0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından
 Kayınvalidemlerin köyüne geldik bi kaç gün burdayız.Ormandan kışlık odun getirecekler . Ben gelmeyim dedim hemen surat yapıyo . 8 aylık hamileyim plasenta previa olduğu için riskli gebelik geçiriyorum.gittiğim yerde de rahat oturup yatamıyorum kayınpederle kaynım evde.Doktor ayakta çok durma diyo ama ben bulaşık temizlik vs olunca rahat edemiyorum .Hep kendisi kararı veriyo bana fikrimi sormuyo bile  gidelim mi gitmeyelim mi diye. Yalnız kalmak istiyorum kafa dinlemek istiyorum artık.Eşimde görevinden dolayı hep evde .Stresten, üzüntüden içime kapandım . Oraya buraya beni sürüklüyo arkasından.Herşeye tamam dediğim için işine geliyo 

2 Cevaplar

+1 oy
(24,227 puan) tarafından
Tek çözüm her şeye tamam deme 
tarafından
Onlar bu kadar düşüncesizce sanada başka çare bırakmıyorlar sen öyle davran eşin korkar bence senin için diye düşünüyorum:)
(24,227 puan) tarafından
Şimdiden kendine yol yap yoksa doğum sonraki o lohusalık emzirme süreçlerinde çok zorlanırsın uyuduğum odaya gelip yanımda bebek sevdiklerini biliyorum ki ben lohusalıkta afedersin sürekli gaz problemi yaşadım ve çok terlediğim için atletle uyuyordum ve kayınpederim bile uyurken girmiş çıkmış yani
(299 puan) tarafından
Bi kere korkutuyum milleti o zaman :)
tarafından
Bencede denemekten zarar gelmez :)) ama kendini rolüne iyice hazırla :))
(299 puan) tarafından
Zaten doğumum kışa geliyo evimden başka bi yere gitmeyi kalmayı düşünmüyorum bi kaç ay. Görmek isteyen bana gelsin. Müsait değilsem kapıyı kilitlerim artık yapcak bişey yok. Kim ne derse desin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamilesin riskli cok ayakta durmamam lazim ormana mi cagiriyolar seni?

Walla baslarim kayinvalideye gercekten. Sen artik annesin onceligin karnindaki can, cekeceksin resti durup dusunmeyeceksin bile. Yatman gerekiyosa yatacaksin.
(299 puan) tarafından
Ormana çağırmadılar evdeyım fakat evde de erkekler olunca yatamıyorum rahat edemiyorum buraya gelince.Yalnız kalmak kendimle ilgilnmek istiyorum artık.
tarafından
Soyle bunu acik acik. Biliyosunuz benim riskli bir hamileligim var evde kaynananm kaynim rahat edemiyorum siz yokken yatmak istiyorum vucudum kaldirmiyor artik de.
(299 puan) tarafından
Gidelim diyince suratı asıyo.Evlendiğinin farkında değil daha anasının memesinden koparıyomuşum gibi hissettiriyo. 1 buçuk evliyiz. yavaş yavaş öğrenicek mecbur bi tek anne onda yok :)
tarafından
Assin surat. Cocugunun cani mi esinin surati mi :) sen de annesin sen once kendi canini dusuneceksin o da onceliklerine seni ve cocugunu koymayi ogrensin bir zahmet anasinin memesini birakali cok oldu :)

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 1,430 göst.
17 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 226 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
8 cevap 459 göst.

Kategoriler