0 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (123 puan) tarafından
Takali 2 sene oldu simdiye dek kaymadi simdiden sonra kayma riski varmi cevrenizde duydugunuz varmi boyle sonradan spirali kayan kazazede olan:) 

4 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Annem =D kadın kendini bildi bileli spreal kullanmış. Ben nişanlıydım dugune 1 ay vardı bir baktık gebe =D
(1,367 puan) tarafından
Yaa gerçekten mi Kaç yaşındaydı  :))
(12,026 puan) tarafından
Annem sanırı. O donem 43 yasındaydı. Suresi doldukca cıkartırıp yeni taktırmış. İşte bir bebek istediginde yani kardesimi istediginde cıkarttırmış. Olmadı yasta olunca düştü bebek. Bende cok istemiştim. Ömrü o kadarmış demek ne denir ki. Annemde bakam bu yasta filan demişti. Hatta bana ver filan demiştim ben. Yasasaydı 8 yasında olacaktı kızımla aralarında 3 ay olacaktı
tarafından
Spiralle kalmamış yani
(12,026 puan) tarafından
Yok sprealle o bebek. Kardesım 22 yasında su an. Onu ıstedıklerı zaman cıkarttırmış.
tarafından
Kardeşimi istediğinde çıkarttırmış yazmışsın da ondan sordum
-Reklam-
0 oy
(11,120 puan) tarafından
Hep bunu merak ettim bende yakalı 5 ay oldu korkuyorum da
(123 puan) tarafından
Ilk zamanlar risk daha fazlaymis sonrasi acaba risk varmi yoksa duzen oturuyor mu acaba
0 oy
tarafından

1senden fazla oldu kayarsa kaysın artık kafa yoramam :Dkorktuğun şey başına gelir düşünme

(123 puan) tarafından
Kayarsa kaymıșın selami var der geçeriz:)))
0 oy
tarafından
Evet kayabilir.ben 3 kere taktırdım 5 sene ayrı 2 sene ayrı korudu kaydı tam 2 sene sonunda.. tekrar taktırdım 1 senedir duruyor
(123 puan) tarafından
Ha bide sey sorucam bu spiral belli bi sene takili kalabiliyormuș takarken doktorum soylemisti unuttum sen biliyo musun
tarafından
5 ve 10 senelik ömrü var..genelde devlet bakırlı ve 10 yıllık takar
(123 puan) tarafından
Ben özelde taktirdim cnm ya
tarafından
Onların ömrü de o kadardır
(123 puan) tarafından
Tesekkur ederim canjm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 277 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 204 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gülnurknd (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,102 göst.
15 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 331 göst.
7 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Damla berna (2,593 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,432 soru

24,072,291 cevap

330,736 kullanıcı

...