+1 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (6,350 puan) tarafından

Teyze çok yaşlı bı pazar arabası vardı elinde dükkanların önünde hep dileniyor işte eşim ekmek almaya girdi markete kadına dedim teyze sen nerde yasiyrisun baktım hemşeri çıktım Kürtçe konustk falan oğlum gelnimn beni sokağa atmış ip   bogazima dolamış sıkmş kadın dedi taşın üstünde yatıyorum kıyafetlerim yikayamiyorum banyo yapamıyorum huzur evine git teyze gunahsin hasta olacan korkuyorum gidemem dedi bı kızı varmış erzincandaymis oraya gidecem bakalım dedi Allah'ım dünden beridir basım ağrıyor yemek bile yemedim eşimde geçen yaz görmüş gece vardiyasida eve gelirken sokakta uyuyormuş o gelin o adam nebicm.insanalr zavallı kadın ne yapabilir inşallah onların da gelini çocukları onların başına öyle getirir çok üzüldüm biz sıcak yemegmz.sicak çayımız.onunde sıcak banyo yapıyoruz sıcak yatağın içindeyiz onlar ise evsiz :(  barksiz kadına dyecektm teyze gel elbiseni yıkayım banyo yap sıcak bı yemek çay iç eşimede dün dedim keşke deseydim ne olacak Allah rızası için çok ağladım uyuyamadım :'(

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ya bir şey diyecem hani ırkçılık değil de genelde bizim Kürtler de böyle şeyler olmaz yazık ya nasıl bir geline denk gelmiş ki bu hale gelmiş ben hiç bizim taraflarda böyle şeyler görmedim hani millet ne der diye bile olsa sahip çıkarlar asla sokağa atılmaz yaşlılara çok önem verilir doğru düzgün huzur evleri bile yok sahip çıkılıyor genelde ya Allah yardımcısı olsun günah ya
(6,350 puan) tarafından
He vala bizde normlde bu yüzden hep.birlik otryoliyri kimse annesini babasını bırakmaz tepesinde gezdryor ama bu s.refsiz kansiz Allah' belalarını versin
tarafından
Aynen öyle biri olmasa biri mutlaka bakar
(2,636 puan) tarafından
Çok haklısın canım.Mesela bizim Diyarbakır'da huzur evi bile yok o derece
tarafından
Genelde doğunun çoğu yerinde yoktur varsa bile pek kimse olmaz yaşlılar çok kıymetli bizde dedem 90 yaşına geldi nerdeyse halen annem bakar annemi kızdırır da bizi de öyle ama yaşlıdır ses etmeyiz kaynanamgildeydik komşuları diyor gelin sen bakar mısın dedim niye bakmayayim kaynanama kayınpederime işte bizim burda kızlar bakıyor genelde kimse bakmıyor dedi bende dedim zaten ona şaşırıyorum tamam baksın kızlar da ama oğlanlar hiç sahiplenmiyor ben bakmam desem bile annem babam beni rezil eder evlatlıktan reddeder böyle şeylerde hassaslar demiştim eşim türk bu arada
-Reklam-
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Niye demedin canım peki ? 
(6,350 puan) tarafından
Cnm eşim yanımdaydı vala içimde ukte kaldı annemede dedim keşke deseydim :(
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Keşke polise haber etseydiniz kız en azından kızına ulaşırlardi yada yardım ederlerdi
(6,350 puan) tarafından
Cnm konuşuyor galiba yoksa nye Erzincana gidecem desin huzur evine git dedim daha iyi teyze dedim korkuyorum dedi muhtarlık hemen asagidaydi iateyesdi götürürdüm ne olacak
0 oy
tarafından
Rabbim merhametsize düşürmesin bizleri.

Bende olsam çok üzülürdüm ama devir öyle değişik ki emin olup evime alamam arkasında birileri varmı takip edip gelirlermi bir sürü soru gelir aklıma. En mantıklısı o an polisi arayıp durumu anlatmak yardım istemek olurdu galiba
(6,350 puan) tarafından
Açıkçası bnde korktum belki yaninda zehir yada fis fis falan varsa bize sıksa cocguma bişey yapsa çok yaslida belki kafada gidebliyor yani
tarafından
Devir değişti canım artık kimseye guvenilmiyo
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Canım keşke polise falan haber verseydin yazık bu soğukta kış günü. Allah'ım kimseyi kimseye yük etmesin 
(6,350 puan) tarafından
Vala muhtarlık az ötede di ama huzur evine gitmek istemiyorum korkuyorum dedi
0 oy
(1,403 puan) tarafından
yaşlılara çok inanmayın komşumuz var Di millete sürekli çocuğum gelinim beni kovdu derdi. amcam ağlardı bana yemek vermiyorlar diye yani cocuklastiklari için yalan söyleyebilir. inşallah da dediğim gibi yalandır yinede 
(6,350 puan) tarafından
Vala annem de dedi polis görse bırakmaz götürürler dye illaki birileri görür insalar bukadr duyarsz kalmamalı blmiyorum taşın üstünde yatryirum dedi sokaklarda kaliyorum dddi
(1,403 puan) tarafından
çok karşılaştım böyle yalan söyleyenleri bizzat amcadan biliyoruz sofra kalkardı biri gelsin derdi bana yemek vermiyorlar iki gündür açım
(6,350 puan) tarafından
Dimi artık blmiyorum vala belki dogridurda
0 oy
tarafından
Burdada aynı dediğin gibi bir teyze var elinde pazar arabası sürekli sokun yanında bir yerde kadın 90 falan oda hep dışarda
(6,350 puan) tarafından
Aa buda şokun yanında sende otryin İstanbul mu cnm
tarafından
Yok Aydın
(6,350 puan) tarafından
Hee cnm burda da  şokun önünde geziyir sürekli sen deyince aynı yerdeyiz sandm
tarafından
Bende sen öyle deyince burda zannettim işte arabasini millet dolduruyo
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Keske eve getirseydun bı çay icer içi isinirdi sonra onu otogara bırakırdnz hala geç değil cnm gidin bı bakın Allah'ın rızasını da kazanmış olursunuz 
(6,350 puan) tarafından
Cnm utandım syleyemedim eşimde yanımdaydı gidecem dedi ama yakın zamanda gideceğim dedim cok üzüldüm vallhi huzur evide kabul etmedi
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Keşke polisi arasaydın belki teyze hastaydı şizofrendi gidicem diyomuş neden gitmemiş eşim geçen yaz gördü diyosun çok uzun süre belki evden gitti evlatları arıyor kayıp belki 
(6,350 puan) tarafından
Cnm sanmıyorum kayıp değildir muhtarlık az ötede hep oralarda kalıyor olsa ilan atarlardı hemen alırlardı kadın dedi iple boğazımı skmslar beni evden kovmuslar oğlumda karısını dnliyor
(4,234 puan) tarafından
E kızı nerde o zaman canım o demiyor mu abisine annemi ver tele diye iki üç günlük bişey değil ki yıl geçmiş
(6,350 puan) tarafından
Vala bende şaşırdım demeki kocasını bırakmıyor kızının oyla kocası tek yaşıyor dedi
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Of of öyle kötü bir devreden gelmişiz ki kime gerçekten yardım edeceğimize bile bilmiyoruz insan korkar evini alsa bir dert almasa bir dert
(6,350 puan) tarafından
Bende bı yandan korktum bı yandan da dünden beridir vicdanim szliyir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 475 göst.
5 Aralık 2020 Diğer kategorisinde 123-- (59 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 631 göst.
18 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 704 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,773 puan) tarafından soruldu