0 oy
118 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından
Bebeğim 14 aylık çıkan dişleri hep *****, eskiden sadece uyurken emerdi şimdi neredeyse tüm gün ağzında bu emzik, gece boyu da. Nasıl bıraktı sizinkiler? Dişleri çıkıyor hep kulağını tutuyor bir de böyle olan var mı? İyice kepçe yaptı kendini 

4 Cevaplar

0 oy
(239 puan) tarafından
Bıraktırmak için emziğin ucunu kes ver ağzına aldığında bir süre ağlar atar yenisini ister hemen verme sadece uyku için yedek bı tane al gece ağlama krizlerine girince verirsin  uyandığı gibi al yine kestiğini ver öyle öyle tiksinir. Ben 3  çocuğuma öyle yaptım ve emziği biraktirdim
-Reklam-
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Ben direk elinde emzik yokken bi anda tüm emzikleri gözünün önünden kaldırdım. Görmeyince çabuk unuttu. Oğlum da ilk baş sadece uyurken emiyordu baktım gece gündüz elinde bazen cift emzikle geziyor. Hemen kaldırıp unutturdum. 
0 oy
tarafından
Benim kızımda 13 aylık disleri cikti yere cok suruyordu emzigi bir iki birakmak istedim kestim birtane ama yedegi oldugu icin hep geri dondum gecen babamlarda unuttum geri donup almadik oyle biraktirmıs oldum aglıyor ama alışacak yapacak birsey yok 
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Eczaneden acı oje aldim sürdüm bizimki aşırı bağımlısı ama bidaha istemedi  tırnak yemeye başladı gene sürdüm onuda bidaha yapmadı şükür 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 261 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bilgevgi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 209 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 287 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kezban Demirdelen (1,287 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,351 soru

24,110,036 cevap

332,926 kullanıcı

...