0 oy
250 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,234 puan) tarafından
Kızlar cok sinirliyim ve özgünüm bundan bi yıl onceye kadar kaynanam yarı felc oldu o sırada eşim tazminatını almıştı ona gövenerekten calışmadı kaynanamı fiziğe hastaneye götürdü getrdi bi aya yakın bizde kaldılar biliyosunuz hazıra dağ dayanmaz para kalmayınca eşim çalışmak için bisürü yere form doldurdu geri dönen olmadı malesef bi gün otrrken eşim laf arasında kynnma  dedi babam bana bi miktar kredi çeksin çalıştıkça öderm kaynnm ses cıkarmadı eşim bu akşam orqya dogru gitmiş hem görümcem bu ara boşandı kynnmlarla ev aldılar birleşip eşimi azarlamışlar senn calışmaya niyetn yok çalışmıyosun filan demişler eşimde demiş iki abim sıkışınca borç deil babam tazminatını verdi onlara yetmedi kaynımla eşimle beraber zamanında aldıkları evi satmışlar kaynımla iki ye böldüler sade eşime 10 bin verdiler görümcemin ev şuan östüne onada destek cıktılar en hayrlısı olan eşim, eli boş malesef üstünede laf yiyo hakediyosun dedm bende sen onlar içiin işini gücünü bırak 3 cocklusun baklm nolck dedm baya dalaşmışlar haksızmıyım başka kimseyle konuşamadım buraya anlatm dedm haksuzlık diz boyu

4 Cevaplar

0 oy
(3,021 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Eşiniz Allah rızası için yapmış Rabbim mükâfatını ecrini versin 

Ama iş birakmak yerine daha olur bı yol bulunsaydı bu çok önemli bi karar iş birakmak bu zamanda böyle hastaya da para lazım hastaneye de bakanada..
(1,234 puan) tarafından
Vala canm öyle
-Reklam-
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Eşinden Allah razı olsun inşallah.keşke işi bırakmasaydı madem başka çocukları da var sırayla yardımcı olup hastane işlerini halletselerdi.kolay değil şu zaman da iş bulmak. Herkes ektiğini biçer. Kendi hayatınıza bakın bundan sonra. Kendinizi toparlamak için uğraşın.mesafe koyun. 
(1,234 puan) tarafından
Öyle yapcaz canm artık
0 oy
(59 puan) tarafından
Kız evlatlarına dusunmeden yardim ediyorlar işte ama erkek çocuğuna gelince bi düşünüyorlar yardim etsemmi etmesemmi diye.
0 oy
(163,516 puan) tarafından
esiniz 1 yildir is bulamadimi yaa ufff zor durum allah yardimciniz olsun
(1,234 puan) tarafından
Sqol canm aralarda buldu iki 3 ay çalıştı yapamadı orda

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 532 göst.
22 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 248 göst.
29 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kizilaslan (2,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
0 oy
21 cevap 544 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,340 soru

24,167,722 cevap

335,701 kullanıcı

...