+3 oy
703 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çocuklar uyudu az çalışayım dedim daldım tam kızım kalkti. Yanıma gel dedi gittim ellerini yanaklarıma koydu seni seviyorum anne dedi geri uyudu.her gece onu uyuturken söylediğimi kalkti gözlerimin içine bakarak söyledi. Allahim daha dun tuz dan daha küçüktü karnımda. Hamile kalana kadar göz yaşı döktüm, hamile kaldım doğuma kadar göz yaşı döktüm. Benim ilk göz ağrım mucizem❤ çok şükür Rabbime bu günleri gösterdi. 

Allah kimseyi evladiyla sınamasın,  kimsenin kucağını da boş bırakmasın inşallah. 

14 Cevaplar

0 oy
(11,607 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yaa ne güzel maşallah 

Benim nankör hain evlat :)babasını daha çok seviyor soruyorum baba diyo baba benim diyo nankörlük geninde var dedesinden gelmiş demeki ki :)
(1,517 puan) tarafından
Hiç şaka gibi yazmamışsın, sonradan yanına gülücük ekleyince yazdığın değişmiyor kusura bakma bide düzenlemişsin sana bile anormal gelmiş bak gülücük ihtiyacı duydun. Amacım linçlemek falan da değil bu arada.
(11,607 puan) tarafından
Ya sana nee dün gece uykulu gülücük koymayı unuttum bu kdr başkasının yorumuna takılma her anne çocuğunu canından çok sever git bak bir sueu post açılmış başkalarını linç et sinirini çıkar artık neye sinirliysen
(11,607 puan) tarafından
Ve inanki ben onu doğurana kdr neler çektim dogurtuktan sonra neler çektik hangi riskleri yaşadım travma yaşadım pskoloklara gittim sırf anne sütü alsın diye 1 yıl gece gündüz süt sagdim bilmeden anneligimi sakın laf etme büyük bir günaha girersin uykulu gözlerle yazmayı unutmuşum bide buranın bu kdr herşeyini sorguladığınida unutmuşum beddua değil nankör hain demek niye bu kdr zoruna gitti
tarafından
Ben ciddi yazmadığını düşünerek o yazdığına cevap bile vermemiştim.  Olabiliyor böyle kadınlar biraz gergin. Hiç bir çocuk kolayla büyümüyor canım
(11,607 puan) tarafından
Yani ne vardı ki yazdığımda şaka amaçla yazdım uykulu gözlerle yazdım gülücük koymayı unuttum buradakiler yüzünden insan birseyi yazarken 3 kez düşünmeli
-Reklam-
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Gülümseyerek okudum kızına olan  sevgini hissettim 

Amin amin amin 
tarafından
Canımsın ❤ kiz ben ne çektim onun uğruna ya. Evlat bambaşka birseymis kuzum.
Neden uyumadın ay
(7,101 puan) tarafından
Off sorma başıma geleni dert çöktü :) ağlamak üzereyim sabah olsun hayrolaun ..... Senin mutluluğun şuan boşver beni ... Yaaa minik ellerini severim ben onun bal oluyorlar kız
0 oy
(2,563 puan) tarafından

Yaaa ne güzel maşallah ☺️❤️

İnşallah benim guzumdanda duyarım bı gün şimdilik sadece öpüyor anne diyor oda yeter  ♥️
Amin Allahım isteyen herkeze hayirli sağlıklı evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasin(en yakın arkadasima başta)❤️❤️
tarafından
Amin canim Amin. Der annesi aman neler der bir konuşmaya başlasın uyusa da biraz sessizlik olsa dersin , biraz fazla uyuyunca da özlersin ❤❤❤❤❤
(2,563 puan) tarafından
Aynen bazen uyutmak için çabaliyom az fazla uyusa özlüyorum
tarafından
:))) annelik işte hep öyle olacak . Allah sağlık sıhhat versin ayaklarına tas değmesin ❤
0 oy
(5,213 puan) tarafından

Ay negüzel yaa maşallah kendi kızımda hayal ettim bizimki anne mamadan öteye geçmiyo :D

tarafından
:)) Allah saglik versin günler çok çabuk geçiyor çok hızlı büyüyorlar ne zaman 28 aylık oldu ben doyamadım o 1 yaşına kadar olan dönemine,  sonrasına... günler su gibi geciyor
(5,213 puan) tarafından
Aynen öylw gerçekten daha dün gibiydi eli ayağı belli olduğu ultrason fotosundan sonra annemi aradık bi ben bi eşim heyecandan saçmalayarak konuşuyoduk eve gidene kadar şimdi 18 aylık oldu ne çabuk geçti yaa :)
tarafından
Ya gerçekten insan doyamadan geçiyor
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Aminnnn çok asklar☺️☺️❤️❤️benim oğluşum da hep söyler genelde babasına diyor ama olsun:D

tarafından
Olsun kiz sana da söylüyormuş, :))) canları sağ olsun
(14,147 puan) tarafından
Amin canım ❤️❤️
0 oy
tarafından

Evladın senin aynan,sen ne gösterirsen ona aynısını yapar o da sana❤

Ne kadar güzel bi annesin ki karşılığını dünyanın en güzel 3 kelimesi ile almışsın❤❤Rabbım her zaman yüzünü güldüren hayırlı evlat eylesin inşallah☺❤
tarafından
Estağfurullah çok teşekkürler canım. Evladına sevgi veren her anne güzeldir ❤ Amin hepimizin evladiyla beraber inşallah ❤❤❤
0 oy
tarafından
Ayy pamuk oldum ❤️

Benim prenses de hep der bana anası yaradanina kurban olsun ☺️
tarafından
Ay maasallah ya yerim onu. Kaç yaşında.  Benimki ilk kez uyku arası söyledi eridim bende vallahi birde opuyor sipam dalmadan önce
tarafından
Aralık'ta 3 yaşı bitiyor hayırlısıyla
tarafından
Maasallah  canım. Allah acılarını göstermesin ❤
tarafından
Amin canım cümlemizin
0 oy
tarafından

Ayyy :'( sabırla anne demesini bekliyorum daha. 13 aylığız ama inadından asla demiyor. Babasına ölüyor banyo kapılarında bekliyor. Çok zoruma gidiyor insallah ona demez önce :( gerçekten o zaman çok üzülürüm. 

tarafından
2 çocuğum da anne den önce baba dedi :D kızım 1 yaşına hatta neredeyse 2 yaşına kadar babası varken beni aramazdi.  Ama simdi öyle değil beni görmediği an soruyor istiyor . Değişiyor canm o duskunluk
tarafından
İnsallah değişir :/
0 oy
(24,301 puan) tarafından
Rabbim acılarını göstermesin benimki de dün odaya geçmiştim bilgisayarla işim var diye gündüz çalışıyorum babayla kalıyor göremeyince gittim sanmış muhtemelen eşim kucağında odaya getirdi beni odada görünce bir sevinişi vardı ilk defa anne olmanın ne demek olduğunu bu kadar derinden hissettim 
tarafından
Ay maasallah Rabbim bağışlasın. Gerçekten evlat gibisi yok
0 oy
(14,206 puan) tarafından
Maşallah Rabbim sana bağışlasın. Oğlumda annemi sebiyom diyor daha yeni yeni ♥️ kalbim eriyor resmen 
tarafından
Amin canim. Seninkini de inşallah. Yuzbin kere maasallah ❤ Rabbim acısını göstermesin
0 oy
(976 puan) tarafından
Benimkide oyle ya annem diyo seni cok seviyorum opuyorum seni diyo opucuk atiyo bal yaa . O an alip icime sokasim geliyo. 
tarafından
Allah bağışlasın
 Gerçekten öyle insan eriyor bitiyor
0 oy
(14,702 puan) tarafından

Amin çok amin <3

Maşallah prensese 

Ne güzel buyutmuş dun rahatını gör inşallah <3

tarafından
:))) daha çok da büyük sayılmaz aslında kuzum. İnşallah sende görürsün bir an önce böyle minnoş zamanlarını ❤
0 oy
(5,383 puan) tarafından
Oy sevsinler onu. Benim kızım da 2 yaşında elimi tutarak yanağımı okşayarak uyuyor her gece. İlk doğduğu zaman ben öyle uyuturdum ♥️
tarafından
Allah bağışlasın canım. Kızım da 28 aylık aynı şekilde uyuyor öperek konuşarak.  Çok bambaşka bisey.
Benimki gerçi küçükken böyle uyumuyordu
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Evlat sen ne güzel bir şeysin =,) rabbim esirgesin acılarını göstermesin inşallah ❤
tarafından
Amin canim ❤ bambaşka gerçekten

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 2,146 göst.
20 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevo_sevo (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 865 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 608 göst.
27 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Saliha22 (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,089 göst.
15 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (512 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,904 soru

24,161,407 cevap

335,403 kullanıcı

...