0 oy
473 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (675 puan) tarafından
Bizim gelini konuşmaları çok sinirimi bozuyor amcam karısından boşandı karısı ev bulsunlar tasinicam demiş bizim gelinde baban bize çok ev buldu da onlar kaldı dedi bende dedim essek kadar insanlarımız kendi evinizi kendiniz bulun bu eve tasiniyoruz deyin yeter dedim ne olsa bize yapıldı da mi onlara yapılıyor oluyor babam menejarlari sanki her işlerini halledicek

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yani af büyür da sana ne oluyor sen babanın avukatı misin ha oyleysen kadın da babanı menejeri olarak görmekte haklı 
(675 puan) tarafından
Ne alaka babam o benim ötesi var mı senin ailenden birine saygısızlık yapılsa oturup izlermisin ya biraz mantıklı yorum yapin
tarafından
Tamam da o kadın da senin yengen sen de ona saygısızlık yapmamalisin  ya duymazdan gel ya da güzelce cevap ver
(675 puan) tarafından
O konuşmaya gelene kadar o kadar şey yaşandı ki bana saygısızlık yapsa okey ama babama karşı yanımda böyle konuşursa kabullenemem 1 değil 2 değil kaldı ki kendisi güzel konuşmayı anlicak biride degil
-Reklam-
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Baban çok yardım etmiş onlara belli evide o dan bekliyor 
(675 puan) tarafından
Evet insanlığından yardım ediyor ama bu kadar da olmaz her işe adamı koşturmaya çalıştırıyorlar aklı başında insanlar kendileri yapma zahmetinde bulunmuyor
(6,676 puan) tarafından
Baban kendini kullandirmasin yaşlı admcagz
0 oy
tarafından
baban onlara ev mi bulmak zorunda.koca insanlar evlerini de totolarını kaldırıp kendileri bulsunlar.
0 oy
(54,100 puan) tarafından
sizin gelin neysede yengene neden baban buluyo eski kocasi bulsun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 539 göst.
0 oy
2 cevap 366 göst.
17 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 189 göst.
+1 oy