+1 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından
2 buçuk yaşında kızım ve hala geceleri sürekli kalkar,salladığım için sallamayıda nasıl bırakırım bilmiyorum (((çok bunaldım 

6 Cevaplar

0 oy
(1,367 puan) tarafından
Gece uyanınca yanına yatırmayı denedin mi
(91 puan) tarafından
Evet olmuyor (((
-Reklam-
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Umarm saklamayı bırakırsınız:( 26 aylık kızım şuan. Yani a yatarım beraber uyuruz. 13 14 aylıkken kestik
(91 puan) tarafından
Nazıl kesdiniz?
(6,849 puan) tarafından
Ritmini bozdum sallamanin birde uyudu mesela sallamadm sonra kendisi istemedi hep attı kendini yatağa. Çok zor olmadı ama emzik ve yastiksiz uyumaz çok ince bir yastığı var
0 oy
(14,147 puan) tarafından
İşte oyuzden ben 26 aylık kestim uykusu düzeldi 
(14,147 puan) tarafından
Öğlen uykusundan başka alışacak sonra çok zorlanirsin
(91 puan) tarafından
Ben öğlenleri uyutmayıbda geceleri uyutayım hem yorgun olur diyorum ama saat 5 gibu kendi kendine uyuyor ama geceleri bir türlü uyumuyor
(14,147 puan) tarafından
Beş çok geç çünkü işte o yanlış mesela benim oğlum gündüz uykusu uyumasin diyelim disardayiz ya da bir şeyden uyumadi o gece asla düzgün uyumaz sürekli kalkar ama ne zamanki gündüz uykusunu uyusun onzaman rahat uyur en azından benimki için hani uyumasin yorulsuj uyur gibi bir durum yok sen onu biraz daha erkene çek başla öğlen uykusundan
(91 puan) tarafından
Benimki hiç öyle değil ya kendiliğinden mi uyku sorunu var ne bilmiyorum biraz uykuyla kaç saat ayakta kalır
(14,147 puan) tarafından
Benimkide geç yatıyor mesela babasına bağımlı resmen ve asla alıp yatiramiyorum sabah erken kalkmazlar gün içinde iki buçuk saat en az uyur okdr
0 oy
(13,441 puan) tarafından
24 aylikken kestik canim sallamayi. Ilk 1 ay zor oluyor ama alisiyor sonra
(91 puan) tarafından
Benimki 30 aylık ciddi şekilde zorlanıyorum ve sinirim bozuluyor artık bırakdırmam şart da ama işte gece ağlamalarl çok kötü oluyor korkuyorum cesarer edemiyorum
(13,441 puan) tarafından
Ben gece beslenmesini 19.ayda kestim 20den sonra gece uyanmiyordu zaten. Sadece sallamayi birsktik
(91 puan) tarafından
Ben 22 ayda tamamen sütten kesdim canlm bu sallamayıda kessem rahatylıycamda işte
(13,441 puan) tarafından
Memeyi kestin yinede uyaniyormu gece
(91 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(2,609 puan) tarafından
ben 11 aylikti kestim sallamayi kendisi uyuyo gece uyandigi zaman hemen sarilir bana yine uyur 
(91 puan) tarafından
Siz nasıl kesdini canım bende keşke erken kesseydim,şimdi bu kadar sorun yaşamazdım... Büyüyünce daha zor oluyor (((
(2,609 puan) tarafından
canim ben bi salladim bi durdum 2.3 seferde kendide alisti bi gün yataga yatirdim bende yattim yanina pış pış yaptım totosuna sonra alisti
(91 puan) tarafından
Ne güzel olmuş ah keşke bende erken akıl etseydim(
0 oy
(651 puan) tarafından
3 yaşında hala kalkıyor 
(91 puan) tarafından
Sizdemi sallıyorsunuz?
(651 puan) tarafından
Yok cnm ben hiç sallamadm
(91 puan) tarafından
Ya anladlm canm,peki salamadan nasıl uyuturdunuz?İkinciyi öyle yapaym bende

İlgili bir soru bulunamadı