0 oy
179 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evlendim 5 yil bir oturdum 

Sonra ev aldık 110 ay borç ödedik 10 sene 

Sonra dükkan açtı pandemide battı vs 

Şimdi işçi oldu esim 200 bin borçu var bankaya artik ödeyemiyor herşey pahalı oldu çalıştığı eve yetiyo arabalar vs gitti bi bu ev var oğlumu TOKİ ye yazdır di çıkarsa bu evi satıyor borc ödüyor peşinat veriyo ve 20 yıl borc öderiz diyo 23 yıllik evliyim başka türlü olmuyor diyo sizce mantıklı mi bankalar yoksa yakamı birakmaz diyo aldığımiz bize yetiyo ve sadece yanlış hesap sonucu bu hale geldi başka bir yerde harcamadi esim yani 

4 Cevaplar

0 oy
(7,101 puan) tarafından
Açgözlülük de oluyor bazen ablam ah ah bu erkekler azıcık bizim sözümüzu dinleseler neler olur neler 
tarafından
Dediğin gibi biri değil işin icinden çıkamıyor diye böyle oldu
-Reklam-
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Tokide hali hazırda ev cikiyormu ki ? O sene zarfında nolcak 
tarafından
Kirada oturcaz bu şimdi evi saticak 500 diyelim 200 borç sonra gircegi eve peşinat verir kalırsa araba alir ogluna kendi öder 20 yıl bilmiyorum hesap bu yoksa ev gidecek elinden iflas etti alçakları vermediler vs
(6,849 puan) tarafından
Ev çıkması ihtimal yani. Ki çıkmasa bile.mecbur eviniz satılacak gibime geliyor borçlar kapanacak kalanla kiraya çıkacaksınız yada arsa bişi yenmemek adına araba fln alinablr
tarafından
Ev çıkmasa bakicaz artik kira degilde  bilmiyorum nasil yaparim dur bakalım
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun. Yani Rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın 
tarafından
Amin canim bu yıl imtahan cok olduk biz sağlık vs biz bir olursak hepsini atlatırız inşallah neler neler gecmediki buda gecer inşallah
0 oy
(14,747 puan) tarafından
Bilgım yok canım Allah yardımcınız olsun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 172 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ht (2,783 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,472 soru

24,184,160 cevap

336,507 kullanıcı

...