0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızımın sınıfıyla ilgili bir kac durum yasamıstık biken bilir. Ama en büyük problem sınıfa hasta gönderilen cocuklar. Bulaş cok oluyor. Kızım gecen hafta hasta oldu. Göndermedim. Hem dinlensin hem de bulaş olmasın baska cocuklara diye. Dün kızım yanındaki cocuktan için yüzüme öksürdü bilerek tüm tükürükleri yüzüme geldi dedi. Bilerek yapmamıştır dedim. Hayır bilerek yaptı. Oksuruyprdu maske takman lazım bir de öksürürken kolunla agzını kapat dedim gülerek yüzüme egilip öksürdü dedi. Sürekli hasta sürekli öksürüyor anne hep hasta dedi. Ögretmen maske taktırıyor gene cıkartıyor dedi. Bu arada bu ögrencinin velisinden için toplantıda da sorumsuz oldugundan bahsedildi. Kızımı bırakırlen kapıda gördük veliyle oglunu. Bende bırakınca bakar mısınız dedim yanına gittim. Durumu anlattım. Yeni atlattık baya dvamsızlık yapmak zorunda kaldık güzel dille soyleseniz boyle saka olmayacagını maskesini takması gerektigini dedim. Hasta olmasından korkuyorsan gönderme okula yada özele gönder diyor gülerek. Sinirlerim zıpladı. Sen fellik fellik gün park gezip hasta ettiğin cocugunun hastalıgını biz cekmek zorunda degiliz dedim bende. Seninki hastaysa sen iyilesene kadar gondermeyeceksin bir zahmet yapmayı biliyorsunuz peşi peşine bakmaya gelince okuşa gitsinde hasta mı gitsin bacagı kopuk mu gitsin unmrunuzda degil dedim. Daha uste cıkmaya calısıyor. Sizin sorumsuzlugınuz yuzunden 1 haftadır ben cekiyorum bu durumu ogretmene aktaracağım dedim. Aktarrr diye gülüyor.boyle sorumsuzlar kısırlastırılsın ya. Bakmaktan acizler. Sınıf annesi bile diyor. Kadın sabah okula bırakıyor ne ödev ne sınıf parası veriyorlar cocuk hep hasta burnunu cekiyor dıye. 

5 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin demek fazla rahat çocuğa da yazık 
(12,026 puan) tarafından
Cok rahat. Her gun ya bir kitabı yok ya odevi yapmamış ya kalemı eksık. Kızımda anlatıyor her gun posetle sımıt meyve suyu getiriyormuş bealenme diye cocuk
(14,147 puan) tarafından
İste olan çocuğa oluyor ileride sonra psikolojik açıdan eksik çocuklar☹️Allah akıl versin o anneye
(12,026 puan) tarafından
Sonra bu cocuk neden esrarkeş oldu
-Reklam-
0 oy
(436 puan) tarafından
Ay ne kadar sinir bozucu ya bid kızının sıra arkadasi mi.Ama ben çocuğa da üzüldüm yazık ya siz yapmazsınız da annesine kızıp çocuk dışlanmasın ya napsin küçük.Ama bazı insanlar var ya boylr güzellikle bı şey söylenince anlamayın sizlasiyorlar ya insan sinir oluyo ya.
(12,026 puan) tarafından
Ya cocukta ne görürse onu yapıyor. Gülerek bilerek egilip yuze oksurmek nedir.
0 oy
(537 puan) tarafından
Senin direk kadınla muhattap olman hata öğretmene durumu bildirecen öğretmen uyaracak şikayet var diye büyük görev öğretmenin burada o hasta olan çocuğun ailesini arayacak geri yollayacak 
(12,026 puan) tarafından
Canım ogretmende yılmış artık. Kac defa uyarmış
(537 puan) tarafından
Doğrudur valla zor o zaman o çocukları ayıracak hastaysa onların yanına oturtmayacak uzak tutacak hakediyorlar o zaman
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Böyleleri çok rahat ve sorumsuz oluyor en az da 4-5  tane doğuruyor sonra nasıl büyürse büyüsün,bende sinir oluyorum böylelerine,yazık çocuklara 
(12,026 puan) tarafından
Umru degil ya cocuk

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 419 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 423 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (304 puan) tarafından soruldu
+3 oy
25 cevap 1,128 göst.
0 oy
10 cevap 586 göst.
14 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (491 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,273 soru

24,042,252 cevap

329,173 kullanıcı

...