0 oy
62 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (81 puan) tarafından

23 aylık oğlum dün gece sabaha kadar ateşini düşürmek için uğraştım evden çıkmayız okadar da kollarım ne olur bilmem ek gıda alan çocuk aylarca çlrb yoğurt vs yemiyo kaşık reddi oluştu.. Abur cubur ekmek yer beyaz peynir yumurta kuş kadar.. Anne sütü alıyor.. Sağlık ocağına götürdüm hastanede randevu bulamayınca doktor boğazında enfeksiyon olduğunu söyledi.. Zinco şurup d vitamini ibramin verdi.. 3 güne geçmezse çocuk doktoruna getir dedi.. Dünki postlardaki limon tedavisinde dün gece sabaha kadar uyguladım düşüyor çıkıyo rutin.. En çok 38 idi.. Şunu söylemek istiyorum ki belki de 1 yıl olacak bir kullanıcı kardeşimin bir posta verdiği cvbı galerimde saklıyorum akşam Allah nasip ederse onu uygulayacağım.. Kendisine teşekkür ederim görür belki.. Sevgili kardeşlerim bebeğimin durumu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 

image

1 cevap

0 oy
(2,100 puan) tarafından
Bence acile yada çocuk doktoruna götürmek daha sağlıklı

Niye dersen sağlık ocağına güvenemiyorum ben 
(81 puan) tarafından
Acile gidemedim canım ama çocuk dokturuna randevu oluşturacağım inşallah
(2,100 puan) tarafından
Çünkü tekrarlayan ateş önemli canım ...sağlık ocağı dediğim ben gittim hastayken ilaçlar verdi  hiç iyileştirmedi mesela daha kotulestim ...oğlumu hele hiç götürmem sağlık ocağına ... İdrar enfeksiyonum varmış birinde biseyin yok demişti tahlil yaptılardi bide.meger idrar enfeksiyonum tavan yapmış acildeki doktor demişti nasıl tahlil yapmışlar böyle diye
(81 puan) tarafından
Haklısın canım benim babası gelsinde acile getiririz Rabbim tüm çocuklara şifa versin Şafi ismi hürmetine
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
2 cevap 95 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 2516 (2,257 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Zenan. (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.