0 oy
454 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,624 puan) tarafından

image

alıp daha önce kullanan oldumu acaba bebeğim 3.5 aylık almak istiyorum bebekler sever mi 

7 Cevaplar

0 oy
(157 puan) tarafından
Bem 3 yıl önce aldım 4 buçuk aylık oğlum onun üstünde yatıyor yanımda gezdiriyorum uyutuyorum 
(2,624 puan) tarafından
Sağol canım valla alıcam dedim sorayım :)
-Reklam-
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Ayy ne güzel oyuncaklar  geliyormuş

Ben hiç kullanmadım canım 
(2,624 puan) tarafından
Evet ya halı falan da çok uygun sanki
(5,167 puan) tarafından
Ben buna benzer kullanıyorum canım oğlum seviyor öyle oyalıyor ben işlerimi yapıyorum
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Ben aldım memnunum bebeğim büyüdü 6 aylık daha yatmıyor ilk aylar hep onda yattı dolapta satıyorum şuan :)
(2,624 puan) tarafından
Hareketlenince yatmazlar mı içinde ben baya kullanırım diyodum:) kaça satıyosun
(3,146 puan) tarafından
Yok canım hareketle ince kalkmaya çalıştı benimki hep kemeri var düşmüyor ama bağırıyor alın beni diye :) 100₺ koydum ben zaten sıfırı malum yarı fiyatindan bı tik az olsun dedim :)
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Ana kucağı ben e bebek den almıştım hareketlenene kadar iyiydi ne zamanki hareketlendi ana kulağıyla bir devirdi kendini aslında hiç  güvenli değil bunlar bir çok avrupa ülkesinde de satışı yasaklanmış artık satilmiyor oyun halısı daha güvenli ve puset hem daha güvenli hemde daha kullanışlı canım tavsiyem almamandan yana ama tabi karar senin 
(2,624 puan) tarafından
Bizim oğlanda sallanmaya seviyor baya bide kışın çıkmayız hep evdeyiz  diye alayım diyordum bende
0 oy
(230 puan) tarafından
Aynısını aldım kızım 6 ay kullandı yemek yaparken falan mutfakta yanıma alıyordum ona koyup şimdi 9 aylık kızım oğluma da kullanıcam 
(2,624 puan) tarafından
Yani kullanımı o kadar kısa mı canım öyleyse 2 ay için almaya gerek yok
(230 puan) tarafından
Hareketlenmeye başlayınca durmuyorlar canım kendiyle beraber devirdi kızım hareketlenince ben doğdu günden beri koyuyordum gündüzleri iyi oluyordu
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Kız kardesimde 7 aylık hamile bugun kayinpederini yollamıs aldırmaya odası ayrı olcak ama buda yatak odasinda odalarda falan kullanmak icin ideal 
(2,624 puan) tarafından
O değilde kız benim kayınpederi benim bebişime iğne almamış sizin ki iyi adammış :)
(5,305 puan) tarafından
Oo canm kayınpederi 19 bine bebek odası takimi aldi kardesime avize hali hersey icinde bnmkilerde bir igne almadi birazda şans isi galiba
0 oy
(7,211 puan) tarafından
Ben e bebekten almistim gunduzleri bazen onda uyuyor mutfakta yada baska odada is yapicaksam yanimda oluyor ben kahvalti yaparken onda oyalaniyor benim elim ayagim olmustu canım 
(2,624 puan) tarafından
Kaç ay kullanmıştıncanım
(7,211 puan) tarafından
Suan 6 aylıgiz ben hala kullaniyorum canim eline oyuncak veriyorum o oynarken bende mutfakta islerimi hallediyorum :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 160 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde VB. (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 241 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.

Kategoriler