0 oy
555 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
80li yaşlarda alzheimer hastası bikac defa kayboldu bulundu haberlere de çıkmıştı daha önce akıllı saat aldık konum takibi için. Dün akşamüzeri 4ten beri yine kayıp saat en son ormanda gösteriyor konumu şarjı bitmiş kapanmis. Dün akşamdan beri bulunamadı polis AFAD akut herkes ekiplerle arıyor köpekler saldılar drone ile tarama yapiyolar ama yok yok. Dua istiyorum sizden sağ salim bulalım ananem annem herkes perişan oldu sokak sokak arıyorlar. Gece boyu orman da bu soğukta nasıl kaldı Allah bilir. Kurdu kuşu var ayazı var aç susuz. Allah rızası için dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim bı an önce bulunsun.

13 Cevaplar

0 oy
(2,191 puan) tarafından
Yaaah çok üzüldüm inşallah sağ salim bulunur sevgi izi var mıydı 
(14,147 puan) tarafından
Kız sen nerdesin marsilyali nasilsin
(2,191 puan) tarafından
İyiyim sen nasılsın ♥️
(14,147 puan) tarafından
Ben de iyiyim şükür cocuklarla devam☺️senin ki nasıl ne yaptın ne ettin en son ameliyat dedin kayboldun
(2,191 puan) tarafından
Ay evet 2 gozdende kan akıyordu meğer normal imiş kanal tıkalı mecburen burundan ve gözden akmis bende tatlı zurafayla uğraşıyorum ya gece hiç yatmıyor hatta post açtım bir fikir alabilirim diye
(14,147 puan) tarafından
BiZde de vardı akıntı hala ara ara var çapak da oluuo nolcak bilmem bakayım postuna
-Reklam-
0 oy
tarafından
Insallah sag salim bulunur allah yardimciniz olsun bulununca haber verirmisin
(3,146 puan) tarafından
Veririm insaah bulunur teşekkürler
0 oy
(16,786 puan) tarafından
Bir kaç defa kayboldu diyorsun ihmalsizlik var ortada yani hasta biri daha çok dikkat edilmeli insaAllah sağ salim bulunur 
(3,146 puan) tarafından
Evet ama ananemle ikisi tek yaşıyor 2 teyzem 1 dayım ve annem sürekli gittiği zaman alıp getiriyorlardi uygulamadan bulup ki çoğu zama vurup küfür edip gelmiyordu ananem eve kilitliyor çıkmasın diye kadını dövüyor o da açmış en son kapıyı kadincagiz ihmalsizlik değil yani herkes perişan oluyor yine almaya gittiler ama saatin şarjı bitip kapanmış en son konum ormanlık gösteriyo kimsenin elinden bişey gelmiyor malesef
(16,786 puan) tarafından
Eşimin dedesi o hastalıktan vefat etti tam 7 sene kayinvalidem bakmış anlattıkların hastalıktan dolayı zaten başlarda öyle oluyor hırçın rabbim yardımcısi olsun annenin deden de bulunur insaLalah
(3,146 puan) tarafından
Allah razı olsun zor gerçekten eve yatılı hemşire vs alalım diyorum kimsei istemio kendi karısını evden kovuyo diyolar bakimevine yerleştirelim diyoruz ananem razı gelmiyo bilmiom nolcak böyle inşallah bulunur teşekkürler sizin de basınız sağolsun üzüldüm
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Allah Allah yaa. Sevgi izi yaptırsaydınız keşke de ormanda onu da kim görecek. Rabbimin izniyle kavuşun kuzum 
(3,146 puan) tarafından
Çok dedim ama yapmadılar saat aldılar konum takibi yapmak için. Gerçi sevgi izi de ormanda fayda etmez. Ama belki ormandan cikip şehir içine dönmüş olabilir diye belki gören olmuştur umuduyla işte Allah razı olsun
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Coook üzüldüm icim acıdı Allahım sağ salim bulunur inşallah ya :(
(3,146 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(53,898 puan) tarafından
Rabbim size kavustursun inşallah canim
(3,146 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Umarım bir an önce bulunur,çok zor gerçekten 
(3,146 puan) tarafından
Allah razı olsun öyle gerçekten herkes perişan dünden beri müge anliya mi söylesek diye bile düşündüm valla
tarafından
Valla çıkın eğer bulunmazsa.benim babamda alzheimer,cidden çok zor bir hastalık bir de nasıl oluyorsa aşırı hızlı yürüyorlar o yaşlarına rağmen ormandan kim bilir nereye kadar yürüdü
(3,146 puan) tarafından
Size de geçmiş olsun cidden zor gerçekten çok hızlı gidiyor biz peşine yetişirken yoruluyorum o hala gidiyor dinlenmeden.  Bide dedem eski ormanciydi alışkın gece boyu talan etmiştir ormanın içini Allah bilir
tarafından
Çok teşekkür ederim.aynen öyle ,zor durum valla.haber gelirse buraya da yazın mutlaka
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Yaaa ahhh inşallah hemen bulunur inşallah☹️
(3,146 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
0 oy
(5,749 puan) tarafından
İnşallah sapa saglam bulunur ya
(3,146 puan) tarafından
Çok sağol Allah razı olsun
0 oy
(6,775 puan) tarafından
İnşaallah sag salim bulunur. ☹️ Başına birşey gelmeden. Allah'ım korusun.
(3,146 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Allah'ım yardımcınız olsun, inşallah bir an önce bulunur ya çok üzüldüm
(3,146 puan) tarafından
İnşallah Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Hayırlısıyla kazasız belasız kavuştursun size rabbim biranönce bulursunuz inşallah.
(3,146 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim korusun onu canım inşallah en kısa zamanda bulunur

Bulunursa haber et
(3,146 puan) tarafından
İnşallah bulunsun da ederim canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 598 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,146 puan) tarafından soruldu