0 oy
687 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Temizlik açısından da aşırı kiri tozu belli etmeyen birşey olsun istiyorum banyo ve mutfak fayansi aynı olucak bunlar olur mu hangisi daha iyi kullanan var mı?

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
En alttaki açık olan çok kaygan hangi zemin için dusunuyorsunuz duvar için mi yer için mi yer için dediğim gbi çok kaygan ama temizliği çok kolay
tarafından
Her ikisi de mutfak fayans olucak banyo da aynı yer için de duvar için de kaygansa hiç tercih etmeyelim o zaman oğlumun eli ayağı çok uzun çok düşer o zaman
tarafından
Aşırı kaygan kuzum hmde daha pürüzlü biseyler düşün derim heleki banyoda kaydirgac oynarsın Allah muhafaza
tarafından
O zaman kalsın renk den dolayı begenmsitik ama kaygansa hiç gerek yok kullanan birinin söylemesi daha güzel oldu teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(6,695 puan) tarafından
Ortadakinden kuzenimin evinde var girişinde ve merdiveninde kiri tozu pek belli etmiyor 
tarafından
Biz mutfak ve banyo için düşünüyoruz saç düşünce bile aşırı belli eden fayanslar var ondan olsun istemiyorum açıkçası
0 oy
(163,328 puan) tarafından
sakın ortadakini alma rengi bile kir gibi duruyo 
tarafından
Bilemedim valla kararsız kaldm
0 oy
(4,385 puan) tarafından
ortadaki güzel ,krem olanı
tarafından
Mutfak için kullanmışlardır gördüğüm banyo için olur mu aynısı acaba
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Baştaki güzel ortadaki kirli gibi duruyo 
tarafından
Kimi de orta da kini beğenmiş kararsız kaldm en iyisi temizlik acisin dan bakmak galiba
0 oy
(4,791 puan) tarafından
1. Olanı beğendim ama temizlik açısından nasıl olur bilemiyorum 
tarafından
Bende biri daha çok beğendim 3.kayıyor muş
0 oy
(2,558 puan) tarafından
1. Cok guzel digerlerini secenrk arasina bile koyma bnce
tarafından
Bende biri beğendim kayma yapmazsa onu tercih edicem
0 oy
(1,154 puan) tarafından
2. Benim mutfağıma benziyor. Su damlası bile dökülse kayak pistine dönüyor ortalık. Birgün sakat kalacağım diye korkuyorum.
0 oy
(9,610 puan) tarafından
İlk fotoğrafı finansal benzer olan kaynanamin mutfağında var ve aşırı tozu kiri belli ediyo 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 410 göst.
12 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 330 göst.
22 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 647 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 616 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Linkin (22,788 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,456 soru

24,058,656 cevap