0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mantar ilacı enfeksiyon faln ilaclarj antibiyotik iste fitil bir günde aynı saat aldığım ilaç birde şırıngalı krem kullanıyorum.. antibiyotik 4 taneydi bitti fitil 7 tane zaten. Regljmden hemen sonra gittim doktora çok kötüyü artik. Neyse doğum kontrol hapı da kullanıyordum bu ay böyle ilaçlar kullanıcam bilip ilişki olmuycagijj bildiğim için doğum kontrol hapı kullanmadım almadım. 

Benim sorum şu Benim gibi bir süre böyle olup ilaç kullanıp karnı şişen kabız olaniniz var mı afedersiniz yapıyorum ama karnımda şişkinlik var tuhaf bir şekilde anlamiyorum çok rahatsız edici. Sanki tüm vücudumda bir şişkinlik var çözemiyorum ve aşırı takılıyorum böyle şeylere sizce neden olmuş olabilir.

3 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Bilmiyorum baciko kullanmadım postun çıksın 
tarafından
Çıksın çıksın bir gören yazar belki taş gibi oldu göbeğim sinir oldjm
-Reklam-
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Bende mantar ilacı kullandimda gaz oldu ama hamilelik ten mi ilactan mi bilmiyorum şimdi canım şükür atlattım o mantar illetini dogurunca 
tarafından
Benim de hamilelikte sonraki ilişkilerimde oldu bende anlamadım yani zaten evlendik hamile kaldım o ayrı da .. ha gideyim ha geçti ha şunu yapayım dur şu oldu diyip kaç bekledim 1 sene falan olucak yani. Baktım ilişkimi etkiliyor olmycak dedim sigorta yok biraz da ondan gitmiyordum devlete de özele de . Devlete randevu alamıyorsun alsan erkek doktor utanıyorum ben şey etmey :) bende özele aldım biraz fazla gitti ama iyi ki gitmişim çok kötü olmuş dolmuş bildiğin enfeksiyon şükür. Rahatladı sanırım biraz anlaşılıyor akıntı vsvsv
(6,696 puan) tarafından
Hele o akıntı allahim iygencti yaa rabbim bı daha yaşatmasın

Belkide enfeksiyondan o asitli akıntı varya ondan  gazın oluyor canım bittikçe düzelir inşallah
tarafından
Ama normalde olmuyordu ... hatta şimdi eşim geldi morin bozuk ne oldu dedi dedim karnıma bak falan dedi bu ne sanki hamileymissin gibi dedi randevu al gidelim pazartesi dedi. Dedim yok daha değil bir doktorlara görüşeyim öyle dedim. Bu ne böyle asiri fazla. 57 kiloyum seseryan doğum yaptım 2019 yılda düşün hala doğumda verdiğim kiloyla duruyorum yazın bazen 55 falan oluyorum. Ama zezeryan bölgem çok çok az minnacık bi gibehjm olurdu korse falan kullanmadım diye anlamadım gitti.  İlaçlar yapıyor kesin ya
(6,696 puan) tarafından
İlaç bitene kadar sık dişini canım o zaman
tarafından
Aynen öyle yapcam artık çok canımı sıkıyor hiç birsey giyesim gelmiyor üstüne iştahım açıldı:(
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Doğum kontrol hapı sadece korumak için değil ki! Almalısın bence. 
tarafından
Yook canım korunmak için kullanıyorum.. doktor tavsiyesi kullanıyorum zaten

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 279 göst.
+2 oy
4 cevap 301 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 169 göst.
18 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serennn (1,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,184 soru

24,165,683 cevap

335,582 kullanıcı

...