0 oy
1,132 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Normalde hic huyum degildir asla bi gram bile esime guvensizligin yok  bugun bi bakayim dedim arama gecmisine 

Yalçın cakirin programlarini izlemis

Şirinler

Tom ve jeryy

Uzun kuyruk

Dirilis ertugrul bolumleri 

Pugb 

İzlemis :D canim benim ya googledede sahibindene girmis hamilelikle ve bebekle ilgili seyleri arastrmis canm kocam ya :D ne kadar 30 yasnd olsada icinde kocaman cocuk var  en cokta cizgi film izlemis

7 Cevaplar

0 oy
(532 puan) tarafından
Çok şükür canım.. Kıymetini bil:) 
tarafından
Allha ondan razi olsun :)  herkese hayirli bi es nasip etsin
(532 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
-Reklam-
0 oy
(19,154 puan) tarafından

Ne yalan söliyim internetimin biteceğini bilmesem bende açar tom ve jerry şirinler izlerim :D

tarafından
:D demek seninde icinde minik bi kiz cocugu yatiyor
(19,154 puan) tarafından
Yatıyor valla kızım doğduktan sonra Daha da canlandı icimdeki çocuk şimdi ki çizgi filmleri görünce insan kendi zamanındaki çizgi filmleri özlüyor kendi çocukları da izlesin istiyor tamam şimdi ki çizgi filmler eğitici ama her gün aynı şeyi veriyorlar kızım bile sıkıldı artık izlemiyor
tarafından
:) ben simdiki cizgi filmleri sevemiyorum ya eski cizgi filmleri izletirim diye dusunuyorum
0 oy
(1,818 puan) tarafından

Benim eşimde aynı canım eşimle e.postalarımız aynı ordan bakıyorum baksana ne izlemiş :D

image

image

tarafından
Tik toktda cok abuk sabuk insanlar var kadinlar popolaryla video cekiyor
(1,818 puan) tarafından
Tiktoku hiç kimseye tavsiye etmiyorum kızların neredeyse hepsi yarı çıplak adamı baştan çıkarmaya yeter
(720 puan) tarafından
Valla ya bu gençlik nereye gidiyo bunların ailesi yok mu hiç mi terbiye vermiyo anlamıyorum ki
(1,818 puan) tarafından
Emin ol bütün gençler bir deil ve bi çocugu nasıl yetiştirirswn çevresi nasıl olursa o şekilde büyür
tarafından
Anne babayi takan kim ki
0 oy
(2,539 puan) tarafından

• Hahahah çizgi filim seven koca he ne tatlı :woot:
tarafından
Cocugu atarim herife beraber izlerler ne guzel bende islerimi rahatca yaparim
(2,539 puan) tarafından
Oh mis :D çocuk ruhlu adamlar her zaman iyidir canım
tarafından
Yok kiz kotu yanlarida var :D
0 oy
(164,134 puan) tarafından
Bende paronayak oldum surekli kurcaliyom benim esimdede hep futbol haberleri fatih bulut falan arastirmis gunahini aldigimla kaliyom hep
tarafından
Benim esimd guvenim tamda oylesine bi bakayim dedim :D allsh razi olsun guvenimi sarsmadi
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Benimkide dini söyleşiler dinliyo maç özetleri falan izliyo canım kocişim :D

tarafından
Allah razi olsun onlardan vallha ne guzel :)
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Başlığı okuyunca off dedim gene bi aldatma olayı var dedim ama okuyunca bi ohh çektim. Sevindim valla.
tarafından
Sagolsin canim benim :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,105 göst.
21 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde 2 pırenses annesı (526 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
0 oy
5 cevap 299 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gizemlianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 695 göst.

Kategoriler

1,495,116 soru

24,425,462 cevap

351,970 kullanıcı

...