+1 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Post açılıyor bı yorum yapiyom yoruma cevap geldi diye bildirim aliyom bı bskiyom gizlendi diyor niye gizliyorsunuz merak etin neden boyle

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hangi post kız 
tarafından
Biri post acmiti okudum cevap verdim ama kim olduğunuza unutum:)
-Reklam-
0 oy
(443 puan) tarafından
Evet ya bu aralar banada çok oluyo moda oldu herhal:⁠-⁠D
0 oy
(9,076 puan) tarafından

Ben de bunu çok yaşıyorum bu ara. Merak da ediyorum acaba ne yazmışlardı diye :D

tarafından
Dimi dimi ama ya kesin sovmuslerdir bana diyorum post sahibi ondan kapatmıştır
(9,076 puan) tarafından
Ben de öyle düşündüm. Heralde bana sövdü saydı sayıştırdı postu kapattı sgshajja
0 oy
tarafından

Bir post açıldığı zaman millet hemen eski postlara girip yok sende soyleymissin diyor :D burdaki kadınlar çok fena bence o yüzden gizleniyor

tarafından
Hiç aklıma gelmedi vala eski postlara girip okuyamam ya:)))
tarafından
Eski ppstlarından korkusu olan post açmasın o zman :)
tarafından
Ya ben o kadar denk geldim ki kadın bambaşka bisey soruyor cevaba 3 yıl önceki postun şeyini yazmış:D
tarafından
Yani insanlar Bi anlık can sıkıntısı yada eşiyle olan sorunu , çocuğuna patlama noktasını acabiliyorlar.  Ben eski postlardan vuranları gereksiz buluyorum :)))
tarafından
Eski eskide kaldı yenilere bakın :)
tarafından
Bazende hakediyolar aşko biri bana tatlı postumda kafa tutmuştu görgüsüzlük yaptığın canı çeken olur ne diye paylaştın dedi bende bi baktım kendi de kahvaltı sofrası paylaşmış şimdi buna eski postunu yedirmesemiydim ben hahahha
tarafından
Allah seni ya :))) kiz benim dediğim o değil:D böyle bisey hiç başıma gelmedi valla görmedim de
tarafından
Ben şok şok sook :))))
tarafından
Bide diyoki uzaktan çektim ben sofrayı hahaha sanki uzaktan çekince milletin canı çekmiyo görgüsüzlük olmuyor o zaman sjsjaj
tarafından
Böyle bir durumda haklısın sonuna kadar bacım:)))) bu arada sen diyetteydin sanırım nasıl gidiyor
Daha ne şoklar yaşayacağız burda :))
tarafından
Vala ailemsiniz ya bugün ne yapsam moduna girmiş ha ha  insan ağzından çıkan lafa kulağı iyice duyması lazım dimi
tarafından
İşte böylelerine hak yani :) alıştım ben artık şoka girmiyorum hiç :)
Valla aşkom çok güzel gidiyor 5 hafta da 9 kilo verdim çok mutluyum verdikçe veresim geliyor :) ❤️
tarafından
Ay maasallah sana kuzum bol eksiler ❤  darısı başıma inşallah.  Yaza istediğin kilo ve hacimde girmen dileğiyle ❤  çok fark etti demi insanın aynaya bakışı bile değişiyor
tarafından
Aynen kuzum valla sağlık olarakta çok iyiyim hayatım düzene girdi resmen fark ediliyor tabiki düşünsene 3 tane yeni doğmuş bebek çıktı üzerimden sjsjsjs ama kilom fazlaya benim daha çok vermem lazım :) ❤️ sende verirsin inşallah ❤️
(53,958 puan) tarafından
oda varda tarif soruyongizliyo bisey diyo gizliyo sadece sorununu anlatanlar gizlese neyse
tarafından
İz bırakmak istemiyorlar ikboş :)
tarafından
Amin kuzum inşallah. Ben yarısını verdim kuzum 104 ten 84 e indim. Aslında 82 olmuştum ama bırakınca aldım:)) ama tabi 1 yılda indim.  Hedefim 65 inşallah bir an önce veririm :))
tarafından
Evet bir de o var ya dert değil anlık postu bile kapatan var ikbal :)
tarafından
Aaa hedefimiz aynı :) bende 115 le başladım hedefim 65 inşallah ❤️
(53,958 puan) tarafından
alamanci post gizlendi sinir oldum
https://youtu.be/wKtZlqVeZwQ
sunu paylaşacaktım onların tir soforunu.buldum.diye
tarafından
Post açan birinin eski postlarini nereden görüyoruz acaba ben bilmiyorumda
tarafından
Aa kapandı mı o post ne güzel muhabbet ediyorduk :)
Profiline girince üst tarafta soruları yazan yere gir görürsün canım
(53,958 puan) tarafından
profiline gir ismine tıklayınca onun sayfasi açıliyo sorduğu sorular ve verdigi cevaplar yaziyo ordan
tarafından
Ya demek ki senin boy da uzun :))) 170 tim dogumlardan sonra mı 30 dan sonra mı anlamadım 167 kalmışım çekmişim :D
tarafından
Teşekkür ederim ☺️
tarafından
:))) yaaa ikbal
Onların o iş yatar biz vize aldık hala bekliyor eşim gidemedi. O işler kolay değil hem parasını alırlar hem cezayı keserler
tarafından
Sen benim ikizim olabilir misin sjsjsj bende 170tim 167 ölçü doktor hahahahja
tarafından
:))) sende çekmişsin ben gibi bacım. Küçücük kalcaz bu gidişle :D
(53,958 puan) tarafından
yaslandikca cekiyo.insan ya babannem derdi boyum kisaliyo raflara eremiyorum diye☺️
tarafından
Aynen Allah ömür verirse 60 ta 160 anca olurum :D  kendimi gördüğüm yer
tarafından
Doktor 168 deyince nsıl yani 170ti dedim 3 doğumdan sonra normal dedi :)
0 oy
(844 puan) tarafından
Sorma yaa en iyi cevap seçilen bütün yorumlarımın olduğu postlar kapandı ☺️☺️
tarafından
Ah yazık olmuş canım :)
(844 puan) tarafından
Yok kızzz nolcak önümüzdeki maçlara artık hahah
0 oy
(53,958 puan) tarafından
en sinir oldugum sey 
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Bende gizliyorum cogu postumu kalmasini istemiyorum cunku. Ama bi post aciyorum yorum yapiliyo aradan zaman geciyo ondan sonra gizliyorum actigim gbi dahayorumlar yapilirken gizlemiyorum. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 403 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 627 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 390 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hellomam (4,959 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 688 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde EbruColak (1,239 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,681 soru

24,102,021 cevap

332,471 kullanıcı

...