0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 7 aylık ve ben eşime destek amaçlı çalışmak istiyorum üniversite mezunuyum ama kendi mesleğimi şuan bebeğim var diye yapamıyorum yani şuan için gidip de bir iş yerinde çalışma durumum olmuyor çünkü bebeğim küçük bu yüzden benimle aynı durumda olan var mı evden çalışmak istiyorum ama nasıl bir iş yapabilirim fikri olan ve yardımcı olabilecek varsa yazabilir mi

1 cevap

0 oy
(273 puan) tarafından
Ben bugün post açmıştım. Home office müşteri hizmetleri işi bakıyorum diye. Umarım güzel bi tane bulurum 
(1 puan) tarafından
İnşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun :)
(273 puan) tarafından
Amin sizin de :) Belki size bi fikir olur diye yazayım dedim
(1 puan) tarafından
Valla artık o kadar çok araştırma yaptım ki paketleme işi olsun home office müşteri hizmetleri vs yok her yer dolandırıcı kapora istedikleri içinde direk engelledim öyle son umudum artık burası benimde :) çok teşekkür ederim fikriniz için
(273 puan) tarafından
Ay o paketleme işi dolandırıcı kaynıyor malesef. Müşteri hizmetlerinde de mi dolandırıcı mevzusu var anlamadım
(1 puan) tarafından
Evet müşteri hizmetlerinde de karşıma çıktı bana denildi ki bı sağlık şirketiyiz vs işte gelen telefonlara şu şu saat arasında bakılacak falan ilanda bu yazıyordu sonra ilandaki numaraya mesaj attım adam bana bı uygulama söyledi bildiğin arkadaşlik sitesiymis ordan milletle görüntülü veya sesli konuşarak kazanıyorsun dedi bende istemedim evli birinin yapabileceği tarzda şeyler değil sonuçta
(273 puan) tarafından
Aaa biliyorum onu livu mu ne benim de karşıma çıktı. Ama illa ki müşteri hizmetlerinde düzgün bi iş bulunur ya. Paranı falan almaya çalışmamışlar en azından
(1 puan) tarafından
Aynen öyle yok kapora vs isteme gibi bişey hiç olmadı zaten dediğin gibi o yönden iyi. Valla uygulamayı hatırlamıyorum hiç bakalım ya inşallah karşımıza düzgün bişey çıkar da çalışırız bizde
(273 puan) tarafından
İnşallah ya tek maaşla geçim zor. Çocuk olunca dışarda da çalışamıyorsun. Aldığın maaşı bakıcıya vereceksen çalışmanın ne manası kalır yani. Eğer güzel bir şeyler bulursan burdan veya özelden ulaşabilir misin ben de bakayım
(1 puan) tarafından
Maalesef çok zor tek maaşla. Olur tabi bulursam biseyler haberdar ederim senide. Sende bana ulaşabilir mısın biseyler bulursan. Birde İstanbul da mı yaşıyorsun
(273 puan) tarafından
Ulaşırım tabii. Yok canım şu an İzmirdeyim ama Ankara'ya gideceğim eşimin yanına
(1 puan) tarafından
Anladım tamam o zaman inşallah buluruz da ulaşırız birbirimize :)
(273 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Anonim1234 (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Ruhefza (945 puan) tarafından soruldu