0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar af edersiniz kusacak şekilde midem yanıyor ve bebek çok hareketli çok kasılıyor aşağı baskı yapıyor midem berbat sizce neden böyle oluyor 34 haftalığım 

7 Cevaplar

0 oy
(1,089 puan) tarafından
Büyüdükçe midene baskı yapıyor çünkü alanı kısıtlandi çok normal midenin yanması aşağıya baskı yapması cunkulummm o bir karpuuuzzzz artık :))))) 
tarafından
ama.cok kötü af edersin kusacak şekilde yapıyor
(1,089 puan) tarafından
Normal tatlım gaviscon iç bir tatlı kaşığı
-Reklam-
0 oy
(485 puan) tarafından
Ay çünkü büyümüş ve yeri kalmamış annesi ondan 

Son bir ay kalmış sabır:) 
tarafından
Sağ salim gelir inşallah :)
(485 puan) tarafından
Gelir gelir bu günleri de özlersin ben hamileliğimi özlüyorum o içinde hareket ediyor kıpır kıpır ne güzel çok isterdim o günlere dönmek :)
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Bnde 33 haftakigim bebek sağ kaburgama bi dayiyo nefes alamiyorum
0 oy
(7,590 puan) tarafından
Ay o mide yanmasını iyi bilirim çok zor valla Allah yardımcın olsun ben uyku bile uyuyamazdim sade soda ve soğuk süt iyi geliyodu bana sende dene istersen
0 oy
tarafından
Bebekten dir son haftalar çok zordur bide çok kasılıyor karnın taş kesiliyor sanki çok rahatsız edici rabbim kolaylıkla gecirmeni nasip etsin inşallah 
0 oy
tarafından
Bebek baskı yapiyo o zamanlar göbeğin düşünce rahatlarsın bende öyle olmuştu 
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Bizde saçı çıkıyor derlerdi.anneannemler bebeğin saçma bulurdum ilk kızımda fazla yaşamadım yanma kızımın fazla saçı yoktu tüy gibi ve onu keldi ama ikincide öyle yandı öyle yandı midem ağzımda gezdim simsiyah bildiğin.baya saçı vardı gecmiyor bacım doğmadan malesef

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,805 soru

24,077,459 cevap

331,012 kullanıcı

...