0 oy
242 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,081 puan) tarafından
Oğlum 2 gün sonra 27 aylik olacak vuruyor oyuncaklarını atıyor her şeye ağlıyor arkadaşımın kızı var 4 yaşında ona vuruyor kızda dönüp daha 1 kere bile vurmadı oğluma hiçbir oyuncağı paylasmiyo kızın elindeki neyse ona gidiyor başka bir şey alsın eline anında ona gidiyor o oyuncağı almaya çalışıyor alamayınca kıza vuruyor oturup anlatıyorum güzel güzel konuşuyorum ama yok ağlarken sarılıyorum sakinlestiriyorum ama yok yine yapacağını yapıyor ne yapcam böyle ya benim gibi aynı olan var mi 

9 Cevaplar

0 oy
(9,232 puan) tarafından
14aylık benimki erkkler e yapıyor elini kaldırıyor ittiriyor vuruyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım sabırla hep anlat yanlış olduğunu.  Birde gece uyuduğu zaman ilk 1 saat içinde sağ elini bilgildagina koyup konuş onunla. Uyku terapisi çok faydalı ise de yarayacağını düşünüyorum 
0 oy
(367 puan) tarafından
28 aylik kizim ayni durumda hircin, hic ellemedigi oyuncagini bi cocuk ellese inatlasip aglayip alip atiyor elletmiyor, herşeye agliyor, sakin bi cocukdu simdi dedigi yapilmayinca vuruyor kendini yerlere atiyor. Ben arastirip okudum gecici durum yani kendinin bir birey oldugunu algilamaya başliyor bence bu dönemlerde.
0 oy
(771 puan) tarafından
Benim kızımda 1 yaşında. Çok sınırlı son zamanlar. Sürekli vuruyor bize. Tokat atıyor. Hatta kendine de vuruyor kafasına falan. Çok üzülüyorum. Çok hircinlasti. Bide ısırma huyu var. Sinirlenince ısırmaya çalışıyor. Önüne oyuncak döküyorum hepsini fırlatıyor atıyor bağırarak öyle oynuyor. Umarım düzelirler...
0 oy
(22,546 puan) tarafından
Vurduğunda aşırı tepki verme. Elini yavaşça tut. Acir oğlum yazık de. Vurmuyoruz de. Büyük tepkiler verdiğin zaman davranış kalıcı oluyor. 
(2,081 puan) tarafından
Bu dediklerini yapıyorum canım zaten ama aynı
(22,546 puan) tarafından
Yani hemen geçecek bişey değil. İstikrar istiyor biraz. Zamanla öğrenecekler inşallah.
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Benimkide 27 bi ara evet vururdu bazen okula gidince halen tanımadığı çocuğa değer  vurur hemen tabii küçük şiddetli değil ama buda süreç galiba 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Oğlum 21 aylık dövüyo resmen beni ya. hayır olmaz kelimelerini sevmiyo dediğim anda bana vuramazsa gidiyor kapı fırın kapağı buzdolabı kapağı oyuncak neye gözüne kestirise çat çat açıp hızlı sert çarpıyo. Sinirden ölcem.tepki vermiyom yine aynı veriyom hiç olmuyo. Oturup ağlıcam artık 
0 oy
(1,328 puan) tarafından
19 aylık oğlum da öyle. Bana vuruyo yapma oğlum vurma diyorum bu sefer kendine vuruyo :( oyuncaklarinı kitaplarını bana fırlatıyor. Sabah akşam beni gördüğü için bana yapıyor. Dışarıda da bikac kere vurdu çocuklara korkuyorum yaklastirmaya 
0 oy
(973 puan) tarafından
Benim kizimda böyleydi aynı yaş yeğenim var asla vermezdi oyuncağını hatta bayrama kayinvalidemlerin yanına gitmiştim gorumcemde gelmişti onunda aynı yaşta kızı var asla birşey vermedi oynamadı bağırdı sürekli ama şimdi vurmuyor aynı yaş kuzeniyle oynuyor gülüyor zamanla düzelir sizin çocuğunuz da

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 220 göst.
11 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 216 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.