0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (1,450 puan) tarafından
1 hafta olcak memeden bırakalı hiç sağmadım şimdi otururken süt akmış ama baya akmış hissettim ama bakınca baya olduğunu farkettm. Normal mi sagmadan gelmesi oyle sislik acıda yok ilk günlere nazaran

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adacayi için kesilir
(1,266 puan) tarafından
Erken gbelik testi alabilirsin varsa bile cikar bazen yumurtalmanerken oliyor uaaa  olmadi adet gununden snra bi daha yaparsun olmazsan ama icme internettnde bakabilirsin benm arkdsm aktarda calsyor kesinlkle icme dedi hamileysen dusuk yapar diyor  bazilari evlilik disi yapan musterileri oluyor  kullaniyorlar dusuk yamak icin oyuzden dedim
tarafından
Rabbim korusun ya eğer varsa gebelik ,erken gebelik testi acaba ,ilişkiden kaç gün sonrasından yapılir bilgin varmı canim
(1,266 puan) tarafından
Valla cnm.o kdarini bilmiyorimda  adetine kac gun var bi hafta falan mi  varr yada kac gun varsa yapabilirsin dedgm gibi yumurtlama bazilarinin gec oliyor bazilarnin erken varsa gorunur zaten suphelerin ne mesela belirtilerin
tarafından
Canım ayın 3-4 unde adet olmam gerekiyor..sırt ve bel agrim çok var.kasik agrimda var .adet ağrıları gibi .kestiremiyorum onu değilmi diye.adet olmadan önce üşürdüm mesela üşümede var bilemedim.
(1,266 puan) tarafından
Bekle o zann cnm.ve icme o zamana kdar
-Reklam-
0 oy
(534 puan) tarafından
Benim de öyle 4 gün oluyo geceleri akıyor sabah farkediyorum. 1 gün hiç sagmadim aktı sonra dedim sagiyım. Sagmaya başladım işte sağiyorum 1 2 ay sagicam sonra zaten çekilir sütüm 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 277 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Emnedefne (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 341 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Arso (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
28 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,204 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,346 soru

24,400,000 cevap

350,049 kullanıcı

...