0 oy
1,123 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (84 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
MKzilar bebegim düştü dışarda kafası asfalta geldi kusma felan yok hastaneye gitmeye gerek varmı yada evde ne yapabilirim ilk defa başıma geliyor

29 Cevaplar

+10 oy
(3,192 puan) tarafından
Ya siz gerçekten şaka mı yapıyorsunuz? Çocuğun kafası yarılmış dikiş gerekebilir o anda hemen hastaneye nasıl götürmesin. Bazen bazı postlara inanamıyorum ya hayretler içindeyim. 
tarafından
artiladim
(7,448 puan) tarafından
Bende inanamıyorum onuda geçtim burası nasıl geliyor akıllarına ya ben geçen ay çocuğumu evde düşürdüm ilk defa yataktan saliseler içinde düştü babasıyla krize girdik resmen ağlamaktan bir hal oldum burası zerre aklıma gelmedi bırak burayı telefon aklıma gelmedi ya hemen hastaneye koştuk
(3,192 puan) tarafından
Bilemiyorum gerçekten kan geliyor kafasından sulanmis enfeksiyon olmuş daha ne beklersin. Yani düşer yada kafasını biyere çarpar o zaman hani dersin biraz gözlem yapayım bakım kusma sersemlik ateş halsizlik bişey olcak mı diye. Ama bu bildiğin dikislik.
(7,448 puan) tarafından
Ondada demezsin ki doktor muayenesi şart yani
tarafından
Yok be eski kafa insanlar Bi düştü diye hastaneye götürmez çocuk bu düşer bizde düşe kalka büyüdük diyip muayene falan ettirmezler öyle cinsler hala aramızda ne yazık ki
(7,448 puan) tarafından
Çok yazık
(382 puan) tarafından
Kadının bebeği düşmüş yeterince panik stres olmuş o saniye demek ki bişi yapamis size sormak istemiş yine götürür bı sakin olun ne bu eleştiri meragi ne bu laf yapma amaçlarınız siz de annesiniz karşınızdakini üzmek eleştirmek anneligine laf demek yerine morel verin panik olmuş korkmuş yazmış nomal yani resmen anneligini sorgulamissiniz sizde annesiniz yazık günah ya cidden yani
(7,448 puan) tarafından
Anneliğini sorgulamak ?? Ben sana söyleyeyim mi anneyim bende ve bebeğim düştüğünde buraya girip post açmadım aklıma bile gelmedi burası doktora koştuk kusura bakma ama bu rahatlık başka bişey değil panik olan doktora koşar ya da korkan sonuçta kanıyor kanamasa dahi koşması lazım başını vurmuş kusura bakma ama bu sadece rahatlık ve böyle postları gördükçe de tepki gösteririz
tarafından
Minikmucize anneliği sorgulamak değil herkesin anneliği kendine göredir lakin bazı şeyler var normal düşse post açsa anlarız olabilir kosup kafasını carpsa yine post acsa anlariz ama bu normal bisey değil
(3,192 puan) tarafından
Kimsenin anneliğini sorgulamam kimsenin anneliği umrumda değil. Fakat farkındaysanız bu çocuk ufacık bı yere kafasını çarpmamis yada koltuktan düşmemiş. Sokakta kaldırıma kafasını çarpmış kafası delinmiş kanamis sulanip ilthap bile olmuş. Çocuğu o halde eve getirmiş hadi o anın şoku ile aldın eve geldin ya sonra görmüyorum kanı irini daha bu görüntüden sonra kimseye sormaya gerek var mı hiç bişey bilmiyor kimsesi yoksa sağlık ocağına götürsün artık sağlık ocakları evlere çok yakın. Hadi onu da yapamıyorsun çağır ambulansı gelsin baksınlar.  Yani burdaki insanlar aa canım geçmiş olsun bişey olmaz geçer götürmene gerek yok dese bu görüntüye rağmen götürmeyecek mi ? Size ordan ufacık bir diz sürtünmesi yarası gibimi geliyor. Aynı resime bakıyoruz dimi.
(382 puan) tarafından
O bı çocuk kafasını vurmuş bnnm yazdığınızda okursan sevrmm batikonla bı mikrobunu alan uykusunu baş donmesini kusmasini ateşini gozlemlesin en kotu içi rahat etsin diye git yazdım herkes aynı şeyi yazmış bı kişi yazsin TM daha ne uzatiliyo o bu diye biris zaten elestiriyo diyo nie herkes birinin gazıyla olayı buyutuyo anlam veremiyorum o kişi cahilse aynı şekilde sizde birinin lafıyla olayı büyütück kadar cahilsiniz abartı abartı abartı başka birşey değil
(84 puan) tarafından
Millet laf olsun torba dolsun götürdüm hastaneye gotume baka geldim hiç bir şey yapmadılar daha doktor bunun için panik mi yapiyosun dedi bı mülhem verdi bu kadar ne kadar buyutmussunuz kimse kimsenin anneligini sorgulayamaz benim yazdığım buraya 2 dkka saatlerde sitede durmadım sonuçta
(3,192 puan) tarafından
Birincisi senin yorumunu gördüm yazdığın şeyi doğru bulmasam da farkındaysan gelip senin yorumunun altına bişey yazmadım herkesin düşüncesi kendine gelip benim düşünceme karşı çıkan sensin gene de cizgimi bozmadan hakaret etmeden cevap veriyorum gelip bana cahil diyorsun gayet doğru konuşmama rağmen. İkincisi ben bu posta yorum yapan 2. kişiyim ben yorum yaparken hiç yorum yoktu yorum yüklenince benden önce iki kişi yazmıştı ki son kişi de olsam kimseyi ilgilendirmez nereye ney yazacağım beni bağlar başkasını bağlamaz. Abartı abartı abartı dediğin portta bir çocuğun kafası delinmiş resmen tabiki insanların içi açıyor içinden geleni soylicekler. Burda her yorumu linç gibi görmeyin bir çocuğun sağlığı söz konusu yorumları kaldiramicaksa buraya gelip te içimizi sizlatacak foto koypta napayım demesin. Bu arada kadın hiç kimseye cevap vermemiş bırakında kadın kendini kendisi savunsun avukatlığa gerek yok.
(7,448 puan) tarafından
Öncelikle gaz falan değil bu bir ikincisi bu postu açacak kadar rahatsa eleştiri alır üçüncüsü birinin lafıyla büyütmüyoruz görüyoruz dördüncüsü sana ne oluyor sen çocuğun düştüğünde götürmeyenlerdesin anlaşıldı..
(382 puan) tarafından
Bırak balım takma iyi olmuş kendi için rahat etsin :)
(382 puan) tarafından
Bende gerekeni korurum cevap veririm arkadaş hastaneye gitmiş doktor bile demiş niye büyüttün fazla abartı başka birşey değil
(382 puan) tarafından
Sana sormicam neyin ne olması gerektiğini senden daha iyi bilirim doktor bile abartmissin demiş siz kendiniz paromayaksiniz gözlemle sorun varsa götür sizin gini hemen ay gidin ay hasta olmasın aman aman çocuk bu düşer kalkar yarar iyileşir abartilck bisj yok ay o oldu götiriyim o oldu gotirim hastalık hastası olur çocuk yazık günah
(7,448 puan) tarafından
İyi o zaman doktor abartmışsın dedi diye haklısınız yani daha geçen ay düştü bebeğim tomografiye kadar herşey çekildi bi doktor böyle dedi diye hiç kimse çocuğunu götürmesin o zaman ! Sen götürme düştüğü zaman biz götürmeyi tercih ediyoruz
(382 puan) tarafından
O çocuğu o ranyasonla başına iş getiriyosn sonuçta 6 yıl okuyo demi gerek yok diyosa yoktur doktordan daha mı iyi bilicksn pardon ya biz boşuna okuyoruz bende saglikciyim merk etme az çok nedeni bilirim doktor olmamis olmam bilmicegim anlamına gelmiyo haklsn biz boşa okuyoruz o kadar sağlıkçı olmak için ondan bussuru uygulama dersleri stajlar görüyoruz hastalarla uğraşıyoruz bişi öğrenemiyoruz bu yüzden böyle konuşuyoruz çok haklsn
(3,192 puan) tarafından
Bak tekrar söylüyorum benim çocuğumda geçenlerde kafasını cama çarptı ben de gözlemledim hastaneye goturmedim. Burdaki durum başka kafasını taşa çarpmış kafası kanıyor su gelmiş. Kafasını biyere çarpması veya yumuşak bı zemine düşmesiyle bu durum bir mi ? Elbet düşe kalka büyür ama ufak bir sıyrıkms gibi de yok saymak doğru değil. Ne güzel kadın götürmüş doktora bişey çıkmamış bişey çıkmadığına sevindim iyiki de çıkmamış. Kafasından film cektilerse yarasına pansuman yaptılarsa ilacını yazdilarsa amenna ama sadece bakıp bunda bişey yok diyip gönderdilerse ben post sahibinin yerinde olsam film çekilmesini pansuman yapılmasını isterdim baktım yapmıyor başka bı hastaneye götürurdum. Bunları yapmadan kafasını kaldırıma taşa çarpmış bir çocuğa bunda ne var abartmissin diyen doktorun dediğine de guvenemezdim kusura bakmasın kimse.
(7,448 puan) tarafından
Offf şimdi sağlıkçı oldun bi de bundan yürüyorsun tamam sağlıkçıysan çektirmezsin sen benimde etrafımda ailemde sağlıkçı var ve sağlıkçılarla büyümüş birine gelmiş bunu diyorsun boşuna çekilmiyor sonuçta düşmesine göre doktor gerekli bulursa çekiliyor
(7,448 puan) tarafından
Bende sevindim bişey çıkmamasına ama bende o doktora güvenemezdim açıkcası
(84 puan) tarafından
Bence sizd sorun siz kafayı yemişsiniz doktora götürdüm doktor bı sorun görmedi diyorum daha başka doktora gotururdum diyosun siz hepiniz doktor olmuşsunuz canınız sıkılıyor yorum yapıyorsunuz galiba siz bu kafayla çok yaşamazsınız gerekeni yaptım götürdüm yorum yapmak için yorum yapmayın madem çok meraklsiniz saçma sapan yorum yapacağınıza bı sorun nasıl goturdunmu die millet sanki benimle yasiyo belki götürdüm siz yorum yaparken
(84 puan) tarafından
Bazılari gayet sakin akıl vermiş goturmelisniz yazmış gerzklnin biride senin kafan yarilaydi yazmış bı siz bebe buyutuyonuz bu yaşına siz getirdiniz tövbe
(84 puan) tarafından
Canımsın
(3,192 puan) tarafından
Canım sen buraya yazdığın şeyin farkında mısın ? Yazmışsın ki "doktora goturmeme gerek var mı evde ne yapabilirim? " Peki biz bundan senin doktora götürüp goturmedigni nasıl anlayalım da sana soralım doktor ne dedi nasıl oldu diye ? Doktora götürdüm bir sorun görmedi diyorsunuz bende sana dedim ki ne kadar güzel sevindim biseyi olmadığına. Ben kendi başıma böyle bişey gelse ben tetkik test bişey yapmadan biseyi yok diyen doktora guvenemezdim diyorum sen nasıl guvenirsin demiyorum. Ben çocuğumu acile götürdüğümde bir kadın gelmişti çocuk yataktan halıya düşmüş doktor hemen film istedi ne olur ne olmaz diye. Halıya düşen çocuğa film istiyor asfalta düşen çocuğave üstelik anlı parçalanmış bişey istemeden yolluyor beni doktorun kararı bu yüzden suphelendiriyor. Yani ben size hakaret etmedim normal bir şekilde fikrimi yazdım ama siz yok kafayı yemişsiniz yok bu kafayla fazla yaşamazsınız falan böyle hakaretler etmeye devam ederseniz ciddiye alanınız olmaz bu üslupta konuşan insanlara da kendimi anlatmak zorunda kalıyorum ve gerçekten çok yorucu o yüzden nasıl istiyorsanız öyle devam edin ben bu posta artık yorum yapmak istemiyorum anlamayan bin kelime de dönsen anlamaz. Evlat sizin hayat sizin nasıl biliyosaniz öyle yapın.
(7,448 puan) tarafından
O zaman burda paylaşma eleştirilere açık değilsen bu kadar net
(382 puan) tarafından
Bırak kız sinirlenme
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Yaaa tabiki götür bı acildimi ne oldu ayy bayilcam 
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Sert düştüyse götür tabiki ne olur, ne olmaz. Evde olsa neyse ne ama kanamış
0 oy
tarafından
Delinmiş gbi götür canım tabiki
0 oy
(684 puan) tarafından
Götürmelisiniz tabiki
0 oy
(382 puan) tarafından
Batikon varsa batikonla temizleyin canm enfeksiyon kapmistir sukanmistir batikonla ufak ufak sılin yarayı kapatmayın hiç ateşi olursa kusma baygınlık olursa uykudan uyanmma hep uyuma hastaneye götürün ama yinede nolur nolmaz götürün travma da almış olablr kafasna Allah korusun yara küçükte olsa içerde hasar varmı önemli olan budur 
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Söyle şeyde burası nasıl aklınıza geliyor anlamıyorum direkmen bir acile götürüyorsun kanıyor çocuğun başı

tarafından
Bende bunu anlamıyorum gerçekten. Allah korusun yani
(30,106 puan) tarafından
Ne bileyim Rabbim korusunda ufak şeyler kötü sonuçlar veriyor
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Offf yavrum yaaa kötü düşmüş canım bence götür pansuman yapılır en azından çok geçmiş olsun.
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Bu sorulara inanmıyorum inanmak istemiyorum gerçekten ne diye buraya yazıyorsunuz biri olmaz der ya bişey olursa doktora koşun hemen kanasada kanamasada yumuşak yere sert yerede düşse bursya yazmak yerine hastaneye gidin zaman kaybı burası..
0 oy
(467 puan) tarafından
Buraya atacağına götür bacım yazık günah içim yandı 
0 oy
(6,296 puan) tarafından
Ya götür acile ya. Allahım ya pes ya vallahi pes.  Kusma hemen olmaz zaten oraya dikiş atılabilir veya yapıştırma yapılabilir ki iz kalmasın.
0 oy
tarafından
Oyyy çok geçmiş olsun canım hemen götür bence kıyamam en azından bir pansuman yaparlar 
0 oy
tarafından
Dikiş gerekebilir hemen acile götürün 
0 oy
(1,451 puan) tarafından
112yi ara onlar yardimci oluyor
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Yok götürme cnm burada dikiş atarlar ya iyimisnz nasıl rahat ediyorsunuz şaka msnz allah aşkına yazık günah
0 oy
(9,614 puan) tarafından
Hemen gotur daha taze beyin yapilari beyin kanamasi bile gecirebilir 
0 oy
(15,543 puan) tarafından
Cami çok kotunolmus bence götür 

Sağlık ocağına gitseydin hastaneye gidemiyorsnq
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Hastaneye götürmen için kafasının ortadan ikiyemi ayrılması gerekiyo tövbe tövbe hemen hastaneye git bacım temizleyip kapatırlar inşallah dikişlik bişey değildir çpk geçmiş olsun 
0 oy
(11,921 puan) tarafından
Görunce içim gitti bidaha bakamadım fotoya.. resmen delinmis cocuğun kafası lutfen hastaneye göturun
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Buraya sorana yazana kadar götür ne olur ne olmaz Allah aşkına 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 319 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,755 göst.
2 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Silasemraa34 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 507 göst.
0 oy
6 cevap 587 göst.
29 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,043 soru

24,067,090 cevap

330,439 kullanıcı

...