0 oy
840 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
Arkadaşlar mutfak dolablarım el izini bıle belli eden tarzda neyle silsem tertemiz olur 

13 Cevaplar

0 oy
(11,465 puan) tarafından
Her mutfak toplamada bir bez atıyorum el değen yerlere başka yolu yok sanırım 
(97 puan) tarafından
Ya el izi su ızı cok kotu duruyor
-Reklam-
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Hergun silerim gece yatarken el izinden dolayi microfiber bezim var onla silerim
(97 puan) tarafından
Anladım su ızı el ızı cok kotu durumda
(6,157 puan) tarafından
Oglum surekli elledigi icin yatinca Oglum hep silerim iz kalmaz hic sabah yine el izi o ayrı:)
(97 puan) tarafından
Bebekli olunca normal
0 oy
(8,241 puan) tarafından
Pella bez var ya ondan kullanınca iyi oluyor
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Ahh ne çekiyorum ben ya. Her gun bulaşıktan sonra cif in yag çöz aldım ondan sikip kapaklari dolandiriyorum. Suff un mikrofiber bezini aldim menekse diye gecen
(97 puan) tarafından
Mikrofıber bez bendede var ama yeterince kurulamıyor
(3,304 puan) tarafından
Degistir farkli bir marka al canım
0 oy
tarafından
İşte bunun için ben dolaplarımı değiştirmiyorum annemin dolapları da öyle hemen el izi oluyor aspirinli su yap her gün sil mutlaka 
(97 puan) tarafından
Cocuklu zor oluyor
tarafından
Yapacak bişey yok canım ya öyle duracak yada hergün akşam su yapıp sileceksin
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Bulaşık makinesi tabletiniin üzerine sıcak su dök erisin. Sonra güzel bir bezi Isla onunla sil sonra kurula. Harika oluyor.
(97 puan) tarafından
Denıycem
tarafından
Benımde dolaplarım cok belli edıyo lekeyi. Bu tarif cok guzel temizliyor. Bundan yapıp fısfıslı sıseye koy sık sık sıl kolaylık olur
0 oy
(802 puan) tarafından
Deri bezler var onlar silip bırakıyorum tabiki her daim siliyorum yoksa iz oluyor birde benim.lake 
0 oy
(4,385 puan) tarafından
ben cifle, domestosla temizliyorum. iz birakmasin diye de bu eşimin eski atletleriyle siliyorum;D
tarafından
Bu eski atlet olayını çok duyuyorum ya :) hatta sırf dolap silmek için atlet alan bile duymuştum :) gerçekten iz bırakmıyor mu
(4,385 puan) tarafından
hayır. gayet iyi hersey de;D senin yorumu da okudum. o hangi bezler? ablam bitane yolladi sihirli bez gibi sadece suyla duruladım, vitrinlerimi, dolaplarımı her yeri onla sildim cok kolay gecti bu dip temizligim;d maşaallah.
tarafından
Bim de 3lü satılıyor mikrofiber diye geçiyor, fiyatı da çok çok uygun ama performans harika  gerçekten mutfak dolaplarım aynalarım vee camlarım asla kurulamam tek kat siler geçerim. Bütün tozları onlarla alırım evdeki. Cam ocağımı da tek kat siler geçerim ayna gibi olur. Bi defa kullan ne demek istediğimi anlarsın inanki :)
(4,385 puan) tarafından
resmini buraya atabilir misin acaba. merak ettim
tarafından
Evet attım şimdi bak ama yeni yorum olarak attım. Evdekileri de çekip atardım ama bebik sallıyorum ayağımda sjsjsjsj  eşim diyor her hafta artık bana çiçekli bez deme bıktım :)   ama hepsi çiçekli olmuyor bazen yaprak desenli oluyor bazen yelken gemi falan oluyor bazen geometrik şekiller oluyor :) ben hepsinden alıyorum itinaylaaaan :)))
0 oy
tarafından
Bim de satılan 3lü mikrofiber bezler var çiçekli falan oluyor renkli renkli. Hayatımda onlar kadar harika bezler görmedim. Evimin her yerinde onları kullanıyorum ve asla kurulamaya gerek kalmıyor. İyi sıkman lazım ama. Bide elinin altında temiz bir bezin olsun mesela dolapları açarken bezle tutup aç. Öyle hep temiz kalır :) 
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Ya bi videoda gördüm kendim denemedim kadin bebek yagi ile siliyordu ama biraz yani boca eder gibi degil ise yarıyor gibi duruyordu 
0 oy
tarafından

Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bim ve a101de var

image

tarafından
Benim hiç leke falan olmuyor. Salçalı yemek yada çay bulaşığı silmezseniz sıkıntı olmuyor. Leke olursa da çamaşır suyuna ıslarsın geçer çiçekli bezlerime laf söyletmem  :)
tarafından
Kayantiyorm bn
tarafından
Makineye atıyorum ben de 60 derecede
tarafından
Babs anne naptın denedin mi :)
(4,385 puan) tarafından
yok kiz daha eşime bile söylemedim =)
0 oy
tarafından
Babs anne gel gel bak :) 
(4,385 puan) tarafından
geldim yok
(4,385 puan) tarafından
post sahibini uyandirmayiz ins. ;D. yarin sabah dolu mesajlar gorur dnbdbdh
tarafından
Ya eklenmedi şimdi ekledim
tarafından
Ben gurur meselesi yaptım bu bezleri :)))
0 oy
tarafından

Babs anne bak 

image

(4,385 puan) tarafından
ss aldim bunu diğerini siliyorum;d
tarafından
kuzum inşallah işini görür :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 314 göst.
28 Temmuz 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Selma kara (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 294 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,652 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.

Kategoriler

1,475,613 soru

24,157,485 cevap

335,175 kullanıcı

...