0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (4,834 puan) tarafından

Çok yoruldum artık 4ncu ay felaketti tam 2 ay sürdü hayatimin en zor iki ayı. Şuan 13 aylık 2 haftadır yine direniyor uyumamak için kendini geri atıyor gece milyon kez kalkiyor ne zaman bitiyor bu gerilmeler daha 18 ve 24ncu ayda varmış kesin onları da yaşayacagiz :( bizim gibi olan varmi 

7 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
25. Aydayız gündüz uykusundan kaçmaya çalışıyor. Dün Gündüz 3.5 saat uyudu bugün uyumadı. Gece de gık çıkarmayan çocuk bir aydır ağlayarak uyanıyor 
-Reklam-
0 oy
(54,136 puan) tarafından
4 yastan selamlar ileri gidiyor mu ki ☺️☺️☺️
(4,834 puan) tarafından
Anaam 4ncu yaşta düzelmiyor mu uykular
0 oy
tarafından
18. Aydayix ve gercjtn 2 haftadır uyku gerilemesi yasiyoruz
(4,834 puan) tarafından
Of of çok zor Peki nasıl uyutuyorsun kendisi mi uyuyor
tarafından
Evet cnm. Oyun parkına yatırıyorum. Normalde yarım saatte daliyordu. Şimdi bazen 1 saati buluyor ve huysuzlaniyor. Uyumak istemiyor
0 oy
tarafından
4. Ay 6. Ay uyku gerilemesi felaketti şimdi 8.Ay uyku gerilemesi yaşıyoruz gece milyon kere kalkıyor :(
tarafından
Bu benim bebeğim :/
tarafından
Allah yardımcımız olsun canım sabahları zombi gibi kalkıyorum
tarafından
Aynen ben de öyle :)  amin canım inşallah. Saat 9dan beri yatırmaya çalışıyorum şu an hala beni tekmeliyor sıpa sjsjsjsj
tarafından
Evet ya bu tekmelemeler ne hergun tekme yemekten mahvoldum :)) ah annelik :) canları sağ olsun yavrularimizin
tarafından
Amin amin inşallah canım benim :)
0 oy
tarafından

Butun uyku gerılemeler butun ataklar hepsını yasadık cok sukur, hele dişleri cıkarken teker teker degıl ıkıser ucer aynı anda cıkarttıgı ıcın 1 ay rezillik yasıyoruz suan 24 aylık gerıye donup baktıgımda ınan gulıyorum, ılk 6 ay heralde gunde toplam 1 saat uyuyordum zombı gıbıydım gece uyandıgında emzırırken aglardım ama hepsı gecıyor öyle boyle buyuyorlar :)

(4,834 puan) tarafından
Bu biz. Aynısı ne eksigi ne fazlasi diş cikarirkende felaket. Peki şuan uykusu nasıl ve desteksiz mi uyuyor?
tarafından
9.30-10.00 arası uyur sabah 7.30-8.00 uyanır 15 aylıktan berı gece uyanması yok 17. Aydan beri de desteksız uyuyor ynı poposuna pat pat yapıyorum tabı :)
(4,834 puan) tarafından
Peki gece beslenmesi varmi ben kesmeyi düşünüyorum emzirmeyi geceleri
0 oy
tarafından
18.aydan bildiriyorum en felaketi buydu 4.aydan bile daha zor kac oldu bu hafta ağlamam :/
(4,834 puan) tarafından
Ah Allah yardimcimiz olsun  çok zor sabır bazen tükeniyor
0 oy
(10,000 puan) tarafından
9 aylık gündüz uyumuyo ezyetı  maşallah gece uyo ama 
(4,834 puan) tarafından
Gece en önemlisi bence

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 879 göst.
0 oy
16 cevap 427 göst.