0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (2,898 puan) tarafından
Normalde 2 yıllık ilahiyat kaydım vardı eşimde dedi Hande çocuk gelişimini oku o daha kolay dersleri falan. ÖSYM ye gir dedi kazan oku ama çok çalışman lazım dedi çok mutlu oldum ama kimseye deme dedi heralde kendi ailesinden bahsediyo okumaya karşılar eşimde çalışmama karşı ama bian ne olduysa öyle dedi değerlendirmem lazım benimde smdi dersiniz bu post ne alaka sevincimi paylasmak istedim ☺️☺️

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sevindim senin adına sende oku ilerde şartlar neyi gösterir bilemeyiz herkesin düşüncesi değişebilir belki de çocuklar büyüdükten sonra çalışırsın canım 
(2,898 puan) tarafından
Tek kızım var cnm dedi kreşte çalışırsan yanında olur
(14,147 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun değerlendir ozaman☺️güzel bir fırsat
(2,898 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun evet degerlendirmeliyim
-Reklam-
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Ne güzel canim ben açık ogretimi gizli okuyorum eşim izin vermiyorum yine okuyorum 
(2,898 puan) tarafından
Okumaya izin. Verirdi ama çalışmaya izin vermezdi dün ne olduysa bian öyle. Dedi bana
0 oy
tarafından

Ne güzel ne mutlu sana. Eşin desteği cok önemli. Iki uni biyşrdim yurt dıdına tasındım . 34 yasındayım ve hala dil öğreniyorum çünkü eşiminde benimde isteğimiz burdada master yapmam :) 

(2,898 puan) tarafından
Maşallah suphanallah cnm
0 oy
(9,614 puan) tarafından

Ay esjm bana ilk evlendigimizde asla calismama izin vermedi suan adam calis dior isdedigini al canin sklmasin evde diordu caliscaktim baktim hamileyim sonra asla calisamazsin demeye basladi:)

(2,898 puan) tarafından
Nisanliyken çalışmama izin vermiyordu çalışacaktır ben k.kursunda işlerimi de halletmistim izin vermedi dün neyse dedi okuyorsan çocuk gelişimini oku
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Aynı durumdayız.. ilahiyatçı 2 sene okudum ama Arapçadan bitremeden bıraktım seneye çocuk gelişimine başvurmayı düşünüyorum nasipse
(2,898 puan) tarafından
Yok canım benim baya bı derslerim var çoktan bitirirdim de ben kuran kursu nda da okudum oranın derslerine çalışırken buna vakit ayaramadim kaldı öylece snra evlendim kaldı öylece dünde eşim çocuk gelişimi daha kolay verirsin dedi haklida arapça falan hep unuttum Arapcam  çok iyiydi artık nasip snn de hakkında hayırlısi ama dhbt ye falan  calisacagim
(1,328 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkında. Ben zaten okudum ama bölüm kendime gire değil o yüzden çocuk gelişimi istiyorum
(2,898 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 220 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde 26032020 (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 466 göst.
+1 oy
28 cevap 2,031 göst.
20 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevo_sevo (361 puan) tarafından soruldu
+1 oy