Kızlar evde evcil hayvanları olanlar var mı? Eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Kedi veya köpek iyi olur. Eskiden benim kedim vardı. Ama yurtdışında yaşıyordum. Ben evlenince annem bakıyor ona. Onlara ben hayvana bakmış gibi bakmıyorum, onlar tam aile üyesi gibi olacak. Ama eşimin anlamında hayvan derken inek keçi koyun tavuk :) bir de kedi veya köpek olursa eve alınmazmış. Ben kedimle sarılıp uyuyordum ya. Evden hicbir yere çıkmıyordu, banyosunu zamanında yapıyorduk, parazit ilaçlarını zamanında alıyordu, aşılarını zamanında yaptırıyorum. Yanı içim rahattı bir de kediler bazı insanlardan daha temizdir. Heryer tüy olacak yemek yiyemicem diyor. Evet tüyleri dökülüyor, ama maksimum kıyafetlere bulaşıyor zamanında taramazsan:) veya bir donem oluyor ne yaparsan yap tüyleri dökülüyor yenileniyor. Belki kısa tüylü bir köpek iyi olur. Bilemedim. Pozitif tarafları anlatmak istiyorum eşime. Nasıl ikna edeyim. Çocuk için de iyi olacak eminim. Abartmadan eksiltmeden bir köpek veya kedi sahibi olmak istiyorum.