0 oy
1,178 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından

:))))))))

image

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim tezgahimin üzerinde  de var biseyler ama 

Senin ki gercekten cok kalabalık canim yaa . 

Benimki okdar dgl 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mutfak çok Güzel ama üstü fazla kalabalık sanki kuzum tepsileri falan kaldıran cezve deterjan ekmek askılığı havlu falan kalksa ordan iyi olucak gibi sanki
0 oy
(739 puan) tarafından
Ankastrenin fırını varsa içine koyabilirsiniz tost makinasını o tahtalar tepsiler tencerelerin arkasına yanına sığar kahvaltılıklae buzdolabinda durur genelde yada tahtalara tepsilere yer yoksa buzdolabının üstü boş gözüküyor orayada olur deterjanlar için iki bölmeli deterjanlık alıp teli süngeri bile içine koyabilirsiniz kahve makinası dursun tabiki yaglarada yagdanlik DHA iyi durur bide ekmek hiç olmamış oraya DHA uygun bir yer bulabilirsiniz eminim benimde küçük ama düzen başka bişi küçüklük başka bişi benim fikrim sadece saygı duyarım böyle seversenizde
0 oy
tarafından
Gidip temizlik yapasım geldi:))
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Benim gözüme sadece tepsiler ve deterjanlar fazla geldi. Maşallah millet giydirmiş de giydirmiş mutfağa. Kolay gelsin bacım 
0 oy
(13,675 puan) tarafından

image

tezgaha bu şekilde koyabilirsin deterjanlarını biri bulaşık deterjanı diğeri sıvı sabun 
(13,675 puan) tarafından
Tepsilerini ve kesme tahtanı bı dolaba dik olarak koyabilirsin yer kaplamaz hem bı şekil de yağ da olmaz hem o tahta musluğun arkasında hiç hijneyik olmaz havlularinida ordan alıp fırının tutamacına bı tane asabilirsin
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Eline saglik da tezgah göz yorucu et tahtası direk gözüme geldi  tepsiler vuruyo bana bende  daginik karisik sevmem☺
0 oy
tarafından
Benimki de hemen hemen böyle benim gözüme normal geldi:))
0 oy
(973 puan) tarafından
Tezgah üstü çok kalabalık bacım istemem tezgahın üstünde böyle şeyler 
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Karşılıklı tezgahim üstü boştur böyle kalabalık olunca yemek dahi yapamam 
0 oy
(2,689 puan) tarafından

Buna laf edenler küçük mutfakta yaşamamış bence. Benim de ilk oturduğum yer bu kadar mutfaklı bir evdi. Ailem bile gelince "biraz toplasak mı" diyordu, deneyin bakalım dedim :D yer yok yani napacaksın. Bir çok mutfak eşyam salondaki büfede duruyordu ha deyince kullanamıyordum. Elhamdulillah Rabbim daha geniş bi yer nasip etti. Şimdi her şey yerli yerinde. Şimdi saf mıyım her şeyi tezgahta bırakayım :ermm:

Rabbim çok geniş güzel mutfaklı bol dolaplı ev nasip etsin sana da sonra çekip at buraya :D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 487 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Alihatice (151 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 258 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Burcu_24 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 443 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Es25 (4,012 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (3,155 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,122 soru

24,094,582 cevap

331,983 kullanıcı

...