0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
İyi akşamlar hanımlar yaa oğlum çok soru soruyor bu ne şu ne sürekli anlatırım vallh hiç sıkılmadan ama acaba diyorumm neden bu kadr söylüyor ve hiç birşeyi unutmuyo iki hafta yada 1 ay önce bı yere gitmisen birşey yapmisak orayı görünce anne der ya i anlatmaya çalışırr pek konusamaiyor ama anlıyorum orayı gösterdiğin faln 2 buçuk yaşında oğlum sizin çocuklarda öylemi yaşıt olan varsa eğer 

6 Cevaplar

+1 oy
(219 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında ve geçen sene ki olayları anlatır

Hem çok konuşur hem üretir hem soru sorar 

Yanlış cevap verirsen seni düzeltir

Bazen ben ona soruyorm oğlum bune diye :D şimdikiler zehir
(56 puan) tarafından
Aklını iyi çalıştığını farkındayım bı anormallik olmasın hani bilemedim işte çok şükür aklı denegesi yerinde yavrumun :) fazla soru sormaya başladı çok konusuyor hiç birşeyi unutmuyo hatanoyle birşey ki o unutmadığı şeyi benim ona anlatamm lazım ewet oğlum biz öğün orada öyle yaptık oraya gittik faln derim susmak bilmiyor:)
(219 puan) tarafından
Ben asla konuşan biri değildim hep sus pus dururdum evlendim yine aynıydım
Sonra sıpam büyüdü etti derken ona anlatmaktan izah etmekten çok konuşan birine döndüm artık kendi konuşmamdan başım ağrıyor :D
Maşallah onlara allah bağışlasın
(56 puan) tarafından
Amin aminn cümlemizin ins :)
-Reklam-
0 oy
(844 puan) tarafından
Kız ne güzel işte canın sıkılmıyor onun sayesinde ahahha
(56 puan) tarafından
Yaa tamamda vallh bazen hani tam tam der susarım ama o anne bak anne bu ne yada anne baak full at yine başlar anne bu ne at derimm at sesi cikartiri yani bilemedim şimdi:)
(54,001 puan) tarafından
mantıklı cevap vermeyincede ikna olmuyorlar ki☺️
(844 puan) tarafından
Hangi anlamda ikna olmak?
(54,001 puan) tarafından
gecistiremiyosun illa mantikli cevap vermek zorundasin
(844 puan) tarafından
Anladım Teşekkür ederim
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Eee daha ne istiyorsun AllHtan=) maşallah 
(56 puan) tarafından
Maşallah ta canımm bütün günüm onunla konuşmakla geçiyoor  pekte konusamiyorr tam olarkta kendi ifade edemiyor sanki hıncını benden çıkarıyrr bende destek olmaya çalışıyorum ama işte :)
(5,397 puan) tarafından
Bizim ki sürekli baba diyor=)) ona anlatiyor
0 oy
(973 puan) tarafından
Ayy sanki benim kızımi anlattın ya hiç unutmuyor hiç çok konuşuyor yetişemiyirum artık 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Aynen bizimki de öyle hatırlarsa falan anlatıyor direk. 22 aylıkken serum taktılar geçen doktora götürdüm elini gösteriyor serum takacaklar mı diye mesela. Zehir gibiler. Bizi prof falan görüyorlar şimdi bir de tam keşif zamanı 5-6 yaşına kadar devam edecek hatta süreç 
0 oy
(54,001 puan) tarafından
büyüdükçe daha da cok konusuyorlar ☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 803 göst.
18 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Prenses annesi. (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 442 göst.
6 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,260 soru

24,109,051 cevap

332,853 kullanıcı

...