0 oy
1,111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (84 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
MKzilar bebegim düştü dışarda kafası asfalta geldi kusma felan yok hastaneye gitmeye gerek varmı yada evde ne yapabilirim ilk defa başıma geliyor

29 Cevaplar

+10 oy
(3,192 puan) tarafından
Ya siz gerçekten şaka mı yapıyorsunuz? Çocuğun kafası yarılmış dikiş gerekebilir o anda hemen hastaneye nasıl götürmesin. Bazen bazı postlara inanamıyorum ya hayretler içindeyim. 
(84 puan) tarafından
Bazılari gayet sakin akıl vermiş goturmelisniz yazmış gerzklnin biride senin kafan yarilaydi yazmış bı siz bebe buyutuyonuz bu yaşına siz getirdiniz tövbe
(84 puan) tarafından
Canımsın
(3,192 puan) tarafından
Canım sen buraya yazdığın şeyin farkında mısın ? Yazmışsın ki "doktora goturmeme gerek var mı evde ne yapabilirim? " Peki biz bundan senin doktora götürüp goturmedigni nasıl anlayalım da sana soralım doktor ne dedi nasıl oldu diye ? Doktora götürdüm bir sorun görmedi diyorsunuz bende sana dedim ki ne kadar güzel sevindim biseyi olmadığına. Ben kendi başıma böyle bişey gelse ben tetkik test bişey yapmadan biseyi yok diyen doktora guvenemezdim diyorum sen nasıl guvenirsin demiyorum. Ben çocuğumu acile götürdüğümde bir kadın gelmişti çocuk yataktan halıya düşmüş doktor hemen film istedi ne olur ne olmaz diye. Halıya düşen çocuğa film istiyor asfalta düşen çocuğave üstelik anlı parçalanmış bişey istemeden yolluyor beni doktorun kararı bu yüzden suphelendiriyor. Yani ben size hakaret etmedim normal bir şekilde fikrimi yazdım ama siz yok kafayı yemişsiniz yok bu kafayla fazla yaşamazsınız falan böyle hakaretler etmeye devam ederseniz ciddiye alanınız olmaz bu üslupta konuşan insanlara da kendimi anlatmak zorunda kalıyorum ve gerçekten çok yorucu o yüzden nasıl istiyorsanız öyle devam edin ben bu posta artık yorum yapmak istemiyorum anlamayan bin kelime de dönsen anlamaz. Evlat sizin hayat sizin nasıl biliyosaniz öyle yapın.
(7,448 puan) tarafından
O zaman burda paylaşma eleştirilere açık değilsen bu kadar net
(382 puan) tarafından
Bırak kız sinirlenme
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Yaaa tabiki götür bı acildimi ne oldu ayy bayilcam 
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Sert düştüyse götür tabiki ne olur, ne olmaz. Evde olsa neyse ne ama kanamış
0 oy
tarafından
Delinmiş gbi götür canım tabiki
0 oy
(684 puan) tarafından
Götürmelisiniz tabiki
0 oy
(382 puan) tarafından
Batikon varsa batikonla temizleyin canm enfeksiyon kapmistir sukanmistir batikonla ufak ufak sılin yarayı kapatmayın hiç ateşi olursa kusma baygınlık olursa uykudan uyanmma hep uyuma hastaneye götürün ama yinede nolur nolmaz götürün travma da almış olablr kafasna Allah korusun yara küçükte olsa içerde hasar varmı önemli olan budur 
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Söyle şeyde burası nasıl aklınıza geliyor anlamıyorum direkmen bir acile götürüyorsun kanıyor çocuğun başı

tarafından
Bende bunu anlamıyorum gerçekten. Allah korusun yani
(30,101 puan) tarafından
Ne bileyim Rabbim korusunda ufak şeyler kötü sonuçlar veriyor
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Offf yavrum yaaa kötü düşmüş canım bence götür pansuman yapılır en azından çok geçmiş olsun.
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Bu sorulara inanmıyorum inanmak istemiyorum gerçekten ne diye buraya yazıyorsunuz biri olmaz der ya bişey olursa doktora koşun hemen kanasada kanamasada yumuşak yere sert yerede düşse bursya yazmak yerine hastaneye gidin zaman kaybı burası..
0 oy
(467 puan) tarafından
Buraya atacağına götür bacım yazık günah içim yandı 
0 oy
(6,257 puan) tarafından
Ya götür acile ya. Allahım ya pes ya vallahi pes.  Kusma hemen olmaz zaten oraya dikiş atılabilir veya yapıştırma yapılabilir ki iz kalmasın.
0 oy
tarafından
Oyyy çok geçmiş olsun canım hemen götür bence kıyamam en azından bir pansuman yaparlar 
0 oy
tarafından
Dikiş gerekebilir hemen acile götürün 
0 oy
(1,451 puan) tarafından
112yi ara onlar yardimci oluyor
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Yok götürme cnm burada dikiş atarlar ya iyimisnz nasıl rahat ediyorsunuz şaka msnz allah aşkına yazık günah
0 oy
(9,614 puan) tarafından
Hemen gotur daha taze beyin yapilari beyin kanamasi bile gecirebilir 
0 oy
(15,392 puan) tarafından
Cami çok kotunolmus bence götür 

Sağlık ocağına gitseydin hastaneye gidemiyorsnq
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Hastaneye götürmen için kafasının ortadan ikiyemi ayrılması gerekiyo tövbe tövbe hemen hastaneye git bacım temizleyip kapatırlar inşallah dikişlik bişey değildir çpk geçmiş olsun 
0 oy
(11,854 puan) tarafından
Görunce içim gitti bidaha bakamadım fotoya.. resmen delinmis cocuğun kafası lutfen hastaneye göturun
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Buraya sorana yazana kadar götür ne olur ne olmaz Allah aşkına 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 315 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,746 göst.
2 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Silasemraa34 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 506 göst.
0 oy
6 cevap 583 göst.
29 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,326 soru

24,043,031 cevap

329,239 kullanıcı

...