0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (163 puan) tarafından
Kizlar oynuyorm sarkilar soyluyorm beni cok seviyor arada gelip sarilip gidiyor cok iyi bir iletişimimiz var minigimle ama mesela bulasik yikarken mutlaka yanimda baska odada durmaz ben bulasik yikarm o oynar oynar bir sure sonra kafasini cani yanana kadar vuruyor vuruyor cani yaninca da agliyor mesela iki dk telefona bakiyorm ayni kafasini bir yerlere vuruyor cani yanana kadar ilgi gormeyince beni baska seyle ilgilenirken gorunce kafasini mutlaka bir yerlere vuruyor bir defa vuruyor bakiyor acimiyor aciyana kadar vuruyor bu sefer de bas bas bagiriyor ne yapmam gerek 

6 Cevaplar

0 oy
(9,233 puan) tarafından
1 yasında sinir harpleri var sanırım benjmkıde aynı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oglanda ayni 1 yasinda kafasini vuruyor ya ilgisiz kalinca 
0 oy
tarafından
Eğer bunun önünü şimdi almazsan ilerde bu sana çok ciddi Bi tehdit ve şantaj olarak kullanacak... kızın kafasını duvara vurmaya başladığında onu sakın durdurma ve ona kızgın yüz ifadesiyle kararlı ses tonuyla de ki kafanı duvara vurunca kızıyorum bu yasak Bi davranış bu davranışı yapınca seninle konuşmayacağım diyip 5 dk konusmayin eğer olurda vurmaya devam ederse yumuşak Bi zemin yapıştırın vurduğu yere mesela kalin nevresim gibi al bununla vur bu daha iyi gibi şuan bunu ilgi çekme olarak yapıyor ve annelik icgudusuyle bu davranışına yenilirseniz inanın ilerde başınız daha beter agrir
(439 puan) tarafından
1 yaş yapma diye konuşmaktan ne anlar Allah aşkına sadce o öyle yapınca onu kucağına alıp sakinlestrsin
tarafından
Nickime bakarsan cnm eğitmen  yani bunu öğretmen olarak söylüyorum uzmanlık alanim olmasa böyle bisey zaten dile getirmem;)
(439 puan) tarafından
Ne derseniz deyin anlamaz 1 yaş bebek...ancak kucağına alıp sarılıp sakinlesirse düzelir 3 çocuk anasiyim anlamicakmiyim
0 oy
(926 puan) tarafından
Benim kızım da böyle yapıyordu o yaşlarda psikiyatri doktoru öyle yaptığı zaman sarılın sakinleştirin demişti tepki gösterirseniz daha çok yapar demişti sadece sarılın bişey demeyin 
(4,586 puan) tarafından
Ee üstteki eğitmen nicki tam tersini söylüyor hangini yaoacagiz
(926 puan) tarafından
Valla bilmiyorum benim gittiğim doktor çok iyi bir doktor herkes çok memnun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 160 göst.
24 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayanuogivufych (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
25 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 294 göst.
5 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuzum81 (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dilinniii (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,842 soru

24,174,790 cevap

336,054 kullanıcı

...