0 oy
688 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Kızlar bugün post açmıştım eşimin annesi ile ilgili masam olduğu halde almam istiyordu eşim ve istemiyorduk kısacası bugün aradım alma dedim gidip almış adamlar getirdi ben yanlış dedim abla burası dalga mı geçiyorsunuz diyince çıkarttılar eşimde annesinin kapısına götürüp orda onu parçaladı istemiyorum diye bağırdı ki evde de bana bağırdı suçum olmadığı halde 24 haftalik hamileyim ve geçmeyen 2 gündür karın kasılmalarım var bir kere bile bana iyi misin demedi üstüne senin yüzünden anneme bağırdım saatlerce ağlamıştır dedi sorun şu ki bende saatlerce ağladım hamileyim ama onun düşündüğü annesiydi söylenen sözlere çok kırıldım ölsem dahi unutmam ağrım çok var hastaneye gitsek bakarlar belki gidelim mi dedim bana dediği şey dünyadaki tek hamile sen değilsin herkesin ağrısı oluyor oldu ve döndü uyudu 2 gündür 0 uyku ile duruyorum ağrılarımdan dolayı uyuyamıyorum bundan günler önce hayatında unutamayacağım anımı biri sorsa ***** saçma şeyler söyleyelirdim ama ölsem dahi unutamayacağım gün bu gün sözler ve hak etmediğim bağırmaları haksızlığı

8 Cevaplar

0 oy
(844 puan) tarafından
Olmak istemediği yapmak istemediği hareketler yapmış annesini bundan sorumlu tutması çok yüksek bir bilinç hele erkek için oğlun olunca anlarsın 

Ben ağlama numarası yapıyorum uzaktan bakıyor oğlum direk koşuyor

Eşe daha çok yükleniyor lar onunda bir çocuğu olucak litfen bunu da düşün oda bir stresler kaygılar illa yaşıyor dur
(2,203 puan) tarafından
Evet oğlum doğduğu zaman anlarım zaten şurada 3 ayım var ama kimse yanlış anlamasın oğlumun evine de karışmam istenmeyen birşey alıp karı ve kocayı boşanma eşiğine getirmem üstelik hamileyken annesini bundan dolayı sprımlu değil benden dolayı sorumlu tutuyor bana senin yüzünden diyor ağzımo açıp tek kelime etmedim annene söyledim alma diye dedim annesi ile konuşmasi gerektiğini söyledim bende bilirdim annesinin yüzüme ettiği hakaretleri söylemeyi
(844 puan) tarafından
Buyuk konuşma insan ne hale geliceğini hiç bilemez
Çok sinirlisin paşanı düşün sev gerisi önemli değil biliyor musun
Benim oğlum bir buçuk yaşında oğlumu bu gece hiç uyutamadım
Memede uyuyo artık kesmek istyorum çok geç yatıyor erken yatması için
Malesef okadar çok ağladı okadar çok ağladı ona bir kere vurmak zorunda kaldım aşırılık yaptı
Kafasını 2 defa yere vurdu sinirden
Saat kaç 4 o uyudu ben hala dahı uyuyamıyorum üzüntümden okadar boş ki
Babası onu dedi bunu dedi şunu dedi
Senin aslanından önemli hiç bir konu yok boşver
Hamilesin
-Reklam-
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Ya masa almış ne güzel ne olacaktı ki icinxen gelmiş almış .burda birçok arkadaş bir iğne almadığını söylüyor ve üzülüyo.

Kadın heves etmiş.

Esinde de senden dolayı gidip kırmış masayı bu çok ağır bir anne için kapısına yeni aldığı oguluna gelinen aldığı masa gelip parçalanıyor bu kadının bir çevresi var ayıp edilmiş ona.

Esin seni suçluyor annesine yaptığı şeyin yanlış olduğunj biliyor ve sana gittikçe daha da kinlenecwj üzgünüm ki
(2,203 puan) tarafından
Benim yüzümden değil ama işte düğünde bize takılan altınları paraları aldılar bu masanında taksitlerini eşime öde diyecekler evde zaten masa var perde yaptırdılar eşim ödüyor şuan çalişmaktan kendine vakti yok taksit mi ödeyecek yoksa bebeğe bir şey mi alacak alıp aldık diyip biz ödüyoruz eşim istemiyor zaten bişey bu yüzden benim suçum tam olarak neresi ailesi mi ben eşini doğurmadım o aileye
(2,198 puan) tarafından
Okuduğum kadarını yorumladım:)
Demek kocan yinede bu bahsi geçen taksidi ödemek istiyor ki annesine yaptığndan seni sorumlu tuttu
Kendin dedin beni sorunlu tutuyor bu davranıştan diye
"senin yüzünden anneme bağırdım saatlerce ağlamıştır dedi "
(2,203 puan) tarafından
Doğru canım aklım çok yerinde değil de kusura bakma sorun şu ki istemiyor eşim ama sürekli yapıp senin yüzünden diyen insan hayatından komple silmişti ben soktum hayatına ailesini onlar unutulur sen suçlu olursun
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Ben de bunu anlayamadım ki eşin neden seni suçluyor olan durumlari kendide yaşamadimi bilmiyor mu taksiti size kalacak ve evde ihtiyaç olmayan bir eşyanın eşin bunu bilmiyor mu ozaman 
(2,203 puan) tarafından
Biliyor canım sülalece huyları kendilerinde suç bulmamsk her zaman başkadıns suç atmam daha kolaydır
0 oy
(802 puan) tarafından
Senin kocanın piskoljik sorunları var
(2,203 puan) tarafından
Kesinlikle sana katılıyorum :)
0 oy
tarafından
Yani kaymanan bir masa almak istemiş ne var bunda parasını da kendi ödemiş tamam istemiyorsunuz anladık da eşya aldı diye de bu yapılmaz ne olmuş ya bir anne olarak asagilamissiniz kadını bir de üstüne hakkımı helal etmiyorum diyorsun kocan desen saygısızlik dizboyu annesine bunu yapan sana neler yapmaz 
(6,048 puan) tarafından
Masayı kaynana seçmiş kadının evine göndermiş ama kendisi ödemeyecek kadına ödeyecekler. Kaynana da sonra herkese ben aldım diyormuş. Kız da diyor ki benim zaten masam var neden yenisini de alayım onunda borcunu odeyeyim. Aslında gelin hakli
tarafından
Him öyle mi o zaman kocası suçlu ben olsam masayı kirmazdim adamlar getirdiğinde istemiyorum geri götürün derdim annesi ile meselesi varsa kadının psikolojisi bozuk belli daha düzgün davranmalı bu şekilde olmaz şimdi kaynanası da gelini yaptırmış sanacak
(6,048 puan) tarafından
Post sahibi bı yoruma yazmış perde falan da almış borçlarını bunlara bırakmış. Borcunu ben odeyeceksem gider kendi zevkime göre yaotiririm. Bende masayı kırmaz kapılarına biraktiririm. Hadi öde borcunu derdim. Sonuçta kaynanamın adına değil mi borc
tarafından
Yani adamda da suç var aldırmasin öncesinde onlar almislar bu ödemiş onlara sectirmis demek ki yüz bulmuslar
(6,048 puan) tarafından
Hayır adamda almayın diyormuş gelin de ama kaynana kafasına göre hareket ediyormus
0 oy
tarafından
Yani masa olan bir eve masa alıp, taksitleri oğluna kitlemek nedir? Ben anlamadım bu işten bir şey, neden masa? Öbür ay da mesela buzdolabı mi alıp oğluna kitleyecek? Amaç ne, oglunu mu sevmiyor bu kadın? Bir mantık hatası var burada. Ya kadın gerçekten normal değil, yani mecazi anlamda demiyorum gerçekten akli bir problemi var, ya da siz bir yerini eksik anlatıyorsunuz. Yeni masa kapıya kadar gelecek, sonra bir annenin kapısında oğlu tarafından parcalanacak! 

Yani hamilesiniz zor bir durum, dünyanın boş telaşeleri için bebeğinizi yıpratmayın karnınızda 
(2,203 puan) tarafından
Canım 4 sene önce oğlunu kaybetti hep ona göre davrandım her ne olursa olsun oğlu dedim bir anne al bak benimde oğlum olacak adını da onun afı koyucam bunu başta ben istiyorum ama tut ki yüzme gelip ağrım varken sırf ben de biraz yürüyüş yapayım iyi gelir dedim diye yüzüme gelip s a l a k buda bir değişik geri.... Zekalı diyor mesela hani ben bunu kaybına bağlayamam bana gelip bu bebeğe bişey olursa seni gebertirim demesini ailede birinin düğünü var bizde ikimiz çarşıys birşeyler almaya gittik yeni hamileyim ve et tavuk gibi şeyler yiyemiyorum tiksiniyorum bana zorla köfte ekmek aldırdı hemde 2 tane o sokak ortasında ağlama raddesine geldim ben bir gün markette denk geldik aldıklarımkuben ödeyeceğim dedi anne var ortam dedim karttan ödedim evime gelip 200 tl elinde senden düştü dedi anne bende nakit yok nasıl düşsün diyince e düğün zamanı gelemeyen arkadaşim vardı o verdi dedi 6 aylık Hamileyim düğün mü kalır
tarafından
Evet ya garip davranışları kadının, belli ki kabullenemiyor sizi, oğlunu sizinle paylaşmış gibi hissediyor. Daha doğrusu paylaşamıyor, siz değil kim olsa gelini aynı şeyi yapacak. Bence direkt size karsi değil, kadında bir gariplik var. Acısı da varmış yazık, büyüklük sizde kalsin yine de, Allah verir mükafatınızı
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Boşver canım kim ne almış ne ödemiş ilgilenme madem kaynanan almış kocanda odmeye dünden hazır ellerine sağlık anne de geç kenara ödesin alsınlar  hiçte tinlama bebeğine odaklan sen
(2,203 puan) tarafından
Öyle de bişey yapmadığım halde sıçlu ben oldum günün sonunda senin yüzünden denildi eşim şunu anlamiyor ben ağzımı açsam s a l a k geri... Kalı ben oluyorum annesi tarafından neden bunları işitip üzerine hayır dediğim şeyde bile ben suçlu oluyorum
0 oy
(15 puan) tarafından
Bütün yazdıklarını okudum seni daha iyi anlayabilmek adına öncelikle sen artık çabalamayı bırak annesi istediğini alsın istediğini ödetsin al at evinin bir köşesine anlaşılan eşin bu durumdan rahatsız olsa bile paşa paşa dediklerini yapıyor kendisine saygı duyulup sözüne itibar eden bir ailesi yok orta da bir günah keçisi aranıyor o da sensin bırak karışma ağzını açıp ne gerek vardı da annen gene bunu aldı biz nasıl ödeyecez edecez diye eşine söyleme birşey bak bir olur iki olur senden de tık yok o nasıl kendisi ailesine yeter demeye başlar...
(2,203 puan) tarafından
Canım Ben zaten hiçbir zaman biz bunu nasıl ödeyeceğiz buz bunu nasıl yapacağız demedim düğünde bana taktıkları bir bilezik kendi babamın taktığı bir bilezik Sadece bunlar bana verildi geri kalan bütün altınlarım her şeyim alındı Bir de elimde alyansın var bak bilezikler nerede yok mesela neden değişim sattı atıyorum bunların borcunu kapattı bize koltuk takımı alacağız alalım size dediler Tamam dedik aldılar Çünkü takılarımı alıp size aldıklarımda Sayın dediler E şimdi bu yüzden istemiyor Aslında bakarsan eşim istemiyor Ben de istemiyorum Bunu annesine söylediğimde ben suçlu oluyorum Ben istemiyormuş ama eşim istiyormuş gibi algılıyor Çünkü bunu ayırt edebilecek bir insan değiller ama Gel gelelim yine ben suçlu oldum
(2,203 puan) tarafından
Ben zaten annesiyle aynı apartmanda olduğum halde hiçbir şekilde görüşmüyorum beni bir kere bile aramıyor hani sadece oğlu Geldiğinde geliyor oğlu Ondan sonra zaten istemiyor kovuyor Daha kapının önünde ya da oğlu geldikten sonra beni arıyor bu sefer ne oluyor Ben arıyorum ben yapıyorum oluyor ama bunlar Sadece oğlu geldiğinde olan şeyler enim kapımı bir kere bile oğlu yokken çalıp öldün mü kaldın mı İyi misin Nasılsın demedi 6 aylık hamileyim 6 ayda bana bir kere bile bebek nasıl diye sormadı aksine bebeğe bir şey olursa seni öldürürüm diyen bir insan
(15 puan) tarafından
Ah canım benim ne deyim Allah yardımcın olsun öyle oyunlu insanların hakkından gelemezsin Allah kötüye fırsat vermesin yuvanda seni eşini bebeğini emin mutlu huruzlu kılsın.
(2,203 puan) tarafından
Amin canım  daha yeni girebildim sağlık sorunları yaşadım şuan hiçbir şekilde hayatımda yok ama denk gelince yanımdan geçerken gerizekal.ı sala.k gibi söyleniyor  onun yüzünden kendi sağlığımdan ve bebeğimin sağlığından oldum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 525 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde hayrullahkubra (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,481 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 425 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Edanurkpln (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 491 göst.
20 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,414 soru

24,168,957 cevap