0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kızlar oğluma neredeyse butun bezleri denedim 15 aylik 5 numara kullaniyorum kilosuylada uygun her gece bezi tasiyor gobeginin ust tarafi alt taraflar bombos oluyor her gece uyku sersemi elbise degisiyoruz bazen gece kalkiyorum tasmamissa bezini degisiyorum o zamanda uykusu kaciyor uyandimmi uyumuyor buna cozum bulan varmi ya yildim valla hergun hergun

4 Cevaplar

0 oy
(114 puan) tarafından
Kilot bez denedin mi hiç bizim cırtlı bezler hep sızdırma yapıyordu kilot bez aldık rahatladık sleppy kilot bez kullanıyoruz 4 numara 
tarafından
Ay onuda denedim kiz denemedigim kalmadiki hatta bazen diyorum bu ne cok bez markasi degistim felan diye hepsinde yasadim problemi
(114 puan) tarafından
1 numara büyük almayı denedin mi hiç eğer sızdırma yapıyorsa numara değiştir en azından dene bı belki o zaman sızdırma yapmaz
-Reklam-
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Dönem dönem aynı sorun bizde de oluyor. Düzelmişti 2 gündür yine başladı ben de bir sürü bez denedim ama değişmedi cırtlı da kilot da denedim aynı. Gece ben yatarken bakıyorum doluysa alıyorum bezini. Bazen de gece almama rağmen yine de taşıyor. 
tarafından
Ya bende hep yatmadan takarim kuru kuru yatar ona ragmen cozum bulamadim ya
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Sleepy külot bez kullanıyoruz çok uzun zamandır bizde on beş aylığız sorun olmadı
tarafından
Onuda denedim kuzum fayda etmedi
(7,448 puan) tarafından
Allah Allah doğduğundan beri kullanıyoruz biz o zaman başka çare yok
0 oy
tarafından
O bezle alakali oğluma beş numara bez kullanıyoruz farklı bir marka aldım her gece üstü başı battı yine eskisine döndük şuan iyi. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 379 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 211 göst.
3 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 139 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,757 cevap

328,960 kullanıcı

...