0 oy
1,700 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaslar cocuk yapana kadar bana yaklasma

Desem yatagi ayirsam gunah olur mu kendimden sogutur muyum acaba nasil ikna edebilirim 

42 Cevaplar

0 oy
(3,135 puan) tarafından
Hazır olmayabilir neden zorluyorsun ki? Şimdi hamile kalsan belki de doğunca da benimseyemeyecek? Biraz daha zaman ver bence
-Reklam-
0 oy
(1,767 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık yada kaç yaşında bilmiyorum ama sen istemesen eşin böyle yapsa tepkin ne olurdu adam korkuyo belki yetişemeyiz diye ülkenin durumu malum ortada herşet ateş pahası eşinidemi düşünseb acaba birazcık yok diosa vardır bildiği bence iki taraflı istenmeli çoçuk benim fikrim bu 
0 oy
(23,826 puan) tarafından
Bence sen bu kararlılıkla  hamile kalırsın ama bu inatla kocayla arayı bozup o bebeği tek başına büyütürsün
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Ya böyle olur mu lütfen zorla çocuk mu yapacaksın istemeyen bir adam var karşında yani bu işin botylesi olur mu sonrası var bide
0 oy
(150 puan) tarafından
Kardeşim öyle bisey yapma manen hem bereketsizlik olur ve bunu senin aleyhine kullanabilir başka birine gitse seni suçla ne yapacaksın bana kadınlık yapmadığı için başkasına gittim derse bor ömür o pişmanlıkla yaşarsın olan da bir olmayanda Bi hayır ara demisler 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Çok yalniş düşünce bence zamana bırakmalısınız ikinizin istediği bir anda olmalı suyuna giderek ikna et
0 oy
(11,540 puan) tarafından
Ben böyle birşey yapmazdım yapmadimda benimkide yıllarca istemedi dedim.boyle birşey yaparsam sonra ne olsa al istedin al sen bak herşeyin sorumluluğunu bana atar diye 
0 oy
(106 puan) tarafından
Neden istemiyo bakamayacagini dusunuyosa neden ikincide ısrar ediyosunuz bu devirde çocuk büyütmek kolay değil baskı yapmaya hakkınız yok diye düşünüyorum 
0 oy
tarafından
Sen hamile falasin da yerini mi yapmaya çalışıyorsun bukadar israrin sebebi ne yane evlilik senin koca senin ne tepki vereceğini sen bilirsin bursakiler bilemez yane
tarafından
Terbiyesiz sen kimsin ya konustugun kelimeye dikkat et esimden gizli cocuk istemis olabilirim ama nikahli kocamdan istiyorum yerini yapmak ne demek edepsiz beynin oyle calisiyo demek aklin oralara yatiyo seninde rezil
0 oy
(351 puan) tarafından
Istemiyorsa istemiyordur, yapacak bisey yok.Zorla olmaz ki...Bu sefer babalık yapmayacak, yardımcı olmayacak.Siz herseye yetisemeyeceksiniz.Buraya o yönde postlar acilacak.Ya vakti gelince ikna olacak veya istemeyecek hic yani...Benim eşim de istemiyor..Bana kalsa belki derdim ama baktım o da istemiyor ben de düşünmüyorum artık, keyfime bakıyorum...Zaten bende de aşırı istek yoktu öyle...Ama siz istiyor olabilirsiniz tabi ki de, ama eşiniz istemiyorsa ikna etmek ya da yapmamak bunlardan biri gerekli..Ama gönülden ikna olmalı, yoksa problem çıkabilir.. Allah herseyin hayırlısını versin.Olanda da olmayanda da hayır vardır diye düşünün..
0 oy
(313 puan) tarafından
Maddiyat çok önemli tabi psikoloji de çok önemli bu iki kişilik bir karar oda istemeden olmaz bence çocuk olayı kolay bir olay değil yatak ayırmak çok kötü olur 
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Bazı cümleler var insanı durduk yere daha da inada bindirir. Senin bu cümlende aynı öyle. Yatağı ayırır bidahada asla yaklaşmazsa görürsün 
tarafından
Haklisiniz kapattim bu konuyu cidden disardan bir gozle baktim olaya sizin yorumlariniz bana iyi geldi biraz takinti haline getirmisim galiba olayi hayirli zamanda ikimizin istedigi bir vakitte olur insallah
0 oy
(973 puan) tarafından
Böyle birşey yapmayin çocuk her iki tarafında istemesi gerekir demekki hazır hissetmiyor kendini siz kendinizi kocanizin yerine koyun ve öyle düşünün 
0 oy
(4,950 puan) tarafından

Yok artık daha neler :blink:

0 oy
(3,444 puan) tarafından
2. Çocuk için çokmu abartıyorsun acaba ya eşin istemiyor daha birinin geleceğini hazırlayamazken 2.ye bukadr istek anlamıyorum karşılıklı olmalı bence, ben de eşimde eminimki hazır değiliz ama korunmuyorz da çnkü çok sorn yaşadık ilk çocuk için akışına bıraktık olursa olur olmazsa olmaz :))) 
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Her şey daha kötü olur kendine yaparsın ilişkiniz zedelenir. Çocuk iki kişinin de istemesiyle hayatı güzelleştirir. Bir yakınım eşi istememesine rağmen çok ısrarla bir şekilde hamile kaldı gözümün önünde adamın ilk zamanlar çocuğu nasıl istemediğine şahit oldum şimdi o çocuk büyüdü 24 yaşında ve çok öfkeli biri :/
0 oy
(634 puan) tarafından
Bu aceleniz neden? Bu yaptığın eşini kendinden soğutmaktan başka bir işe yaramaz. Çocuk bu iki kişilik sorumlulukları yükler. İki kişi de isterse sağlıklı olur. Ben çok.riskli bir hamilelik geçirdim eşim doğuma girdi neler çektiğimi gördü. Doğumdan bir süre sonra dedi ki Allah kızımıza sağlık versin bana birdaha çocuk deme seni o halde bir kez daha göremem. Bende hiç ısrar etmedim çünkü bende istemedim ama nasip dedim. Şimdi kızım 6 aylık oda nasip demeye başladı. İlk başta çok katı bir şekilde 1 tane yeter başka istemiyorum diyordu. Bende zamana bırakma taraftarıyım ama olacaksa da 6-7 yaşından önce olmasını istemiyorum. Demem o ki sen istemediğini eşinin sana aynı baskıyı yaptığını düşün bu hos bişey değil. İlerde ister belki şuan istemiyorsa üstüne düşme kararına saygı duymak zorundasin
tarafından
Haklisiniz ben biraz takinti haline getirdim galiba illa olsun da olsun hemen diye yapcak biseyim yok zaten bu dusuncelerden de yoruldum hayirlisi ne zaman sa ozaman olsun insallah boyle sacma hareketlere girmicem tesekkur ederim hepinize
(634 puan) tarafından
Aman zaten diğer çocuğunuz da 3.5 yaşındaymış çocuk büyütmek kolay mı şimdiden sonra biraz rahatlamak nefes almak kendinize de zaman ayırmak sizinde hakkınız ben öyle düşünüyorum. Vakti gelince nasibinizde varsa olur zaten
tarafından
Insallah cok sagolun
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Bu işler kararlı olur istemeyen adama sakın zorla cocuk yapma. 
tarafından
Boyle sacma seyler yapmicam kendime getirdiniz beni sagolun hepiniz
(9,920 puan) tarafından
Estağfurullah güzel kardeşim.İstemek hakkın ama karsı tarafa da saygı duymak lazım sakın bu sebebten eşini cezalandırma.Allah neslinizden bir can daha üfleyecekse o er geç olur.Dua et eşini sev cocugunu sev.hakkında hayırlısı olsun.☺️
0 oy
(302 puan) tarafından
Neden islarla çocuk yapmak istiyorsunuz 
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Benimde eşim istemiyor. Kızım 2.5 yaşında. Manevi anlamda zorlandık. Rahatına düşkün biri eşim. Sizin neden istemiyor merak ettim
tarafından
Sebebini bende.bilmiyoruk ki soylemiyo asla benimde oglum kolikti 5 ay gece gunduz bohcada sallaik kardesimle 5 ay bize 1 yil gibi geldi

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,269 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyyey (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 936 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 746 göst.
0 oy
22 cevap 1,615 göst.

Kategoriler