Dün gece eşimle ilişkimizle ilgili sorun yaşadığım hakkında post açtım sonra kendisi TV izlemeye gitti bende yatak odasındaydım telefonu yanındaydı bişeye bakmak için elime aldım ekranı bi açtım ünlü bi kadının bikinili fotoğraflarına baktığını gördüm bu ne diyip kendisine gösterdim sonra ayaklarıma kapanıp özür dilemeye başladı sabaha kadar kovdum yataktan zorla sarılıp ağladı af diledi yaptığım çok büyük bir hata affet diye ağladı . Halbuki ben hesap bile sormadım hiç canımı acıtmadı umrumda bile olmadı hafif bi gururum kırıldı ama onun dışında hiç bir şey hissetmedim bunu kendisine de söyledim. Sen zaten sevmiyorsun umursamıyorsun beni demeye başladı. Sonra suçu bana attı bana kendimi hep yetersiz hissettiriyorsun bende dayanamadım bunlara baktım dedi. Orda benim devreler attı kendi serefsizligini bana yıkmaya çalışma vs dedim sabahtan beri arayıp özür diliyor ama affetmeye niyetim yok en son bu konuşma geçti aramızda. Bizimki artık bi evlilik değil mecburiyet. Şimdi ben napayım ailelerle mi görüşeyim nasıl bir yol izlemeliyim
Belki beni lincliycekler ama öle bi anlatmisin ki bana sen anlatiklarin biraz abartilarak anlatmisin gibi geldi
1,486,973 soru
24,308,847 cevap
344,600 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın