0 oy
453 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,232 puan) tarafından
Annemin teline jardeşim ad soy adlı sipariş verdiğiniz ürünü almamıssınız icra var vs. Ew adresine kadar da yazılmıs.birde no var aramıs annem.şu kişiden vermişsiniz siparişi almamıssınız uzlasmaya gitmeniz gerk vs demişler 

No tarafınca çıkmıyor bişey  böyle bişey olabilirmi sürekli msjnatann global satış firması değil

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım ya dolandırıcı bence. Eğer öyle bir mağduriyet yasadilarsa şikayet etsinler mahkemeye versinler. 
(9,232 puan) tarafından
Bende oyle düşündüm kardeşim ABD de tele bakmadı endewlete bak dedim adamlarda diyor e devlete düşmez
tarafından
Versinler mahkemeye yasal yollarla çözelim desin annen. Gerçekten böyle birsey varsa bile yasal yolla çözümlensin daha güvenilir
-Reklam-
0 oy
(4,420 puan) tarafından
E devletten baktınız mı canım kardeşinin yada annenin adına başlatılmış bir icra takibi var mı?
(9,232 puan) tarafından
Aradıgımız teldeki diyor ki e dewlete sonradan düşer
(4,232 puan) tarafından
Yalan söylüyolar canım dolandırıcılar tamam deyin başlatın siz işlemleri deyin hiç birşey çıkmaz korkmayın
(9,232 puan) tarafından
Korku degılde kız kardeşim abd De ş bana düştğ
(68 puan) tarafından
En yakın karakola git bence
(4,420 puan) tarafından
Yok canım e devlete sonradan düşmez eğer sizden birinin adına bir hukuk firması tarafından dava açılmış ve icra takibi başlamışsa bu e devlette gözükür hangi hukuk şirketi olduğu vs de yazar oradan takip edebilmeniz adına ama yinede kafanda soru isreti kalıyorsa güvenilir bir hukuk bürosuna gidip yinede bir sorun ya da karakoldan da sorabilirsiniz onlarda bilir hatta arayan numarayı da kaybetmeyin mutlaka karakola bildirin
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Yeni dolandırıcılık sistemi bu. Geçen de ablamı aradılar böyle kargonuz var almamışsınız uzlaşma için şu kadar ödemeniz gerekiyor diye. Ablam internetten su bile istemez öyle düşün :) demiş tamam almamışsam verin mahkemeye sıkıntı yok :D
(9,232 puan) tarafından
Sıkıntı şu annem ordan sipariş vermiş daha önceden ama bişey veripte almamazlık yapmadım diyor
(5,370 puan) tarafından
E devlete bakın. İcralık durum varsa orda gözükür
(9,232 puan) tarafından
Diyolar ki bu sonra düşecek e devlete
(5,370 puan) tarafından
Yok hemen düşer sisteme
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Dolandırıcı bunlar
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Anlamada geliyordu sürekli abime verdik araştırdı dolandırıcıymis bnce bir araştırin

0 oy
tarafından
Uyaptan bakın cnm sisteme düşer varsa yoksa dolandırıcıdır
0 oy
(8,176 puan) tarafından
Geçen eşime de gelmiş benim adımla eşim mahkemeye verin demiş suratına kapatmışlar 
0 oy
(9,614 puan) tarafından
Dolandirici olabilir 
0 oy
tarafından
Dolandırıcı bu icraya düştüğü an e devlette görünür sonradan düşer falan diye bisey sos konusu değil düpedüz dolandırıcı bunlar versinler mahkemeye mahkeme uzaklaşmaya götürür eğer öyle bisey varsa
0 oy
(12,026 puan) tarafından
İmkanı yok. Osursak e devlete dusuyor. E devlete bakın yoksa dolandırıcıdır. Ki yuzde 90 dolandırıcı bu. Cok bilşndik birsey artık
0 oy
tarafından
Dolandırıcı canım itibar etmeyiniz 
0 oy
tarafından
Babaanneme gelmişti aynı mesaj cinsel güç arttırıcı sipariş etmiş almamış güyya bu kadında 80 yaşında arıyorum işte icralarda görünmez daha vermedik uzlaşma yoluna gidilsin siz verilen ibana 16 bin yatırın yoksa mahkeme kararıyla daha fazla ödersiniz bilmem ne bende avukatım arayacak sizi dedim mahkemeyle halledelim dedim sonrasında hemen engellediler wpden atıyorlar genelde bide 
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Önceki gün radyo da bi program da konuşuyorlardı bu konuyu. Yeni moda bu dönemin. Düşük bi meblağ söylüyorlar aman ödeyim kurtulayım uğraşmayım diye hemen ödeniyor vs demişlerdi. Numaralarımız bilgilerimiz artık o kadar çok yerdeki sızıyor bi yerlerden alışveriş yaptığımız yerler vs. Kolayca inandırıcı sebep buluyorlar .
0 oy
(802 puan) tarafından
Polise gidin şikayetçi olun
0 oy
(440 puan) tarafından
Dolandırıcılık, geçen haberlerde gösterdiler aynısını. Bu da yeni versiyon.
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Anneme de aynı mesaj geldi hatta firma adı trendyol yazıyodu. Trendyolu aradım bizim taraftan böyle bi mesaj imkansız büyük ihtimal dolandırıcı dedi
0 oy
(23,286 puan) tarafından
Bir tane tiktok fenomeni dün benzet bir şeyden bahsediyordu dolandırıcılar kaynanasına yapmışlar bunu 
0 oy
tarafından
Uzlaşmaya gitmek için mahkemenin açılması lazım kardeşin baksın bakalım adına açılmış mahkeme var mı yoksa dolandırıcı dır kesin 
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Yok kix öyle şey olmaz sipariş verip almazsan ona yarar malı da onda kalır para da icralık ne var saçma 
0 oy
(781 puan) tarafından
Canim haberlere çıktı aynı senaryo kaç defa 155 i ara durumu bildir yada karakola git sen düşmesin ama başkasının canını yakmasın serefsizler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 71 göst.
0 oy
2 cevap 670 göst.
0 oy
6 cevap 111 göst.
25 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 362 göst.
19 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler