+3 oy
1,672 göst.
Moda kategorisinde (1,270 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi

O kadar çok mutlu oldum ki iyiki eşim dedim ❤️  bugün aşırı derecede mide bulantısı yaşadım ve canım hiç bir şey istemiyor du eşimle konuştuk kahvaltılık atistiririm dedim  2 dkk sonra ararım dedi kapattı  sonra aradı ama birşey demedi eşimle konuşur ken kapı çaldı kaşla göz arasında bana yemek siparişi vermiş  yanımda olmasa bile ordan buraya bana destek olmaya çalışıyoruz benim cennetim ÇOK ÖZLEDİM  :'( 

30 Cevaplar

0 oy
(6,675 puan) tarafından
Ya ayrımı sizden     
-Reklam-
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Çok güzel ya Allah mutluluğunuz u daim etsin.. Kız bu arada adresimi vereyim bizde göndersin:) :)
0 oy
tarafından
Bunu okurken aklıma eski eşimle bir anım aklıma geldi ilk kızıma gebeyken cezaevindeydi aradı kustum dedim canım ciğer çekiyor alacak kimsem yok dedim tlfonu kapattı on dakka sonra amcaoğlu kapıyı çaldı elinde dürüm ciğer onun selamını söyledi oradan buraya yetişmişti 
0 oy
(53,798 puan) tarafından
du bende oveyim kocami benimki de yapar boyle jestler Allah razi olsun Rabbim acilarini göstermesin ❤️ Allah kavustursun sizide canim 
(1,270 puan) tarafından
Rabbim onlar dan binlerce kez razı olsun ❤️
0 oy
(23,059 puan) tarafından
Allah daim etsin büşra canım
(1,270 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm
0 oy
(1,242 puan) tarafından

Rabbim kavuştursun.  Bir şey soracaktım bebeğinizle yalnız mı yaşıyorsunuz.  Yoksa anne baba kayınvalide kayınpeder yanında mı yaşıyorsunuz.  Yalnız yaşıyorsanız da korkuyo musunuz. Benim eşimin de yurt dişina gitme niyeti var. Ama biz kızımla yalniz kalıyoruz yapamayız diye gitmiyor :) 

(1,270 puan) tarafından
Evet cnm yanlız yaşıyorum yanımda kimse yok ne birini istiyorum nede ben kimsede kalmıyorum cnm binde bir oda çok zor bi ihtimal  tek Zor yani   faturalar market pazar herşey sizin elinizde
0 oy
(65 puan) tarafından

İnce düşünceli eşin varmış kıymetini bil <3

(1,270 puan) tarafından
Rabbime şükürler olsun
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Rabim hayırlısı ilee kavuştursun inşallah kuzum rabim huzurunuzu daimi etsin ❤️❤️
(1,270 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ❤️❤️
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Eşin ne iş yapıyor? Allah yardımcın olsun hamilelik yalnız zor oluyor.
(1,270 puan) tarafından
İnşaat cnm
0 oy
(18,203 puan) tarafından
Çalıştığı şehir çok guzel☺️☺️
(1,270 puan) tarafından
Evet cnm gerçekten muhteşem bir yerde

İlgili sorular

+5 oy
9 cevap 373 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde YummyYummy (1,156 puan) tarafından soruldu
+8 oy