+1 oy
554 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (159 puan) tarafından
gecelik takimim yok annemden 2 tane ödunc tunik aldim dogumuma 55 gun kaldi

önu dugmeli degl tuniklerin emzirirken zorlanirmiyim uzun diz ustunde

almak şartmi 1 gecelik takimi pahali diye almiyodum

28 Cevaplar

0 oy
(15,038 puan) tarafından
Canım bedenin nedir? Boyun falan. 
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ben almadım gerekde duymadım gereksiz bence hastane için ekstra almak tunik geniş salaş beli lastikli olan pantolonlardan vardı evde gece giydiğim onlardan üç takım götürdüm. Emzirme de emzirme örtüsü kullandığım için hiç sıkıntı yaşamadım 
0 oy
(9,902 puan) tarafından
Normal gecelık aldım bol aldım hıc zorlanmadım hicte
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Lohusa takımı almak zorunda değilsin ki normal pijama takımı alsan yeter ben öyle düşünüyorum 
0 oy
(810 puan) tarafından
Önünde düğme olmayan ve o kadar uzun şeyle rahat edemezsiniz. Özel takım olmasına gerek yok normal pijama takimi alın ya da tek üst alın altını evden uydurun
0 oy
(18,205 puan) tarafından
Pazar varsa yakınında canım pijama takımı al alt üst ayrı satılan yerlerde oluyor sen dolaş fiyat karşılaştırmasi yap mutlaka. Çünkü sana lazım olacak mümkünse kışlık olsun ve önü düğmeli olsun onu düz kıyafet çok zor kullanişsız
0 oy
(73 puan) tarafından
Canm bence alamiyorsan evde kullandığın bi pijama takımını teraziye götür kesin düğmeli yapsın üstünün yada fermuarlı 
0 oy
(1,193 puan) tarafından
1 tane gecelik 2 tane pijama takimi almistim sezetyan dogum yaptim odaya gecince hemsirelet direk geceligi giydirdi sonda takılı kaldi 1 gun boyunca o zamanlar iyiki almişim dedim cok rahat ettim otutup kalkarken ve emzirirken citcitlari vardi direk acip emzirip kapatiyordum 1 tane gecelik bile yetti yani dusun  eger durumun varsa kesinlikle tavsiye ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 236 göst.
10 Şubat 2023 Moda kategorisinde Gamzeakarsu (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 221 göst.
1 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 248 göst.