Canım sen buraya yazdığın şeyin farkında mısın ? Yazmışsın ki "doktora goturmeme gerek var mı evde ne yapabilirim? " Peki biz bundan senin doktora götürüp goturmedigni nasıl anlayalım da sana soralım doktor ne dedi nasıl oldu diye ? Doktora götürdüm bir sorun görmedi diyorsunuz bende sana dedim ki ne kadar güzel sevindim biseyi olmadığına. Ben kendi başıma böyle bişey gelse ben tetkik test bişey yapmadan biseyi yok diyen doktora guvenemezdim diyorum sen nasıl guvenirsin demiyorum. Ben çocuğumu acile götürdüğümde bir kadın gelmişti çocuk yataktan halıya düşmüş doktor hemen film istedi ne olur ne olmaz diye. Halıya düşen çocuğa film istiyor asfalta düşen çocuğave üstelik anlı parçalanmış bişey istemeden yolluyor beni doktorun kararı bu yüzden suphelendiriyor. Yani ben size hakaret etmedim normal bir şekilde fikrimi yazdım ama siz yok kafayı yemişsiniz yok bu kafayla fazla yaşamazsınız falan böyle hakaretler etmeye devam ederseniz ciddiye alanınız olmaz bu üslupta konuşan insanlara da kendimi anlatmak zorunda kalıyorum ve gerçekten çok yorucu o yüzden nasıl istiyorsanız öyle devam edin ben bu posta artık yorum yapmak istemiyorum anlamayan bin kelime de dönsen anlamaz. Evlat sizin hayat sizin nasıl biliyosaniz öyle yapın.