0 oy
303 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (272 puan) tarafından
Ewleneli 3yil oldu ewlendigim günden beri kaynanamin ewine gitmeye sartladilae eşimin tarafı eşim kahvaltı yaparız hadi gidelim bir iki gittik eşim 3ay olmaz yazın yine kaldım sonra arada falan yine kaldım artık yoruldum çünkü sewilmiyorum orda belli rahat değilim hamile kaldım eşim gil tartıştı bayramda geçen sene gidip gelmedi kimse onlarda aramadı. Doğum yaptım hepsi geldi kocamın hatırı şu dedim bebeğim hasta oldu hadi oraya götürek bisey oldu annem gelsin vb bunlarda beni yordu yine el kadarcık bebek hadi gidek hadi gidek kimse bizim kapımıza gelmez. En sonda yine bir tatsızlık oldu benim de artık canıma yetti normalde eşim halleder di. Eşimle dün kavga ettim dedim dışarı çıkalım çocuk durmuyor hadi gel annelere gidelim bende sinirlendim dedim yeter artık değişik birsey yapalım falan derken kavga küfürler benden bikmalar falan laflar havada uçuştu bende ailemi aradım artık yeter dedim ben bunlardan bıktım gelin beni alın yoruldum hamileyim düşünen yok sonra kaynanama gittik açtım ağzımı yumdum gözümü herseyi söyledim siz bana sahip cikmadiz öyle böyle diyor çocuğu bırak giderken niye o bizim çocuğumuz dedim senin değil o benim çocuğum sana mı vercem dedim çıktım geldim abim geldi beni gitcem ailem İstanbul da ben Ardahan da yaşıyorum kusura bakma yin uzun ve doğaçlama oldu 

5 Cevaplar

0 oy
(1,068 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun biz de ilk zamanlar biraz zorluk çektik bu konuda ama eşim hiç diretmedi şimdi istemezsen gitmek zorunda değilsin der sadece çocuğumuz konusunda bir şey olduğunda annem yapar annem eder annem bakar diyordu hep bende onun annesi benim en iyi ben bakarım ona dedim daha hiç bir şey demez oldu 
(272 puan) tarafından
Onlara sorsan en iyisi onlar ewet gideyim ama haftada bir iki ben hergun niye gideyim eşim arkamda ama onlarıda dinliyor ve iki taraf direndirince kavga oluyo
-Reklam-
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Aşlah kolaylık versin. Ben bundan bosandım. 
(272 puan) tarafından
Bnde artık tak dedi canıma walla oyuzden eşimle sorun oluyo kötü oluyo
0 oy
tarafından
Baya iyi sabretmissin canimm ya ama dişini gostermessen bu boyle devam edecekti.. birde cocuk bizim demeleri yokmu deli oluyorum...
(272 puan) tarafından
Gittim kavga ettim 3yildir sustuğumu kaynana saydım eşim şimdi daha ılımlı dün git diyordu şimdi gitme diyor
tarafından
Bazen erkeklerin biseyi anlamasi ocin kavga etmek ve gitmek gerek ha sana git demem ama senin gidebilecegini anlamasi lazim
(272 puan) tarafından
Anladı kuzum galiba çünkü ailem ve ailesini ayağı kaldırdım onasa dedim gidiyorum ben
tarafından
Geri adim atma artik atarsan daha beterini yaparlar emin ol
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Sen geri adım atma yoksa fazlasıyla karşılaşırsın. Seni kabul eden böyle etsin hiç bişey için zorlama kendini boşver. Ailen arkandaysa git onlarda kal bir süre bakalım eşin nasıl davranicak
(272 puan) tarafından
Eşim pişman şimdi kedi gibi abim geldi işte ailem arkamda şimdi eşim göndermiyor gideme diyor bnde diyorum dün git diyordun abimi o aramış gel al diye
0 oy
(7,035 puan) tarafından
3 sene kar kış demeden Allah'ın hergunu sabah 9 akşam 11 de gidip geldim bıkmistim artık yüz perdesi kalmamıştı kaynanamla aramızda resmen şükür 1 senedir evimdeyim kafam rahat çocuklarımla ilgileniyorum evime bakıyorum yemeğimi aşımı yapıyorum uzansam kalksam kendi evim Allah seninde yardımcın olsun canım çok zor 
(272 puan) tarafından
Benim ewim ayrı ama sürekli orda laf sokmak rahat edememek istediğimiz yemeği yememek daha ufak tefek bir sürü sorun
(7,035 puan) tarafından
Benimde evim ayrıydı canım  sözde ama
(272 puan) tarafından
Hep öyle oluyo eşim bide aile syle arası önceden kötüydü ewlendik oo araların dan şu geçmedi geldi bana dedi 3yildir sen ailemle aramı bozuyor sun dedi
(7,035 puan) tarafından
Yok artık ya ben ne yaptım desydin sen ailenle sorunlusun beni. Diyirum git sorun yasa diye
(272 puan) tarafından
Bende dedim git ailenle yasa benden uzak dur

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 597 göst.
0 oy
3 cevap 286 göst.
4 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gonul_6. (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,648 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,104 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,566 soru

24,402,427 cevap

350,258 kullanıcı

...