0 oy
155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (159 puan) tarafından
kizlar ben önce ince işlerimi yapiyorum yani dolab kapi cam avize petek silme.gibi hepsini kendim yapyorum

ardindan evi komple supurup temizligi sonlandiriyorum 

sizce doguma faydasi olurmu temizlik bitince sguat falan yapcam yapabildigim kadar parka incem yuruycem ama once temizligimi bitirmem lazim ki bi anda dogum olursa icim rahat olsun diye bu 2. gebelik allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin

annem.bana uyuma kalk surekli yuru hareket et dedi

ben gece 3 te ancak uykuya daliyorum surekli wc geliyor uyku tutmuyor kaşinti basiyor tam daldim derken ezani duyuyorum namaz kliyorum sonra eşime kahvalti veriyorum 

sonra 11  12ye kadar uyuyorum ackcasi oglumda uyuyo cunku oda gec yatyor simdi ben ogleye kadar yatyorum ama kalkinca işlerimi yapyorum namazimi kiliyorum faydasi olmazmi daha fazlami yapmam lazim

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bir kere kendini çok yormaman lazım. Ben gecen bacak ağrısından duramadim gittim doktor dediki yürüyüş yap uzun yürüyüşler ama evde dinlen. Yani tabi yap temizliği ama kendini yorma bunun zarari olur fayda yerine. Geçen temizlik yaptım kış temizliği 32+5 haftalık hamileyim gece rahatsızllandim bir bucuk gün bebeğim hareket etmedi dr dediki uyuyor. Kendini çok yorma sen yorulunca oda yorulup bu kadar uzun uyuyabiliyo dedi. 

Hareket etmek yürümek faydali ama çok yorulmamayada dikkat et:)

(159 puan) tarafından
kuzum 3 gundur mutfagi temizliyorum bel agrisindan duramadim cidden biraz uyudum iyi geldi
tarafından
Kız derdine ne bak belin agrimis çocuğa da zarar bu. Çok ayakta kalma. Evet sürekli oturmak da iyi değil aktif ol fakat iş güç diye çok cabalama
-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Temizliğin bana faydası olmadı 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 282 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 607 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,618 puan) tarafından soruldu
+2 oy