0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde (3,413 puan) tarafından
Sobayı en son sirkeleyip kurmuştum 1 kaç sefer yapkmıştk ozmn, kaldırmadm yaz boyu bir haftadır yakıyorum akşamdan akşama demin yaktm tüttü dolmuş galiba kararmasını bekliycem gece gexe sirkelşycem mecbur çocuk var eşimde 2 gün gündüz nöbette akşam geç gelicek of off hiç sevmiyorum şu sobanın pisliğini, inşallah çabuk söner Allahtan çok doldurmadım

8 Cevaplar

0 oy
(9,232 puan) tarafından
Hiç soba yakmadım güzel ısıtıyor ama gercekten zor
(3,413 puan) tarafından
1 oda da yanıyor ısıtıyor ama diğer taraflar buz
(9,232 puan) tarafından
Dogrudur insallah senin de dogalgazın olur
-Reklam-
0 oy
(861 puan) tarafından
Allah kolaylık versin sobanın bu işleri zor işte 
(3,413 puan) tarafından
He yaa
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Evlendiğimde beri kaloriferli evdeydim bu yıl sobalı eve girdim bakalım nasıl olacak :(
(3,413 puan) tarafından
Niye öyle yaptn ki
(2,246 puan) tarafından
Büyük ilçeden küçük ilçeye geçtim doğalgaz yeni döşeniyor daha ama oturduğum evde de yok malesef
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Al bendende  o kadar  neyse ki temizleme işini  eşim  yapıyor  birde  bacada  içindeki  pisliği  havayı  çeksin  diye  motor  var  o da  rahat  oluyor  boru  senede  bir  sefer  ancak  temizliyoruz 
(3,413 puan) tarafından
O motor nasıl bişi ya
(2,080 puan) tarafından
Canım  İnternete baca motoru  yaz  çıkıyor
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ara sıra baca sil atmak lazım yanarken. Ama öyle ya da böyle kışın w kere de olsa silkelemek gerekiyo. Bizde kurcaz bu sene.geçen sen klima ile ısınamadık. Evin her yeri nem yaptı. Çektiğim soğuk da cabası. 
0 oy
tarafından
Sabun ve karbonat atıyorlar borular temizlensin diye. Eğer bacada motor varsa içini çeker tertemiz olur.

Sobalı evin isi pisi bitmiyor gerçekten çok zor canım Allah kolaylık versin 
(3,413 puan) tarafından
Yok kız ne arar motor zatn şu Bi sefer sirkeliyorm kış bitiyor diyenler i anlamıyor. Bn ayda 1 sirkeliyorm
tarafından
Onlar yakmiyodur bacım yada bacada motor vardır. Gerçi babamlarin bacada motor var annem yine sık sık temizliyor boruları
(3,413 puan) tarafından
İlk defa duydum şu motoru :)) evim kira bide benm olsa direk petek döşerim
tarafından
Kız bacaya takıyorlar arada fişini takiyon temizleyip savuruyor borular falan temizleniyor. Ama fiyati bayağı tuzlu kira olan eve hiç alınmaz sjsjsj.
Annemler de kalorifer sobası yakıyorlar kömür falan yaktıkları için daha tez doluyor sanırım. Motorun fişini takip temizliyorlar. Ama annem  yine borulari çıkarıp temizliyor
(3,413 puan) tarafından
Netten baktm baya pahalı :) merak ettm annen boruları çıkarıncada boruda kurum oluyor mu yinede
tarafından
Az oluyor canım temizlemese bile oluyor yani. Ama annem takıntılı biraz sjsjsjsj
(3,413 puan) tarafından
Anladm canm
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Nefret ediyorum başıma neler geldi artık yakmiyorum elektrikli ocak kullanıyorum ısınmıyor ama o pisliği cekicegime donarım daha iyi 
(3,413 puan) tarafından
Eşim beni dinleyip sirkelesydik bizi 1 ay idare ederdi işte erkeklere kalınca böyle oluyor, kış zahmetli ya elektrik çok gelir kız,
(1,334 puan) tarafından
Evet geliyor ama hesapladik odundu komurde aynı elektrik de bide üstüne eziyet cekiyoruz benim valla soba diyince tüylerim diken diken oluyor
(3,413 puan) tarafından
Tek oda da  ı yakıyosn ısına biliyorsan ne güzel. Bnm evde ne yalıtım yok 2 katlı alt kat boş buz oluyor ev
(1,334 puan) tarafından
Benimde aynı morktan farkı yok yalitim bizde de yok valla mutfaga gittigimde geberiyorum ama bi oda en az soba kadar ısınıyor bakalım bu sene bebekliyiz İnsaAllah hasta olmaz
0 oy
tarafından
Ya vala 5yilik kiradayim sobalı evden cikmadim giti vala çok pis ya bide bitince kat çok tutuyor vala soba adından nefred eden ben ya vala eşim bı sene dayan dedi sobalı evde ev Alaçam dedi 5yil oldu oturyorum çıkmadım giti be vala böyle yapacağımı bilseydim evlenmezdim vala bekar daha iyidi ne  en azından tekstilde caliyirdun bekarken sıcacıktı ne soba derdi vardı ne çocuk ne koca ne ev git ise gel evs yat oh mis❤️
(3,413 puan) tarafından
Benm babamın evide sobalıydı oyüzdn çok yabancılık çekemedim kiralarda çok yüksek okadar para çöp işte napacan inşallah nasip olur ev bizimkide artık bıktı da elde yok ki alalm
tarafından
Ben annemin evinde sobaliydi ama ben elemezdim ailem ugrasirdi ben sobayı yakmayı bile beceremem bile çünkü şimdi çok çilem başlıyacak eşim yakınca yanıyor ben yaktigimda kaç kere sönüyor yakiyorum en son sobaya vuruyorum vala bı kış zehir geçiyor yandığında sevinirim
(3,413 puan) tarafından
Bende aynıydm canm anmnemler yakardı ama evlenince mecbur çoğu zmn eşim yardımcı olur yoksa hiç uğraşamazdm sirkelemesi odun kömür paketleme çocuğu zmn kotü havalarda yakar sobayı, pürmüzle hemn yanıyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 607 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,413 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 936 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,096 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde pinarsrklc (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 311 göst.
25 Haziran 2025 Diğer kategorisinde geberikgelin (2,368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,719 soru

24,076,322 cevap

330,949 kullanıcı

...