0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (3,410 puan) tarafından
Biz evlendiğimz sene toki yeni yapılmış kura hakını alanlar vazgeçmişti ev almaktan o sıra bnm altınlar vardı eşime alalım dedik rahmetli kayın pederm beğendi daireyi 3+1 neyse ozman 5 bin TL kadar eksiğimiz vardı peşinat için bide düğün kredisi vardı eşim kararsız kaldı almakta anneside ne ***. uma yarar orası kimse beğenmiyor hak çıkana bile almamış dedi dağın başında bilmem ne snra eşimde gitti düğün borcunu kapattı evi almadı kynpederm le ben istedik ama kaynanam vazgeçirdi, bugun de biz yeni yapılacak tokiye yazıldık eşimde dediki Bi akraba var istersen oraya gidelim hem evde kafamızda netleşir dedi kaynanmda yine lafa girdi devlet kazık atacak nah alırsınz paranıza konacak diye laf etti bnde senn bu konuda konuşmaya hakkın yok dedim Bi kere önümüzü kestin busefer müsaade etmem dedim konu eşimn yannda oldu kaynanam snra birden sinirlendi orda barut oldu haksızmıyım ama yani bir yerde dursun ödeyecek olan biziz sonuçta. Kayananm inatla Bn öyle demedim diyip duruyor Bn kafamdan mı uyduruyorm eşimde eve gelince bişiler dedi kızdı söyledim diye 5 yıldır Bi i san duyduğunu yalan söylermi dedm yok diyor 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yooo çok haklısın her boka karışmasın şu kaynanalar
(3,410 puan) tarafından
Bide inatla Bn öyle demedim diyor onun yüzünden kiradayız sobalı ev çekilmiyor hayla konuşuyor
tarafından
Bizde başvurduk tokiye ayy inşallah banada sanada isteyen herkese çıksın
(3,410 puan) tarafından
İnşallah canm ya, Allah tan kaynamla oturmuyorum kanser olurdum yoksa
-Reklam-
0 oy
(1,332 puan) tarafından
Çıkacağı kesin mi sanki çıkmamış malın derdine dusmussunuz canım geçmiş konusunda haklısın insan sinir olur da
(3,410 puan) tarafından
Çıkacağınkesn değil işte önümüze taş koydu şmdi konuşuyor ona sinir oluyorm
0 oy
tarafından
Bildiğin yola taş koymak. İstemiyor belli ki. Ne yapıp edip kurtulun ondan. Nefret ediyorum böylesi insandan. 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Ya birşey diyeceğim ama kayınvaliden Toki konusunda gerçekten haklı. Daireleri levha ile bölüyorlar resmen hak çıkanlar cidden bırakıyor evi görünce. 
(277 puan) tarafından
Asli Biraz acarmisin bu konuyu bizde yazildik ama icim pek rahat deyil kesin bisey olucak diyorum
(13,306 puan) tarafından
Hiç gidip görmedim ama eşim nalburluk yaptı bir ara malzeme veriyorlardı en kalitesiz en ucuz en dandik malzemeyi alıyorlarmış levhaları da oda bölmek için kullanıyorlarmış. Bizim burada şehir merkezinde evet evet bildiğin çarşının ortasında var Toki koca mahalleyi yıktılar inan içi Suriyeli ve roman vatandaşlarımızla dolu kimse evine özenip taşınmadı bile. Valla biz de anneme yazıldık diye yalan söyledik de yatırmadık parayı hiç ama hiç içime sinmiyor. Yaz bak bursa şehreküstü Toki veya bursa ucubeler diye görürsün
(277 puan) tarafından
Valla ben bu işten zaten hayir geleceğini düşünmüyordum devlet hep 1 verip 5 alıyor burdanda bize ekmek çıkmaz dedim eşime yazildik ama iptal edicem kandırılmak istemiyorum. Teşekkür ederim
(13,306 puan) tarafından
Rica ederim canım emin ol kalacak onca daire

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 825 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Japonum benim (259 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,253 soru

24,069,780 cevap

330,585 kullanıcı

...