0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

krebim tam buğday unundan ☺️

Uyandınız mı bakalım gelsin kahvaltı anlıkları :) 

9 Cevaplar

0 oy
(1,270 puan) tarafından

Günaydın cnm ❤️ günün Aydın olsun hayırlı bol bereketli olsun inşallah ❤️ ❤️ 

Uyandım mutfağımi akşamdan yapmıştım oturma odasıni temizledim detaylı  oğlumu doyurdum kos kos oturuyorum 

tarafından
Amin büşram bana da yardıma gel kız :)
(1,270 puan) tarafından
Gelem aşkım
tarafından
Cansın ❤️❤️
(1,270 puan) tarafından
Sende öylesin cnm ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım. Babamı bekliyorum almaya gelecek.  Her c.tesi annemgile giderim bebeyi anneme kardeşime verip keyif yaparım:D
tarafından
Ohh gel keyfim gel :)
0 oy
tarafından

Günaydın gulocumm afiyet bal şeker olsun  aşkom ❤️   oğlumu hazırladım şimdi hafta sonu kursuna gidecek bende kalkıp kahvaltımi hazırlayıp yapacam bugün büyük oğlum yurttan gelecek insallh onun sevdiği yemekler yapılacak sipariş verdi paşam :D 

tarafından
Ama kızın var ya prenses sana yeter balım ❤️ ben tamamen yalnız kaliyorum öyle olunca aç kaliyorum ☺️❤️
tarafından
Kız doğur bitane sjsjsjsj
tarafından
Ahh  siparişle olsa jsjsjsshs
tarafından
Ben sana tiyo veririm ablacım :) ❤️
tarafından
Himmm :) düşünmem lazım :D❤️
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım benim ❤️

Kahvaltı edicez birazdan bizde 
tarafından
Sana afiyet olsun aşkom kuşkom ❤️
0 oy
(18,460 puan) tarafından
Bu kahvaltı diyet kahvaltısı için de çok az değil mi bence yanına yeşillik ve salatalıkla yiyebilirsin
tarafından
Yeşillik serbest canım yiyorum zaten de bugün kalmamıştı evde markete gideceğim :)
(18,460 puan) tarafından
Hmm anladım canim. Sana bir ara öğün tarifi verim tok tutuyor. Evde varsa 1 kase yoğurdun içine nar koy tadı hem güzel oluyor hem de tok tutuyor
tarafından
Aşkom doktorun verdiği listenin dışına çıkmıyorum ben ama saol yine de aklımda bulunsun :) ❤️
0 oy
tarafından
Afiyet olsunnn biz dışarıda kahvaltı ettik 
tarafından
Size de afiyet olsun canım :)
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Afiyet olsun ben 7.30 dan beri  uyanğim bebiş izin verse kahvaltı hazirlicam 

image

tarafından
Afiyet olsun bu arada ☺️
tarafından
Oyyy o ayakları yerim ben maşallah :) ❤️
tarafından
Teşekkür ederiz teyzoşu ☺️
0 oy
(2,528 puan) tarafından

İnşaallah hedefinize ulaşırsınız da börekli kızartmalı kahvaltılar yaparsınız :P

tarafından
Hahaha kız o zaman geri alırım verdiklerimi :)
(2,528 puan) tarafından
Ama ömür bu kahvaltı tabağıyla geçmez ki. Ben de kilo almak isterdim artık vazgeçtim en azından ne istersem yiyebiliyorum :) gercei kilom da az değil 54 ama hep kilolu olanlar zayıfsın diyor :)
tarafından
Aslında normal olan bu canım sağlıklı beslenmek biz milletçe çok sağlıksız besleniyoruz maalesef hayatım düzene girdi resmen dur bakalım sonum nasıl olacak :)

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 585 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 315 göst.
7 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (4,275 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 494 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,707 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,707 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,392 soru

24,057,772 cevap

329,997 kullanıcı

...