0 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (289 puan) tarafından
Sırt ağrısı çekip doktora gidenler sebebi neymiş ve hangi bölüme randevu alınıyor 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Devamlı sırtım ağrıdı sonra eklem yerlerme vurdu sonuc romatizma 
(289 puan) tarafından
Aa sirttin da romatizmasi oluyomu
tarafından
Sadece sırt ağrısı değil benim sırt ağrımla başladı yayıldı canım senin sadece sırt ise onu bilemem d vitamini eksikliği varsa o kronik sırt kemik ağrısı yapar
(289 puan) tarafından
Evet sadece sırtım agriyo
tarafından
D vitamini eksiktir kesin ablamın da öyleydi kız o kadar doktora gitto hiç birşey yok diyorlar bir tane doktor demiyor ki vitamine bakalım sağlık ocağında anlaşıldı ki d vitamini çok düşükmis suan daha iyi Şükue
(289 puan) tarafından
Sağlık ocağına gitsem anlar mı sırt ağrısından ki
tarafından
Kan tahlili alır vitamin değerlendirine bakar eğer vitaminler iyiyse özellikle kalsiyum d vitamini bunları iyiyse normal hastaneye gidersin bence önce.kanina baktır ablam vok uğraşti.git gel en son kanına baktılar sağlık ocağında öyle anlaşıldi d vitamine ağrıdigi öyle yap isterse
(289 puan) tarafından
Ben bı gideyim o zmn sağlık ocağına bu ağrı duracak gibi degil
tarafından
Durmaz canım çok kötü birşey o bakıl sen ona göre hareket edersin geçmiş olsun
(289 puan) tarafından
Saol canım
-Reklam-
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Sırt ağrısının birçok nedeni olabilir birine örnek vermek gerekirse kabızlık mesela .
(289 puan) tarafından
Kabızlık sorunum yok şükür
0 oy
(679 puan) tarafından
2 hafta önce nöroloji bölümüne gitmiştim sırt ağrısı için kan degerlerime baktı D vitamin Demir ve B12 düşük çıktı onlar için ilaç yazdı emarda istedi onada girmedim daha gün verdi bekliyorum bakalım ne diyecek 
(289 puan) tarafından
Benimde kesin değerlerim düşük ondan mi oluyo ki
(679 puan) tarafından
2haftanin içinde fark etti bende canım ağrılarım azaldı
(289 puan) tarafından
Nöroloji mi bakiyo sırt ağrısına
Hastaneyi aradım sordum fizik tedavi bölümü bakıyor dediler
(679 puan) tarafından
Randevu alırken nöroloji bölümüne aldım ben gerek duyarsa zaten doktor yönlendirir
(289 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 188 göst.
18 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
30 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
28 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeec (395 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,455 soru

24,169,453 cevap

335,799 kullanıcı

...