0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (437 puan) tarafından

Kızlar yemek masam siyah mermer desenli halım sigara yanıkları olduğu için değiştirmek istiyorum bu eve yeni geçecez dekore etmek istedim yeni ocakta alınacak bana fikir verirmisiniz halı olsun ocak rengi avize olsun bir buyuk camı birde balkon kapı cami var perdem  sade ama balkon kapısı için ne alabilirim( kapı komple cam) şimdiden teşekkur ederim

image

2 Cevaplar

0 oy
(13,671 puan) tarafından

Beyaz ankastre olsun 

Halı açık krem güzel olur 
Ahşap dekor ürünleri alabilirsin çok güzel olur
Benim balkonum da cam balkon ip perde kullanıyorum çok güzel duruyor
(437 puan) tarafından
Şu an ki halım açık krem icinde hafif gri renk desenler var ama eşim halımı mahfetti o yuzden açık renk istemiyorum
tarafından
Hemn hemn aynı seyleri yorum olark yazmisiz
(13,671 puan) tarafından
Zevklerimiz benziyor demek ki :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ankastre beyaz. Perde sapsade beyaz ve stor olmasın, halı da krem ve sade. Tezgah üstü eşyaların da beyaz porselen ve bambum bulasiklik, kaşıklık, baharatlık. Macunluk yeterlidir
(437 puan) tarafından
Teşekkur ederim aslında bulaşıklığım siyah mat sence cirkin dururmu
tarafından
Tezgah üstü eşyaların hepsi takım gibi olursa çok şık duracaktır. Bambu kapaklı porselen baharatlık, yemek yaparken kaşığı bıraktığımız kaşıklık bambu olanlar var. Bulaşık durulama için de bambu ahşap bulasiklik var. Bambu dan çöp kovası bile var. Tek katmanaya çalış beyaz ve krem olsn. Masanın siyahi patlasın. Biraz masraf olucak tabi ama bir seferliktir

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 551 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,437 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 196 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Boncuk gozlu (551 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 221 göst.
0 oy
5 cevap 232 göst.

Kategoriler