Biz evlendiğimz sene toki yeni yapılmış kura hakını alanlar vazgeçmişti ev almaktan o sıra bnm altınlar vardı eşime alalım dedik rahmetli kayın pederm beğendi daireyi 3+1 neyse ozman 5 bin TL kadar eksiğimiz vardı peşinat için bide düğün kredisi vardı eşim kararsız kaldı almakta anneside ne ***. uma yarar orası kimse beğenmiyor hak çıkana bile almamış dedi dağın başında bilmem ne snra eşimde gitti düğün borcunu kapattı evi almadı kynpederm le ben istedik ama kaynanam vazgeçirdi, bugun de biz yeni yapılacak tokiye yazıldık eşimde dediki Bi akraba var istersen oraya gidelim hem evde kafamızda netleşir dedi kaynanmda yine lafa girdi devlet kazık atacak nah alırsınz paranıza konacak diye laf etti bnde senn bu konuda konuşmaya hakkın yok dedim Bi kere önümüzü kestin busefer müsaade etmem dedim konu eşimn yannda oldu kaynanam snra birden sinirlendi orda barut oldu haksızmıyım ama yani bir yerde dursun ödeyecek olan biziz sonuçta. Kayananm inatla Bn öyle demedim diyip duruyor Bn kafamdan mı uyduruyorm eşimde eve gelince bişiler dedi kızdı söyledim diye 5 yıldır Bi i san duyduğunu yalan söylermi dedm yok diyor