0 oy
577 göst.
Diğer kategorisinde (374 puan) tarafından

Sürekli yanmda olsun istiyorum uyrken bile 1 dk yanmdan  ayrilmam soguk aliyor sabha kdr uyumadan onu izliyorum birinin kucagna asla veremiyorum uyuyor oyle özlüyorum ki misfirlige gitik ablam parmagin ucu hafif sekilde yoğurt verdi kiyameti koprdim cocguma ilaç dahi vermiyorum ona  okdr bakıyorum ne dogru durst yemek ne temizilk yapıyorum ve yinede kendmi yetersiz his ediyorum ogluma karsi uyudgu zman böyle sanki aç uyudu gibi geliyor  ve şu an soğuk almis ve cok uyudu kusyordu napsam ne etsem yetersiz gibi geliyor sanki ben hasta etim gibi vicdan azabi cekiyorum ama kilo  almi  çok iyi benim gibi olan varmi :(

9 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Yanlış anlama ama sakınan göze çöp batar misali her anne bebeğini korur ancak sen biraz fazla abartmışsın bence biraz akışına bırak sabaha kadar izlemek nedir yemek yiyememek sen yemessen sütün olmaz dinleneceksin uyuycaksın ve besleneceksin işde ozaman tam yeterli anne olursun zaten öylesin bu kadar kendini bunaltma ailw ortamına girmeli çocuk yüzü görmeli ve insanlara alışması lazim ilerde çok büyük sorunlar meydana gelir demedi deme 

(374 puan) tarafından
Ya hamileyim zor geçti artı kuvezde  kaldi kokusna doyamadan kuvezde  kaldi die
tarafından
Tatlım benimkide kuvezde kaldı burdaki herkes ne çekdigimi cok iyi bilir bende çok zor dönemlerden geçdim demem oki bu kadar çok fazlada üzerine düşme allah korusun bak hasta olmuş ama senin hatan mı Hayır elinden geleni yaptın ama hasta olacağı vardı oldu örnek olarak
(374 puan) tarafından
Evt  bilorum  durumlarda hep yaziodun nasıl oldu iyimi çocuğun simdi
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Sana çok bağlı alıştırırsın kuzenimin eşi aynı senin gibi davrandı oğlunu kimseye vermedi göstermedi 1,5 yaşında hala annesinin üzerinde herkesi yabancılıyor 
(374 puan) tarafından
Ya dogsun die okdr bekledim  kokusunu aldm sonra kuveze girdi piskoljim bozuldu  korkuyorum npim
0 oy
tarafından
Bi tanidigim vardi cocugu kimseye vermezdi disarda oynatmazdi kimsenin kucagiba vermezdi sonra cocuk cok sık enfeksiyon kapmaya basladi surekli hasta oldu sonra bademcikleri alındı cunku vucut enfeksiyona alismadigi icin canim.hatirlatmak istedim sadece boyle yaparak hem kendine hem bebegine zarar verirsin tabiki dusuneceksin ama fazla abartmadan.. 
(374 puan) tarafından
Ilk cocgum kuvezde kaldi birzda zor hamilelik geçti korkuyorum çok bebek ölümü duyorum piskoljim bozldu
0 oy
tarafından

Kendinide bebeği de hani biraz rahat bırak tabiki evladindir sev , üzerine titre ...

Ama biraz içini ferah tut , hani psikojik olarak da sen bunu kendine alışkanlık yapmasın , aslinda psikolojikmen sen öylesin biraz daha akışına bırak , zaten gözunun önünde...

(374 puan) tarafından
Ya kuvezde kalmsi bu bebek olurmleri flen  cok piskoljmi bozdu  her hal
tarafından
Yok öyle yaparsan olmaz ki , korkma artık yanında hiç bişi olmayacak içini ferah tut rabbim evladım sana emannetir sen emanete en iyi başkansin de yeter
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Biraz fazla canm senin yaptığın ilerde ozguven eksikligi yasarr
(374 puan) tarafından
Ama daha cok küçük  ilerde belko bubkdr düşmem üstüne
0 oy
tarafından
Bu kadar pimpirik iyi değil ne kadar sakinirsan o kadar sorun çıkar oda insan hasta da olur düşer kalkar cani acir keske olmasa ama dünya burası cennet değil. Dua ediceksin ve fazla dusunmiceksin
(374 puan) tarafından
Elimde degil cok piskoljim bozldu kuvezde kaldi hastaydi bide bebek olumelri çok olunca acayip kafyi yeidm
0 oy
tarafından
Bu çok abartı ya
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Sen yakında psikiyatrinin kapısını çalarsın. Bu ne böyle herkes anne hepimiz kılına zarar gelmesin istiyoruz ama çok abartmışsın canım
(374 puan) tarafından
Bencde en son sonum piskiyatri olcak bu bebek ölümlerini de cok duyorum o sebeptende piskoljkm bozuldu
(5,935 puan) tarafından
Onları düşünme canım
0 oy
tarafından
22 günlük bebeğim var bende eşimde üzerine çok titriyoruz.aklım çıkıyo bişey olacak diye. Bide normal doğum yaptım dikişlerim Bi türlü düzelmedi kabuslar filan hayatım Bi tuhaf oldu
(374 puan) tarafından
Aynen bizmde 2 aylik oldu ama hale aklım ckiyor aglicak üstü acilacak diye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 371 göst.
8 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde JMiracim huzurum (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 371 göst.
3 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.
11 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde ana-123-ana (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 263 göst.

Kategoriler

1,476,922 soru

24,175,921 cevap

336,106 kullanıcı