0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (872 puan) tarafından
Kızlar evde evcil hayvanları olanlar var mı? Eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Kedi veya köpek iyi olur. Eskiden benim kedim vardı. Ama yurtdışında yaşıyordum. Ben evlenince annem bakıyor ona. Onlara ben hayvana bakmış gibi bakmıyorum, onlar tam aile üyesi gibi olacak. Ama eşimin anlamında hayvan derken inek keçi koyun tavuk :) bir de kedi veya köpek olursa eve alınmazmış. Ben kedimle sarılıp uyuyordum ya. Evden hicbir yere çıkmıyordu, banyosunu zamanında yapıyorduk, parazit ilaçlarını zamanında alıyordu, aşılarını zamanında yaptırıyorum. Yanı içim rahattı bir de kediler bazı insanlardan daha temizdir. Heryer tüy olacak yemek yiyemicem diyor. Evet tüyleri dökülüyor, ama maksimum kıyafetlere bulaşıyor zamanında taramazsan:) veya bir donem oluyor ne yaparsan yap tüyleri dökülüyor yenileniyor. Belki kısa tüylü bir köpek iyi olur. Bilemedim. Pozitif tarafları anlatmak istiyorum eşime. Nasıl ikna edeyim. Çocuk için de iyi olacak eminim. Abartmadan eksiltmeden bir köpek veya kedi sahibi olmak istiyorum.

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Var bi tane, dehşet tüy döküyor aşırı ses yapıyor ve dağınık. İki ayak üstünde yaşıyor.  Allahtan huyu güzel çocuklarla da güzel anlaşıyor  yoksa çekilecek dert değil . Bi tane daha bakamam heralde hiç mecalim yok. Bide kuşumuz vardı kedi götürdü  rahmetli oldu çok üzüldük hala unutamam aklımdan çıkmıyor. 
(872 puan) tarafından
Kedi mi?)
tarafından
Yok kendisiyle evliyim :D
(9,610 puan) tarafından
Kocası asgshsj
(872 puan) tarafından
Hahaha şimdi anladim
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Kedi köpek bende besleyemem ama iki tane muhabbet kusumuz var oglum bayılıyo onlara
(872 puan) tarafından
Hi bir zaman kuş beslemedim o yüzden korkuyorum belki bakamam diye. Ama kuş da güzel olur ya.
(9,610 puan) tarafından
Bende köpekten korkuyorum asfsgs ama kediye de cesaret edemem bakamiyicagim içinde eve alıp vebaline giremem kendimi biliyorum çünkü,kuştan da korkarım yani ben odada yokken eşim kafesi açar uçurur sonra içine koyar ben öyle odaya girerim,uçması beni ürkütüyo sanki hızını alamayıp gözüme giricekmis gibi geliyo küçüklükten gelen bise buda :/
(2,851 puan) tarafından
Kedi kuştan daha temiz ve kolay oluyor
0 oy
(6,775 puan) tarafından

Köpeği çok istiyorum ama bahçemiz yok. Evde oluncada melekler girmezmiş. Kedi için öyle birşey yok kediyide ben sevemiyorum huylanıyorum nedense:D. Çocuklar için çok çok iyi hyvan sevgisini aşılıyorsun büyüyünce korkmazlar diye düşünüyorum. Bizde kuş alacağız oğluma bakalım ne zaman :)

(872 puan) tarafından
Kuş  da güzel. Ben hiç kuş beslemedigim için korkuyorum. Bakamicam diye. Dün çocuk parkına bir aile köpeğini getirmiş. Küçücük büyümez köpekler oluyor ya. Kızım nasıl sevindi anlatamam. Ilk defa o kadar güldü. O yüzden öyle köpeği istiyordum. Aa melekler girmeyecek mi
(6,775 puan) tarafından
Evet köpekler çok tatlış oluyorlar sahiplerine sadık oluyorlar :) aynen canım hep böyle söylüyorlar genelde doğruluğunu bilemiyorum tabii
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Çocukken çok istedik kedi köpek annem asla eve sokmadı kendi evinize gidin alın dedi evlendim şimdi de eşim sokmuyor yemek yemezmis eve girmezmis tüy döküyormus vs vs. Çocukken annem sadece balık ve muhabbetkusu alırdı eve eşimde şimdi öyle kuş ve balık var evimizde çocuklar başta bı hevesliydi ama oynayıp biseyler yapamıyorlar diye bakamiyolar bile artık. 3 ve 5 yaşında bu arada kızlarım bide 6 aylık oğlum var.
(872 puan) tarafından
Ay maşallah sana. Bebişin büyüyünce belki zaman artırabileceksen sahiplenirsin bir köpeğe veya kediye. Benim de balıklarım var. Ama onlara dokunamam sevemem. Sadece yemini ver suyunu değiştir.
(3,146 puan) tarafından
Aynen o yüzden çocuklarda pek umursamadı işte. İnşallah çocuklar buyuyup üniversiteye kendi evine vs gidince belki biz de sahipleniriz çocuğumuz gibi severiz bakarız eşim o zaman belki evdeki sessizliği doldurmak için kabul eder :)
0 oy
tarafından
Vallah eşin haklı tüyleri dökülür:/ birde kedi, köpek kılı midede erimiyormuş
(872 puan) tarafından
Hiç duymamıştım öğrenmiş oldum

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 430 göst.
+6 oy
37 cevap 1,247 göst.
+2 oy
28 cevap 791 göst.
0 oy
40 cevap 2,174 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,803 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,686 soru

24,075,923 cevap

330,924 kullanıcı

...