0 oy
1,233 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yalvarıyorum mesajıma cevap verin  Kızlar 5-6 gündür geçemeyen bı dış ağrısı var kızımın sürekli huzursuz sürekli ağlıyor artık dayanacak gücüm kalmadı çok yorgun bitkin ve uykusuzum . Artık ağlamaları kafamın içinde yankılanıyor . Ne yapacam bana yol gösterin bu süreci nasıl atlatırız. Kızım 14.5 aylık daha önceden 2 dişi tek var geç çıkardı dışişleri. Biraz önce ağlayınca kendimi tutamadım bende sinirden patladım hüngür hüngür ağlamaya başladım :(:'(

27 Cevaplar

0 oy
(6,848 puan) tarafından
Cnm böyle ağrılı dönemlerde calpol ver tok karnına inan çok zor 26 aylık son 2 azı kaldı ciksada kurtulsak. Azılar berbatmis ateş ishal gecirdik Allah yardımcın olsn biz calgel kullanmıştık
-Reklam-
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Canim sakin ol karanfili ez havanda güzelce zeytinyagina koy onu parmaginla masaj yapa yapa.sür benim kiza cok iyi gelirdi kucuk kavanozumuz vardi ona koymustum gorunce kendi acardi ağzini nasil rahatlatiyorsa uyumadan mutlaka surerdim gece rahat ederdi dibindeki o tortusuyla beraber de surerdim uyusturuyor hemde dogal bekledikce etkisi dahada artar ama simdi hemen yap sur yine olur faydasi
0 oy
(1,067 puan) tarafından
Ahh o kadar iyi anlıyorum ki seni.. ama 1.sdne sonra hepsi geçecek. İnsan tükeniyor evet sinirleniyor yapacak bişey yok ben 2 buçuk senedir uykusuzum son dışı cikariyoz bı kaç gündür tavan yaptık nirvanaya ulaştık resmen ağlama uykusuzluk.. Allah kolaylık versin hepimize
0 oy
(473 puan) tarafından
Tetagil ya da osanit bunları edin canım , ben ikisini de kullandım , oğlum rahat geçirdi o dönemi .Benimki diş fırçasını seviyordu , gün içinde jeli fırçaya sürüp eline veriyordum hem kasiyordu , hem de jel rahatlatıyordu.Tabii biraz mızmız oluyorlar bu dönemlerde yapacak bir şey yok.Evde karanfil varsa ezip zeytinyağının içine koy , beklet bir süre , akşamdan sabaha gibi mesela , sonra onu da surebilirsin , dişlere iyi geldiği söyleniyor .Allah yardımcın olsun.Hepsi geçiyor.
0 oy
(80 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar canim..benden sana tavsiye udi hindi yağı ver çok iyi geliyor ağrı kesici hemde bitkisel..ben elhamdülillah iki diş çıkarttı kızım 9 aylık..onunla atlattım tabi huzursuzluğu oluyo ister istemez ama o kadar deil.dolabinda udi hindi yağı varsa hiç bı hastalıktan korkma evelallah..tabi ilk önce tevekkül etki inanmak da çok onemli mutlaka udi hindi yağı ver
0 oy
(684 puan) tarafından
Bizim doktor 5 saat arayla biraz biraz calpol ver diş döneminde demişti 
0 oy
(80 puan) tarafından
UDUHİNDİ yağının faydaları  Boğaz iltihabına burundan damlatılarak hasta 5-10 dakika yatırılırsa ilk 10 dakikada iyileşmeyi başlatır. Balgamı attırır  Sabah akşam bir çay kaşığı içilirse akciğere ve bronşlardaki iltihaba şifadır . Boğaz ağrısına şifadır. İdrar yollarındaki iltihabı söker erkeklik ve kadınlık hücrelerindeki canlı organizma sayısını arttırır. Bunu aynı zamanda toz halinde ılık su ile karıştırarakta sağlayabilirsiniz. Beldeki , böbrekteki , midedeki , karaciğerdeki , akciğerdeki iltihabı temizler  Damarlardaki kanı temizler  Guatr tedavisinde etkilidir

Yüksek olan tsh ( troid değerini düşürür ) Manevi hastalıklara şifadır.

Mide ağrılarında faydalıdır Vücuda kuvvet verir. İdrarını tutamayan kimseler için faydalıdır ( çocuklarda alt ıslatma için etkendir. ) Gut , romatizma ve felç hastalıklarında kullanılır. tozu Zehirlenmeye karşı faydalıdır. Yılan ve akrep sokmasında panzehir olarak

kullanılır. Sırt ağrısına faydalıdır. Titreme siyatik Mafsal ağrılarını giderir. tozu suya katılıp içilirse bağırsak kurtlarını döker. Udu hindi yağı bebeklerde gaz söktürücüdür. Güneş yanıkları hafif yanıklar ve egzamaya karşı şifalıdır.

Allah Resulü (sav) şöyle buyururdu: Şu Ûdi Hindî'ye dikkat ediniz. Çünkü onda yedi şifa vardır. Boğaz hastalığından dolayı burna çekilir. Zatülcenp (akciğer zarı iltihabı) hastalığında ağzının bir tarafına konur.

Boğaz hastalığından dolayı burna çekilir. Zatülcenp (akciğer zarı iltihabı) hastalığında ağzın bir tarafına konur" ifadesinde anılan yedi hastalıktan ikisi zikredilmekte ve bunlarla ilgili kullanım şekli tarif edilmektedir. Bu ikisi dışında Mide ülseri ve mide sancısı, bademcik, kulak ağrısı, nezle, böbrek kumlan, sıtma, karaciğer ağrısı, tıkanma ve soğuk almaktan kaynaklanan sancılarda tedavi edici olarak kullanıldığı bilinmektedir

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 784 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Baby kiz (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,062 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 446 göst.
12 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Papatyaaaaa (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 533 göst.
23 Nisan 2019 Diğer kategorisinde nisasu (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,904 soru

24,117,725 cevap

333,319 kullanıcı

...