0 oy
231 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (867 puan) tarafından
Kızlar profilo 7 çekmecelı statık derın dondurucu aldım trendyoldan henuz daha gelmedı kargoda ürün ama sonradan pişman oldum statık dondurucu olsugu ıcın kapaklarında cekerken alt rezıdans karlama seklınde calıstıgı ıcın cekerken falan cogu kırılmıa kapakları oyle soylenıyor no frostta buharlı dondurucu oldugu ıcın problem olmuyormus sımdı ben ıade edıp no frost mu alayım sızce kulllanıp memnun oldugunuz modeller varsa soylermısınız

3 Cevaplar

0 oy
(867 puan) tarafından
Bilen yok mu acaba
-Reklam-
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Ben pek anlamam ama bende Uğur derin dondurucu 7 çekmeceli olanı yeni aldım bir kaç ay oldu işte servis geldi kurmaya sordum dedim bu nofrost olanlar nasıl iyimi dedi senin aldığın çok iyi biz hep bundan satıyoruz 
(2,535 puan) tarafından
Bı Trendyoldan baksana Uğur derin dondurucu 7 çekmeceli statik mi oluyor yani ama benimki nofrost değil onu biliyorum da
(867 puan) tarafından
Evet bılıyorum o model statık derın dondurucu oluyor karlama yapıyor dedıler bana bılemedım ya iyi günlerde kullanın ☺️
(2,535 puan) tarafından
Evet bende şimdi baktım statik yazıyor teşekkür ederim canım ama karlanma yapmadı
(867 puan) tarafından
Öylemi çekerken falan problem yaşadınız mı
(2,535 puan) tarafından
Yok yaşamadım güzel ben beğendim açıkçası
0 oy
(336 puan) tarafından
Yani nofrost daha mantıklı degisme imkanın varsa degis 
(336 puan) tarafından
Arkadaşımda var memnun bende alacağım ama hangi marka kaç çekmeceli karar veremedim henüz fakat şöyle düşünüyorum neden karlanma yapanı alayım ki
(867 puan) tarafından
Hangı model arkadasınızın acaba
(867 puan) tarafından
Haklısınız aslında
(336 puan) tarafından
Uğur marka 7 çekmeceli
(867 puan) tarafından
No frost modelımı mı acaba model bılgısını paylasırmısınız

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 125 göst.
16 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yareneda (141 puan) tarafından soruldu