tabi ya ihtiyaç Vala artk hiç bişeye yetmiyor aldıgımz maaş eşim tek çalışıyor Vala ayıptır söylemesi bazen ayımız zor geçiriyoruz yine herşeye ragmrn çok şükür en azından bu yardımlar olunca Bi nebze olsun rahatlıyorz
(3,192 puan) tarafından
Benimde eşim tek çalışıyor. Valla bı nebze de olsa ihtiyacımızı görüyor. Dün evde bişey olmadığı için yemek yapamadım düşün. Eşim akşam veresiye fırından ekmek aldı da biraz tost yaptım peynirle yedik. Nasıl muhtaç olmama nedeni ile doğalgazı reddederler anlamıyorum biz muhtaç değiliz de kim muhtaç
tarafından
İşte dışarısıni keşke görseler
tarafından
Rabbim yardmcnz olsn zor durum evt zaten Bi rastgele veriyorlar gibi yani Bi çok kişiye baktogmda aslında çok çok ihtiyacı olmayana bile çıkıyor
(3,192 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayretsin valla

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 382 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meryem-34 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 442 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
29 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.

Kategoriler

1,468,531 soru

24,059,974 cevap

330,096 kullanıcı

...