0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kizlar büyük oğlum 4.5 küçük ise 20 aylık. Perşembe gününe randevu aldım sünnet için devlet hastanesinden. Çocuk cerrahisi yani.

Ben hiç bilmiyorum nasıl oluyor ne yapılıyor? Tahlil falan yapıyorlarmış önce herhalde. 

Bir de devlette yaptırsam bir sorun olmaz değil mi? Kimisi önermiyor. Özele de gücümüz yetmiyor. Eşimin akrabası yaptırmış 1 kişi 750 demişler. Asgari ücret ile geçiniyoruz malum.

Bir de bu zamanda sıkıntı olur mu? Havalar biraz soğuk ya. 

Sünnet yaptıran anneler yazabilir mi lütfen?

4 Cevaplar

0 oy
(4,232 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Evet devlette genel anestezi olduğu için kan tahlilleri yapılacak önce sonra ameliyathaneye alıcaklar sanırım maksimum yarım saat 45 dk sürer sizi almazlar odaya çıkarlar öyle görürsünüz aynı gün taburcu ederler ama tek başınıza bakamazsınız büyüğü neysede küçüğü durmaz mutlaka yardımcı birileri kalsın yanınızda birde devlet hastanesi söylemiyor ama anestol krem var uyuşturucu etkiye sahip sabah akşam pipilerinin etrafına sürerseniz daha az canları acır. Ben bebeğim 4 aylıkken yaptırdım doktorum vermişti çok şükür hemencik iyileşti ama sadece günde iki sürün fazlası zarardır 
tarafından
Sağol kuzum benim. Büyük oğlum annemde kalır büyük ihtimalle. Anneme daha çok düşkün. Babamın adı olduğundan anneme doğduğundan beri karıcığım diyo :D küçük ile de ben baş ederim artık :) tekrardan sağol canım aydınlattigin için
(4,232 puan) tarafından
Ahahha fenaymış :D o laftan anlar da belki hani yürüme gezme diye küçüğü biraz zorlar işte ne kadar çok yatarsa o kadar çabuk iyileşir inşallah canım Allah kolaylık versin sana da onlara da yine bişey takılırsa aklına yazabilirsin :)
tarafından
Tamam birtanem Allah razı olsun <3
(4,232 puan) tarafından
Sende de canımm ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Devlet hastanesınde bı ara 2 ıle 6 yas arası cocukta travma yaptıgı ıcın sunnet yapılmıyordu ama degısıktımı bılmıyorum. Ben evde hastanenin doktorunu cagırdıım. Sohbet ederken yaptı bitirdi. Yegenımde devlet hastanesinde yaptırdı ıyı gecmıstı. 
0 oy
(638 puan) tarafından
Bize özelde 4 bin istediler bizde devlette yaptırdık 1 gün önce gidip kan verdik genel anestezi için tahlil yapıyorlar benim bebeğim 2 buçuk aylıktı sabah 4e kadar besle sonra besleme dedi en zor kısım oydu acikirsa ne yapcam diye soyup bezle kucagimda götürdüm ameliyathane den biri gelip aldı kucagimdan ben tabi feryad figan ağla ağla 15 dk da çıktı yeşil örtüyle kucağıma verdiler ağzı narkoz kokuyordu mosmordu hiç unutmam o yüzünü 3 saat müşahede de kaldık aldık geldik doktor krem falan vermedi sadece kantaron yağı sürün dedi 1 hafta da iyileşti 
0 oy
(365 puan) tarafından
2aykilkken 900tlye yaptirdim

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 81 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde byebruss (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 406 göst.